PwCs Styreseminar for kvinner

PwCs Styreseminar for kvinner samlet for 9. gang nær 150 kvinnelige styreledere, styremedlemmer og ledere i Bjørvika. Tema for dagen var "Digitalt samspill. Er styret bevisst sin rolle?"

Foredragsholderne delte sine synspunkter på hvilket ansvar styrene har for å holde seg oppdatert på digitalisering og den bransjeglidning digitaliseringen har bidratt til. 

Spørsmålene som ble stilt var; Har styrene nødvendig og riktig kompetanse? Hvilke muligheter og utfordringer står vi overfor i en tid i rask endring? 

På talerlisten stod noen av landets fremste næringslivsledere og digitale hoder; Berit Svendsen, konserndirektør i Telenor og Adm. direktør i Telenor Norge og med styreverv i DNB, SAS og Bisnode, Laila Dahlen, produktdirektør i Finn.no og styreverv i Storebrand ASA, Willhaben GmbH & Co KG og Personal Finance AS samt Silvija Seres, investor og rådgiver med bakgrunn fra blant annet Microsoft og styreverv i Nordea og NRK. 

PwCs kvinnelige partnere var vertskap for seansen, representert på scenen ved Rita Granlund som konferansier og Marit Barth, Elin Sarai, Signe Moen og Eli Moe-Helgesen som holdt et felles innlegg under tittelen "Digitalisering - Muligheter og suksesshistorier?"

Arrangementet ble avsluttet med en faglig del hvor temaer som Robotics, Automation, Big data, VR, 3D printing, Industry 4.0, digitisation og disruption ble presentert, herunder testing av VR briller, PwCs digitale verktøy Game of Threats (interaktivt spill for å avdekke et selskaps IT-sikkerhetsforståelse og beredskap) og Halo for Journals- transaksjonshåndteringsverktøy for revisjonskunder.

 

Dato for neste års Styreseminar for kvinner er 18. januar 2018. Meld deg på her.

 

Kontakt oss

Rita Granlund
Partner | Assurance
Tlf: 952 60 237
Kontakt meg

Follow us