Tax Firm of the Year 2015 i Norge

04 september, 2015

På ny er de 200 medarbeiderne og partnerne i Advokatfirmaet PwC er kåret til Tax Firm of the Year av anerkjente International Tax Review (ITR).

- Vi er takknemlige overfor ITR, som også ga oss denne utmerkelsen i fjor. Dette er en anerkjennelse for vårt langsiktige arbeid med å bygge størrelse, kompetanse og samarbeide med klienter med kompliserte skattejuridiske utfordringer, sier Steinar Hareide, partner og nasjonal leder av Advokatfirmaet PwC.

Deltakende advokatfirmaer i kåringen sender inn ulike oppdrag løst i løpet av det siste året, og disse blir vurdert etter størrelse, innovasjon og kompleksitet. Klientene og medarbeiderne i advokatfirmaet blir også intervjuet av ITR.

- PwC har det største private skattejuridiske miljøet i Norge, og i dag er vi totalt 200 medarbeidere og partnere. Dette gir oss muligheten til å spesialisere oss innenfor nisjer av vårt eget fagområde, sier Hareide.

Advokatfirmaet PwC har ni kontorer i Norge, og de er en del av PwC-nettverket som er til stede i 157 land og består av 195.000 mennesker innen revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester.

- Som advokatfirma er vi i en privilegert stilling som medlemmer av PwC-nettverket. Vår størrelse og internasjonale tilstedeværelse gir oss muligheten til å hjelpe internasjonale klienter med store oppdrag. Det gjør oss også til en attraktiv arbeidsgiver for ambisiøse jurister, sier Hareide.

PwC har det største private skattejuridiske miljøet i Norge, og i dag er vi totalt 200 medarbeidere og partnere. Dette gir oss muligheten til å spesialisere oss innenfor nisjer av vårt eget fagområde.

Steinar Hareide Partner

Kontakt oss

Henrik Haakestad Lervold
Markeds- og kommunikasjonsdirektør
Tlf: 958 61 610
Kontakt meg

Janna Aarvik
Kommunikasjonsrådgiver
Tlf: +47 47 61 06 02
Kontakt meg

Følg oss