Consulting

God rådgivning gir deg økt konkurransekraft og hjelper deg med å ta de riktige beslutningene for å nå dine mål.

Ingen er best i alt, sånn er det bare. Når virksomheter går inn i en ny fase kreves ofte nye egenskaper og erfaringer. Det er en vanlig kilde til usikkerhet om retning. Vår jobb er å finne mer effektive løsninger og sette deg i stand til å ta bedre beslutninger. Vi har erfaringen og kompetansen som skal til for å løse de utfordringene du kjenner på kroppen. Enten det er snakk om endringsprosesser eller et ønske om bedre måloppnåelse, bringer vi global kunnskap til lokale løsninger.

Det har bidratt til at tusenvis av selskaper har fått på plass en bedre strategi og forretningsplan, lykkes med effektivisering, fått bedre IT-kontroll og gjort mer nøyaktige risikovurderinger. Til tross for at ingen oppdrag er like, er løsningen alltid den samme: Spesifikk ekspertise, god forståelse og godt håndverk.


Jeg ønsker hjelp innen:

Business Technology

Digitaliseringen skaper store forskjeller mellom bedrifter: De som utnytter potensialet oppnår store gevinster sammenlignet med andre. Spesielt merkes dette på evnen til omstilling, skalerbarhet og effektivisering.

Les mer

Kontakt oss

Petter Vold
Partner | Leder for Consulting
Tlf: 952 60 605
Kontakt meg

Ole Schei Martinsen
Partner | Consulting
Tlf: 952 61 162
Kontakt meg

Helene Kubon Skulstad
Partner | Leder for Consulting Bergen
Tlf: 952 60 649
Kontakt meg

Følg oss