Lær litt mer - ny webinarserie!

 

I vår nye webinarserie gir våre fremste eksperter deg siste nytt på aktuelle temaer innen skatt, avgift, regnskap og forretningsjus.

 

15.12.2018

Episode 2!

Denne gangen diskuterer vi hvordan digitalisering gir myndighetene mulighet til bedre kontroll og samtidig legger til rette for enklere regnskapsrapportering. Vi snakker også om hvordan virksomheter kan rapportere bedre om ikke-finansielle forhold, som strategi, samfunnsansvar, risiko og måloppnåelse.

Digitalisering

Vår undersøkelse «Fremtidens økonomifunksjon», har kartlagt hvor langt dagens økonomifunksjoner er kommet på den digitale reisen og hvor kostnadseffektive de er. Undersøkelsen viser at mange virksomheter har kommet overraskende kort i bruk av ny teknologi. I kontrast viser den at de som følger med på den teknologiske utviklingen og tar i bruk ny teknologi, har et kostnadsnivå som er en tredjedel av den gjennomsnittlige økonomifunksjonen. Les mer og få gode råd for en mer effektiv økonomifunksjon på vår blogg @stake.

Rapportering om ikke-finansielle forhold

Det å strukturere informasjon og rapportering på en klok måte er viktigere og vanskeligere enn noen gang. Vår erfaring er at stadig flere bedrifter og ledere tar inn over seg at det er nødvendig å fokusere på og rapportere om mer enn finansielle forhold. Og mange bedriftsledere ser også at dette skaper muligheter - mer integrert finansiell og ikke-finansiell rapportering med sterkere fokus på selskapets strategi, gir bedre dialog mot investorer og høyere verdiskaping. Vil du vite mer, se artikler på bloggen vår @stake:

 

Vi publiserer neste episode den 15. januar, så følg med!

Psst... hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du episodene direkte til din e-post!

Kontakt oss

Signe Moen

Partner | Assurance, PwC Norway

Tlf: 952 60 062

Therese Karoline Larsen

Advokat | Partner, PwC Norway

Tlf: 952 60 154

Eivind Nilsen

Partner | Assurance, PwC Norway

Tlf: 952 60 832

Torstein Ytterdal

Direktør | Assurance, PwC Norway

Tlf: 952 61 267

Ståle Wangen

Advokat | Partner, PwC Norway

Tlf: 952 60 816

Lene Sakariassen

Advokat | Partner, PwC Norway

Tlf: 952 60 256

Hilde Thorstad

Advokat | Partner, PwC Norway

Tlf: 952 60 548

Torkil Hindberg

Partner | Risk Advisory Services, PwC Norway

Tlf: 952 60 567

Eli Moe-Helgesen

Partner | Risk Advisory Services, PwC Norway

Tlf: 952 60 113

Følg oss