Hordaland på Børs 2017

Optimisme for Vestlandet

«Tiden fremover er lys, vi ser rett og slett optimisme». Dette fortalte Styreleder i Bergen næringsråd, Lisbet K. Nærø under årets Hordaland på Børs. En fersk, næringspolitisk undersøkelse viser gode tall for fremtiden. 

For tolvte gang arrangerte Bergen Næringsråd og DNB denne uken Hordaland på Børs. Her fikk vi høre de siste resultater fra flere av de store selskapene, og fikk presentert tendenser og trender for næringslivet på Vestlandet.

Leder for rådgivning og finansiell sektor i PwC, Rune Strømsnes, tok et ekstra dykk inn i detaljene, og pratet med flere av de fremmøtte aktørene innen finansmarkedet. I tillegg gjorde Geir Mikalsen fra Bergen Næringsråd opp status med Bente Landsnes, Direktør ved Oslo Børs.  

Mer om undersøkelsen finner du her

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Del

Optimisme i sikte
"Vi må tilbake til 2014 for å finne like stor optimisme i næringslivet på  Vestlandet som i dag," sa styreleder i Bergen Næringsråd, Lisbet Nærø, da Rune Strømsnes møtte henne under Hordaland på Børs.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Del

Rune Strømsnes i samtale med Finansdirektøren i DNB
Har Vestlandet grunn til å kjenne på uro for fremtidens kapital og vekst? Rune Strømsnes tok en prat med Finansdirektør I DNB, Kjerstin Braathen, for status og utsikt.  

loading-player

Playback of this video is not currently available

Del

FinTech og fremtiden
«Vi har en utrolig god tradisjon på godt samarbeid på tvers av finansbransjen i Bergen», sier leder for ressursgruppe Finans i Bergen Næringsråd, Anders Skjævestad. Hvilke tanker gjør han seg om den nye FinTech-klyngen, finance innovation?

loading-player

Playback of this video is not currently available

Del

En prat med Bente Landsnes, direktør ved Oslo Børs
Hvilke bransjer fra Vestlandet markerer seg på Oslo Børs om dagen,  og hvilke næringer er på vei oppover? Geir Mikalsen fra Bergen Næringsråd tok opp status med Bente Landsnes, Direktør ved Oslo Børs.

 

 

Hordaland på Børs arrangeres av Bergen Næringsråd og DNB

Kontakt oss

Jon Haugervåg

Partner | Leder for revisjon i Bergen og Region Vest, PwC Norway

Tlf: 952 61 300

Rune Strømsnes

Partner, PwC Norway

Tlf: 952 61 293

Torbjørn Torsvik

Direktør | Leder for markeds- og forretningsutvikling, PwC Bergen kontaktperson presse/marked, PwC Norway

Tlf: 952 61 256

Følg oss