Ny sjømatundersøkelse fra PwC

Delta i årets store Sjømatundersøkelse

- Vi lanserte PwCs Sjømatbarometer for første gang i fjor. Det ble en braksuksess mye på grunn av næringens engasjement, forteller Hanne Sælemyr Johansen. Hun er en del av sjømat-teamet til PwC i Bergen. 
- Barometeret fikk bred oppmerksomhet i media, og utfordret etablerte sannheter om vekstpotensialet innen laks og ørret gitt dagens rammebetingelser. Vi ønsker å fortsette med å utfordre sammen med næringen, forteller Hanne. 
 

Hvorfor en undersøkelse?

- PwC brenner for sjømatnæringen og ønsker at den skal realisere sitt potensiale. Vi ønsker at barometeret skal være en viktig stemme i sjømatdebatten som reflekterer næringens tanker om fremtiden. Denne gangen vil vi undersøke lønnsomhetspotensialet for råstoff av laks, pelagisk og hvitfisk, forteller Hanne.

 

(F.V.) Hallvard Aarø, Torben Foss, Ole Alexander Palm, Hanne Sælemyr Johansen og Kjetil Raknerud

I årets barometer ønsker vi å undersøke lønnsomhetspotensiale i næringen for råstoff av laks, pelagisk og hvitfisk - med særskilt fokus på foredling og utnyttelse av restråstoff

Hanne Sælemyr Johansen PwC
Hvem ønsker dere skal besvare denne undersøkelsen?

- Vi ønsker å nå ut til ansatte og engasjerte mennesker som er en del av sjømatnæringen. At deltagerne har en dyp innsikt og at de kan si noe om næringens fremtid er en fordel, forteller Hanne.  

 

Delta i PwCs Sjømatundersøkelse 

Undersøkelsen blir gjennomført i overensstemmelse med gjeldende personvernlovgivning. Alle svar blir behandlet anonymt og konfidensielt, og presentert på aggregert nivå. Du kan lese mer om PwCs behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring.

Les mer om hvordan PwC-Seafood jobber

 

Kontakt oss

Hallvard Aarø
Partner | Assurance, PwC Norway
Tlf: 952 61 304
Kontakt meg

Ole-Alexander Palm
Direktør | Consulting, PwC Norway
Tlf: 952 61 395
Kontakt meg

Torben Foss
Advokat | Direktør, PwC Norway
Tlf: 952 61 299
Kontakt meg

Følg oss