Velkommen til PwC Brønnøysund

Besøk vårt kontor på Brønnøysund

Hos PwC Brønnøysund finner du ansatte med høy kompetanse, lang erfaring og lokal kjennskap. Medarbeidere med lokal tilhørighet og høy kompetanse skal sikre at våre klienter kan være trygge på at vi har lokalkunnskap og forstår de utfordringene som selskaper i regionen står ovenfor.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen

Revisjon: Vårt hovedmål er økt tillit til økonomisk informasjon, i tillegg til god styring og kontroll. Vi er garantisten for at du alltid er oppdatert på de regulatoriske og bransjemessige kravene som er viktigst.

Rådgivning: God rådgivning gir deg økt konkurransekraft og hjelper deg med å ta de riktige beslutningene for å nå dine mål. Vi har erfaringen og kompetansen som skal til for å løse dine utfordringer. Om det er endringsprosesser, omstilling, digitalisering eller et ønske om bedre måloppnåelse.

Juridiske tjenester: Advokatfirmaet PwC har spisskompetanse innen skatt, avgift og generelle forretningsjuridiske forhold. Dette knytter seg til alt fra selskapsrett, transaksjoner, fast eiendom og kontraktsrett.

Kontakt oss

Besøksadresse: Besøksadresse: Storgata 73 2. etg. 8900 Brønnøysund

Telefon: 02316

Her finner du oss

Kontakt oss

Torill Skogmo
Senior Manager, PwC Norway
Tlf: 905 48 433
Kontakt meg

Bjørn Andreas Krane
Advokat | Direktør, PwC Norway
Tlf: 95 26 14 35
Kontakt meg