10 gode grunner til å jobbe i PwC

16/02/21

Kollegaer i BizTech-avdelingen i PwC som jobber sammen

I PwC vet vi at det er menneskene som utgjør forskjellen. Derfor er vi veldig opptatt av å ta vare på folka våre, og gi dem de beste forutsetningene for å trives og utvikle seg. Her er to av våre kollegaer i BizTech – et av teknologimiljøene våre.

Er du på jakt etter nye og utfordrende prosjekter, og samtidig bygge karriere i et stort og spennende fagmiljø innen teknologi? Da bør du lese videre!

1. Du blir del av et miljø med unikt samhold

Vi kan med hånden på hjertet si at samholdet vårt er unikt, og alle støtter hverandre. Du omgås jordnære og flinke folk, i et fellesskap hvor du alltid har noen rundt deg som inspirerer. Hvis du er opptatt av integritet, kvalitet og engasjement, da er du kommet til rett plass!

2. Du får bred erfaring‍

Er du vant til å jobbe innenfor en spesiell sektor, men ønsker å bryne deg på flere bransjer? Hos oss får du jobbe med teknologiområder som man ikke får jobbet med andre steder. Den ene dagen er du med å løse reelle problemstillinger i samfunnet med hjelp av alt fra maskinlæring og kunstig intelligens til cybersikkerhet, og den neste dagen jobber du med strategi til implementering.

‍3. Du jobber tett med kundene og blir utfordret

Hos oss er variasjonene store og alle problemstillinger er nye og komplekse. Du jobber innenfor fagområder som ny personvernlov, plattformarkitektur og annet "upløyd" terreng, tett sammen med kunden og kollegaer. Du jobber også med å velge de rette teknologiene for å løse kundens utfordringer. Eller analysere og implementere endringene som må til for å løse problemstillingen, og forankre dette i organisasjonen.

4. Din kompetanse er vår styrke

Glem alder og spisse albuer. Det spiller ingen rolle om du kommer rett fra skolebenken eller har lang fartstid bak deg – dine idéer og tankegang er akkurat det vi trenger for å løse kundens utfordringer. Vår viktigste styrke er nettopp kompetansen hos våre ansatte – hvordan vi sparrer, deler erfaringer og utvikler oss sammen. Ved at vi investerer i deg, investerer kundene i oss!

‍5. Du blir en del av lærerike faggrupper

Vi elsker en god diskusjon! Både personlig og faglig. Derfor har vi stor suksess og utvikling i faggruppene vi har. Her dekker vi alt fra komplekse utfordringer for kunden som vi skal løse, sparring på problemer, til jevnlige samlinger for å lære, utvikle oss og bli enda bedre enn vi var dagen før. Det er ingen regel på hva vi snakker om eller hva slags aktiviteter som arrangeres – her er det full frihet og stor tverrfaglighet.

‍6. Du vil ha påvirkningskraft

Det spiller ingen rolle om du er ny eller gammel traver – din stemme er alltid viktig. Vi gir deg friheten til egenutvikling og ikke minst til å påvirke hva du ønsker å jobbe med. Og vi gir deg friheten til å dele kunnskap og forslag om hvordan vi kan skape enda mer betydningsfulle resultater for kollegaer, kunder og samfunnet.

7. Du vil utvikle deg faglig og personlig

Hos oss får du muligheten til å lære masse, og utvikle deg faglig og personlig. Du vil jobbe tett med ledere som ikke er redd for å gi deg ansvar, og sammen bidra til høy læringseffekt. Hos oss er ikke bare kompetansen lokalt. Vi strekker oss nasjonalt og internasjonalt, noe som gir deg et trygt og godt nettverk i ryggen.

8. Du får fleksibilitet i arbeidsdagen

Det sies at tillit er noe man gjør seg fortjent til. Hos oss er den allerede tildelt i det du blir en del av PwC-teamet. Vi stoler på våre ansatte – at de får jobben gjort, viser driv, pågangsmot og engasjement. Med andre ord, det skal være liv på jobb, men også utenfor. Enten det er familie, hund, hobbyer eller reise. Vi mener at fleksibilitet i hverdagen er med på å fremme utvikling og prestasjoner.

9. Du blir en del av et tverrfaglig team

Vi er ikke bare revisjon, økonomi og dress, slik mange forbinder oss med. Vi er mye mer! Visste du at det i PwC jobber teknologer, økonomer, designere, ingeniører, jurister, samfunnsvitere og organisasjonspsykologer. Og at vi sammen jobber på prosjektene? Det er på tide å knuse myten, og sette PwC på teknologikartet. Vi håper du blir med!‍

10. Du får påfyll også utenfor jobb

Vi har sterk tro på at det vi gir får vi tilbake – både på og utenfor jobb. Derfor vektlegger vi teambuilding og samhold. Vi arrangerer årlige turer som fokuserer på mestringsfølelse og utfordringer, som Via Ferrata i Loen, eller å løse spennende caser i en rorbu i Lofoten.

​​Et fellesskap av problemløsere er nøkkelen for å løse vår tids største utfordringer.