Jobb i PwC

På lag med eksperter

Hos oss får du jobbe i et ledende kompetansehus sammen med teknologer, revisorer, rådgivere og advokater. Vi vet at det er menneskene som gjør forskjellen. Trives du med å løse problemer, på lag med eksperter som gjør hverandre bedre? I et miljø skapt for utvikling, der man er på sitt beste når man har det gøy! Da er PwC stedet for deg.

Vi trenger deg som er god på samhandling, er nyskapende, tenker ulikt og har hjertet på rett plass. Hos oss får du vokse faglig og personlig i et miljø som virkelig er skapt for utvikling – der vi heier på deg og på dine mål.


Hvordan er det å jobbe i PwC?

I PwC vil jobben du gjør føles viktig. Du vil løse problemer som faktisk betyr noe for mennesker i samfunnet. Du har et godt fagmiljø i ryggen som spiller deg god, og som får deg til å smile og ha det gøy på jobb hver dag.  På kontorplassen rett ved siden av deg vil det sitte en fagekspert som kan noe du ikke kan. Som ser problemet ditt fra nye perspektiver når du står fast i en utfordring, eller forløser en helt ny idé til prosjektet ditt. 

Fire gode grunner til å velge en jobb i PwC:

Et miljø skapt for utvikling

Hos oss får du vokse faglig og personlig i et miljø som virkelig er skapt for utvikling – der vi heier på deg og dine mål.

Ditt potensial er vår mest verdifulle ressurs. Vi vet at den rette miksen av opplæring, coaching, tilbakemeldinger, og ikke minst meningsfulle og spennende oppgaver, vil bidra til at du utvikler deg, får realisert ditt potensiale og når dine karrieremål. I PwC får du derfor din egen dedikerte karriereveileder (eller Career Coach som vi kaller det) som har ansvar for å følge opp din personlige og faglige utvikling.

For nyutdannede har vi et helt eget Associate-program som gir deg den beste starten på karrieren din med kurs og faglig inspirasjon. Vi har også et solid ledelsesutviklingsprogram for alle i PwC. Her finnes utviklingstilbud for alle stillingsnivåer- fra å lede seg selv, til å lede andre og å lede på selskapsnivå.

Et sterkt faglig fellesskap

Som ansatt hos oss blir du en del av et stort og spennende fagmiljø med over 2600 kollegaer på tvers av lokasjoner og fagområder. Vi har et sterkt faglig fellesskap med kollegaer som utfordrer og gjør hverandre bedre, og hvor teknologer, revisorer, rådgivere og advokater jobber side om side.

Vi jobber med 80 av landets 100 største virksomheter med oppdrag høyt på agendaen i næringslivet og samfunnet: Oppdrag som skal bidra til at Norge når sine klimamål, finne nye løsninger for å takle eldrebølgen, hindre cyberangrep og fasilitere digital- og grønn omstilling. Med komplekse, varierte arbeidsoppgaver vil ingen dager være like, men støtten, tryggheten og utviklingen i PwC er konstant. Den fenomenale kulturen vår og det kompetente fagmiljøet er det våre ansatte trekker frem som det beste med PwC.

Vi har det gøy på jobb

Vi er en gjeng som virkelig har det gøy sammen på og utenfor jobb, og vi mener at det er helt essensielt for både trivsel og gode prestasjoner. Hvert år arrangeres det sosiale og faglige turer med kollegaer. Nå nylig samlet vi over 2000 kollegaer på Voss for tidenes helg, med festivalstemning fra morgen til kveld; inspirerende foredrag, konserter og aktiviteter i spektakulær natur. Vi har også en stor bredde av ulike idrettsaktiviteter gjennom PwCs eget bedriftslag. Alt fra klatring, fotball, golf og gokart, til surfing, padel, yoga og toppturer.

Vi vet at medarbeidere som har det bra, også gjør det bra. Vi har stort fokus på medarbeideres helse, både fysisk og mentalt, og har mange gode tilbud for å bidra til å ivareta denne:

 • Jobbstrekk

 • Meditasjonsapp (Headspace)

 • Gratis psykologtjenester

 • Gratis behandling hos fysioterapeut/kiropraktor

 • Treningsstøtte

Trygghet og fleksibilitet

Vi setter folka våre først, og som arbeidsgiver er opptatt av å ivareta deg og dine behov gjennom hele din karriere hos oss. Vi er opptatt av å gi fleksibilitet, samt at vi har gode teknologiske løsninger som skal sikre at du kan jobbe effektivt fra den lokasjonen som passer deg best.

Videre har vi:

 • God reiseforsikring, helseforsikring og pensjonsordning

 • Mulighet for fleksibilitet og hjemmekontor 

 • Tilrettelegging ifm. foreldrepermisjon, for eksempel jobbe 80 % med 100 % lønn første måned etter foreldrepermisjon

 • Sommertid fra juni til august med 7 timers arbeidsdag

 • Medarbeidere under Manager-nivå har mulighet til å avspasere overtid i roligere perioder, og medarbeidere på Manager-nivå og opp har 6 uker ferie

 • Gode lønns- og bonusordninger 

Avdelingene du kan jobbe i

Vi er et stort kompetansehus med mange ulike fagmiljøer. Vi har stor tro på at vi må jobbe på tvers av tjenesteområdene våre for å finne de beste løsningene.

Revisjon

Å jobbe med revisjon er den beste lederutdanningen du kan ta. Vi tar pulsen på næringslivet hver dag. I tillegg til å skape tillit til selskapenes finansielle rapportering til markedet, utvikler vi også revisors rolle knyttet til selskapenes ikke-finansielle rapportering. Som revisor hos oss vil du inngå i tjenesteområdet “Trust Solutions” som jobber både med revisjon og revisjonsnær rådgivning innenfor blant annet cyber, bærekraft, personvern, effektivisering av økonomifunksjoner og teknologiutvikling.

I PwC vil du jobbe i team og med varierte oppgaver rettet mot ulike selskaper i ulike bransjer. Du vil være viktig for kundene dine fordi du hjelper dem å skape varige verdier og løse viktige problemer. Bli med oss på den vanvittig spennende reisen vi har foran oss!

 • Revisjon finnes på alle våre 28 kontorer rundt i landet.

Consulting

Som rådgiver i Consulting vil mye av arbeidshverdagen din handle om å hjelpe virksomheter med å ruste seg for fremtiden; alt fra digital transformasjon, utvikling av nye produkter eller tjenester, til strategi og implementering.

I Consulting får du jobbe med kollegaer som har bakgrunn fra et bredt spekter av fagfelt, hvor vi setter sammen team med ulik ekspertise som best mulig kan bistå med å løse kundens behov. Hos oss jobber teknologer, økonomer, tjenestedesignere, ingeniører, samfunnsvitere og organisasjonspsykologer side om side for å løse kundens utfordringer.

 • Consulting finnes i Bergen, Florø, Førde, Kristiansand, Molde, Måløy, Oslo, Sandane, Stavanger, Stryn, Tromsø, Trondheim, Ulsteinvik og Vestfold.

Deals

I Deals hjelper vi selskaper og deres eiere gjennom oppkjøp og hele kjeden av finansielle transaksjoner: fra analyse, verdivurdering og due diligence, til rådgivning og problemløsning. Kort sagt hjelper vi ledende selskaper i ulike bransjer med å skape, gjennomføre og realisere maksimal verdi for selskapet deres.

En karriere i Deals vil gi deg muligheten til å jobbe med innovasjon, datadrevet innsikt, rådgivning og problemløsning hele veien fra igangsetting til fullføring av avtale. VI har et fantastisk kollegialt og utviklende fagmiljø, hvor alle hoder er viktige og bidrar til å gjøre en forskjell.

 • Deals finnes i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand.

Risk

Risk Services inngår i tjenesteområdet, Trust Solutions, hvor vi hjelper kunder med å identifisere og forstå risiko, samt etablere gode kontroll- og styringssystemer for å håndtere det. Enten du har stor interesse for kunstig intelligens, etisk hacking, bærekraft, børsnotering eller finansielle tall, har vi en plass til deg. Vi jobber med alt fra cybersikkerhet, digitalisering og automatisering, økonomisk utleie, bærekraftsrapportering, bærekraftsstrategi og klimarisiko til intern revisjon, IT-styring og personvern.

Vi jobber innsiktsbasert og tverrfaglig, og kombinerer både ny teknologi og beste praksis når vi skal finne de beste løsningene. Hos oss blir du del av et fellesskap med nesten 300 kollegaer med et stort mangfold og en raus og åpen samarbeidskultur.

 • Risk finnes hovedsaklig i Oslo, Stavanger og Bergen, men noen avdelinger er også representert over hele landet.

 

Advokatfirmaet

Advokatfirmaet PwC er en del av et av verdens største nettverk innen skatt og avgift og forretningsjus med ca. 47.000 praktiserende spesialister fordelt over 130 land. I Norge er vi et av landets største, med ca. 200 dyktige kollegaer. Vi jobber med å løse spennende utfordringer innen alt fra personvern, sikkerhet og teknologi til forretningsjuss, arbeidsrett, selskapsrett, transaksjoner (M&A), eiendom og offentlige anskaffelser, børs & finans, selskapsbeskatning, personbeskatning og internasjonal skatterett. 

Vi jobber i stor grad tverrfaglig og har tett samarbeid med andre tjenesteområder i PwC, spesielt rådgivning og revisjon.

 • Advokatfirmaet finnes i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim, Hamar, Tromsø, Førde, Molde og Ålesund.

Inhouse

For at PwC skal kunne levere kompetansen våre kunder trenger, trenger vi også viktige støttespillere internt. I PwC har vi et stort og profesjonelt inhouse miljø med interne rådgivere (Internal Firm Services) som jobber med forretningsstøtte og utvikling innen områdene marked & kommunikasjon, HR, økonomi & finans, IT & teknologi samt risikostyring og kvalitetssikring. Vi jobber med å utvikle og fasilitere den interne driften slik at vi kan være den beste arbeidsplassen for våre ansatte og opprettholde en sterk merkevare.

 • Her sitter vi primært sentralt i Oslo, men noen av funksjonene finner du også lokalisert på regionskontorene våre.

Innen 2025 skal vi vokse med over 1000 nye kollegaer i hele Norge

Se våre ledige stillinger

CFO Solutions søker nye kollegaer
 

Se mulighetene i CFO Solutions

Jobbe med IT? Vi søker flere tech-hoder
 

Se dine muligheter innen teknologi

Lurer du på noe?

Tilbyr dere sommerjobb? Må jeg ha mastergrad? Kan jeg samarbeide med PwC om min bachelor- eller masteroppgave?

Se ofte stilte spørsmål

sitat fra Anne Pernille Wulff Wold: - Alle får en egen karrierecoach å sparre med, som kan snakke fag, tipse om kurs eller introdusere deg til fagfolk du kan snakke med. En som hjelper deg å ta gode valg, rett og slett.