Velkommen til et unikt fagmiljø

Vi er et ledende kompetansehus hvor teknologer, revisorer, rådgivere og advokater jobber side om side. Innen 2025 skal vi vokse med over 1000 nye kollegaer i hele Norge.

Vil du bli med på reisen?

PwC er mer enn du tror

Vi mener at når mennesker med nye ideer kommer sammen, kan verdens største utfordringer løses. Vi trenger kreative mennesker som er gode på samhandling, er nyskapende, tenker ulikt og har hjertet på rett plass. Hos oss vil du raskt bidra inn i et bredt spekter av oppdrag, og jobbe sammen med fageksperter for å finne fremtidens løsninger.

PwC. En jobb som betyr noe.

Hos oss får du

  • Et stimulerende, utviklende, utfordrende og godt arbeidsmiljø.
  • En spennende kundeportefølje.
  • Et stort nettverk – både regionalt, nasjonal og internasjonalt.
  • God faglig og personlig utvikling.
  • Konkurransedyktige betingelser.
gjengen i the associates

Nyutdannede og studenter

Er du nysgjerrig på en karriere i PwC underveis eller etter endt utdanning? Utforsk våre ledige stillinger og les mer om hvordan det er å jobbe hos oss.

Les om dine muligheter 

 


Våre tjenesteområder

Vi har mange ulike tjenester og fagfelt du kan bli en del av. Her er en oversikt over våre tjenesteområder som du kan jobbe med. Merk at det i noen prosesser er mulig å søke seg til flere av våre tjenesteområder og kontor. Husk å få frem motivasjonen for tjenesteområde(ne) og kontor(er) du velger å søke på. 

Consulting

Som rådgiver i Consulting vil mye av arbeidshverdagen din handle om å hjelpe virksomheter med å ruste seg for fremtiden!

Det kan handle om alt fra digital transformasjon, utvikling av nye produkter eller tjenester, til strategi og implementering.

I Consulting får man jobbe med kollegaer som har bakgrunn fra et bredt spekter av fagfelt, og vi setter sammen team med ulik ekspertise som best mulig kan bistå med å løse kundens behov.

Consulting finnes her: Bergen, Florø, Førde, Kristiansand, Molde, Måløy, Oslo, Sandane, Stavanger, Stryn, Tromsø, Trondheim, Ulsteinvik og Vestfold.

Les mer om rollen som konsulent i PwC.

Deals

Deals består av fire tjenesteområder, alle er involvert i ulike faser av transaksjonsprosessen:

  • Mergers & Acquisitions – bred rådgivning typisk i forbindelse med salg av virksomheter.
  • Transaction Services – finansiell analyse og due diligence på vegne av kjøper (FDD) eller selger (VDD).
  • Valuation & Analytics – verdsettelse og analyse av store datasett for å gi dypere innsikt.
  • Deals Strategy – bistår selskaper med kommersielle- og strategiske analyser både før og etter en transaksjon.

Deals finnes her: Bergen, Oslo og Stavanger.

Les mer om rollen som rådgiver i Deals.

Risk

Liker du å løse komplekse utfordringer og jobbe med risikovurdering? Da er Risk avdelingen for deg!

Det meste innen digital utvikling innebærer både muligheter og trusler, og da gjelder det å være i forkant. Rådgiverne i Risk hjelper kundene våre med å forstå risiko og etablere gode kontroll- og styringssystemer. Det krever veloverveide beslutninger og at vi følger opp med gode og riktige tiltak.

Vi jobber med alt fra forebygging og håndtering av sikkerhetshendelser, til å utvikle ERP-løsninger og utarbeide systemer for risikostyring.

Risk finnes her: Oslo.

Les mer om rollen som rådgiver i Risk.

Revisjon

Som revisor i PwC får man delta på en spennende endringsreise innen revisjonsfaget, og vi trenger mennesker som tenker nytt og tør å utfordre.

Vi jobber stadig med å utvikle nye og innovative verktøy og ta i bruk kunstig intelligens (AI) og roboter i vårt daglige arbeid, og vi jobber derfor i større grad tverrfaglig med vår teknologiavdeling. Med nye teknologiske verktøy har vi som revisorer fått en desto viktigere rolle som tillitsleverandør.

Som revisorer har vi et viktig samfunnsoppdrag: Vi bidrar med tillit til rapporteringen. Det er nettopp vår verifikasjon som skaper økt troverdighet for alle selskapets interessenter, enten det er investorer, leverandører, kredittgivere, offentlige myndigheter, eller kunder.

Revisjon finnes på alle våre kontorer.

Les mer om rollen som revisor.

Tax and Legal Services

Vårt advokatfirma er et av verdens største nettverk innen skatt, avgift og forretningsjus.

Som advokat i TLS (Tax and Legal Services) får du muligheten til å jobbe med rådgivning innen alt fra personvern og arbeidsrettslige tjenester til skattetvister og juridisk bistand til offentlige virksomheter.

Vi jobber også med juridisk due diligence. Juridisk due diligence er en juridisk gjennomgang av virksomheter. Gjennomgangen gir et godt overblikk over virksomhetens potensial og utfordringer.

I mange av disse leveransene jobber vi tverrfaglig med andre tjenesteområder i PwC, noe som gjør at man får jobbe med å løse spennende utfordringer for store og små selskaper i Norge.

Tax and Legal Services finnes her: Bergen, Førde, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund.

Les mer om rollen som advokat.


Interessert i stillinger for nyutdannede?

Gå til studentsiden

 

CFO Solutions søker nye kollegaer

Se mulighetene i CFO Solutions

Jobbe med IT? Vi søker flere tech-hoder

Se dine muligheter innen teknologi

Les mer om hverdagen vår

Kontakt oss

Katrin Havnes

Katrin Havnes

Rekruttering, nyutdannet, PwC Norway

Marit Stolpestad

Marit Stolpestad

Rekruttering, erfaren, PwC Norway