Velkommen til vårt unike fagmiljø

PwC - en jobb som betyr noe

Vi er et ledende kompetansehus hvor teknologer, revisorer, rådgivere og advokater jobber side om side.  I Norge er vi 2300 ansatte fordelt på 28 kontorer rundt i landet som hver dag løser viktige problemer for kundene våre. Innen 2025 skal vi vokse med over 1000 nye kollegaer i hele Norge. Vil du bli med på reisen?

Når mennesker med nye ideer kommer sammen, kan verdens største utfordringer løses. Vi trenger kreative mennesker som er gode på samhandling, er nyskapende, tenker ulikt og har hjertet på rett plass. Hos oss vil du raskt bidra inn i et bredt spekter av oppdrag, og jobbe sammen med andre fageksperter for å finne fremtidens løsninger.

Hvordan er det å jobbe hos PwC?

Trivsel og samhold er viktig hos oss. Vi ønsker at medarbeiderne våre skal ha mulighet til å utvikle seg og bygge sin individuelle karrierevei. Derfor får alle en egen karriereveileder. Sammen legger vi en god plan for å oppnå dine ønsker og ambisjoner og knytte det til selskapets strategi slik at man på ekte kan være med på å gjøre en forskjell.

Norges beste utviklingsarena

Vi har som mål å være ledende på utvikling av talenter og gjennom det sikre at våre medarbeidere til en hver tid både har ferdighetene og robustheten de trenger i en verden som er i stadig endring. Potensialet til våre medarbeidere er vår mest verdifulle ressurs. Læring og utvikling er en kontinuerlig prosess og vi vet at den rette miksen av opplæring, coaching, tilbakemeldinger og ‘on-the-job’ læring vil bidra til at våre ansatte utvikler seg, får realisert sitt potensiale og når dine karrieremål.

 • Vi tilbyr et solid ledelsesutviklingsprogram for alle i PwC. Her finnes utviklingstilbud for alle stillingsnivåer- fra å lede seg selv, til å lede andre og å lede på selskapsnivå. Tilbudet inneholder fysiske lederprogram, selvstyrte læringsløp, webinarer og e-læring i tillegg til et bredt, globalt kurstilbud.

 • Alle medarbeidere får sin egen dedikerte career coach (karriereveileder) som har ansvar for medarbeiderens personlige og faglige utvikling

Arbeidsmiljø

Som ansatt hos oss blir du en del av et stort og spennende fagmiljø med over 2300 kollegaer på tvers av lokasjoner og fagområder. Med komplekse, varierte arbeidsoppgaver vil ingen dager være like, men støtten, tryggheten og utviklingen i PwC er konstant. Den fenomenale kulturen vår og det kompetente fagmiljøet er det våre ansatte trekker frem som det beste med PwC.

 • Årlig arrangeres det sosiale og faglige turer med kollegaer. På noen av dem får du også tilbudet om å ha med deg familien din. 

 • Vi er en gjeng som virkelig har det gøy sammen på og utenfor jobb, og vi mener at det er helt essensielt for både trivsel og gode prestasjoner.

Trygghet og fleksibilitet

Vi setter folka våre først, og som arbeidsgiver er opptatt av å ivareta våre ansatte gjennom hele deres karriere hos oss. Vi er opptatt av å gi fleksibilitet, samt at vi har gode teknologiske løsninger som skal sikre at man skal kunne jobbe effektivt fra den lokasjoner som passer deg best. Videre har vi:

 • Gode lønns- og bonusordninger 

 • God reiseforsikring, helseforsikring og pensjonsordning

 • Mulighet for fleksibilitet og hjemmekontor 

 • Tilrettelegging ifm. foreldrepermisjon, for eksempel jobbe 80 % med 100 % lønn første måned etter foreldrepermisjon

 • Sommertid fra juni til august med 7 timers arbeidsdag

 • Medarbeidere under Manager-nivå har mulighet til å avspasere overtid i roligere perioder, og medarbeidere på Manager-nivå og opp har 6 uker ferie

Be well, work well

Vi jobber etter prinsippet “Be well, work well”. Vi vet at medarbeidere som har det bra, også gjør det bra. Vi har stort fokus på medarbeideres helse, både fysisk og mentalt, og har mange gode tilbud for å bidra til å ivareta denne:

 • Jobbstrekk
 • Meditasjonsapp (Headspace)
 • Gratis psykologtjenester
 • Gratis behandling hos fysioterapeut/kiropraktor
 • Treningsstøtte
 • Kurs og seminarer om selvledelse, mental helse osv.

Treningsstøtte og bedriftsidrettslag

PwC er opptatt av at du tar vare på deg selv og oppfordrer alle ansatte til å holde seg i aktivitet. For å hjelpe deg på vei tilbyr vi derfor mange ulike treningsaktiviteter både i og utenfor PwC.

 • Blant annet tilbys over 16 ulike idrettsaktiviteter gjennom PwCs eget bedriftslag. Alt fra klatring, fotball, golf og gokart, til surfing, padel, yoga og toppturer.

 • Flere kontorer tilbyr refusjon av treningsutgifter til medlemskap i treningsstudio og idrettslag eller klippekort i svømmehallen. Mulighetene for å holde deg aktiv i PwC er mange!

Avdelingene du kan jobbe i

Vi er et stort kompetansehus med mange ulike fagmiljøer. Vi har stor tro på at vi må jobbe på tvers av tjenesteområdene våre for å finne de beste løsningene.

Revisjon

Å jobbe med revisjon er den beste lederutdanningen du kan ta. Vi tar pulsen på næringslivet hver dag. I tillegg til å skape tillit til selskapenes finansielle rapportering til markedet, utvikler vi også revisors rolle knyttet til selskapenes ikke-finansielle rapportering. Som revisor hos oss vil du inngå i tjenesteområdet “Trust Solutions” som jobber både med revisjon og revisjonsnær rådgivning innenfor blant annet cyber, bærekraft, personvern, effektivisering av økonomifunksjoner og teknologiutvikling.

I PwC vil du jobbe i team og med varierte oppgaver rettet mot ulike selskaper i ulike bransjer. Du vil være viktig for kundene dine fordi du hjelper dem å skape varige verdier og løse viktige problemer. Bli med oss på den vanvittig spennende reisen vi har foran oss!

 • Revisjon finnes på alle våre 28 kontorer rundt i landet.

Consulting

Som rådgiver i Consulting vil mye av arbeidshverdagen din handle om å hjelpe virksomheter med å ruste seg for fremtiden; alt fra digital transformasjon, utvikling av nye produkter eller tjenester, til strategi og implementering.

I Consulting får man jobbe med kollegaer som har bakgrunn fra et bredt spekter av fagfelt, hvor vi setter sammen team med ulik ekspertise som best mulig kan bistå med å løse kundens behov. Hos oss jobber teknologer, økonomer, tjenestedesignere, ingeniører, samfunnsvitere og organisasjonspsykologer side om side for å løse kundens utfordringer.

 • Consulting finnes i Bergen, Florø, Førde, Kristiansand, Molde, Måløy, Oslo, Sandane, Stavanger, Stryn, Tromsø, Trondheim, Ulsteinvik og Vestfold.

Deals

I Deals hjelper vi selskaper og deres eiere gjennom oppkjøp og hele kjeden av finansielle transaksjoner: fra analyse, verdivurdering og due diligence, til rådgivning og problemløsning. Kort sagt hjelper vi ledende selskaper i ulike bransjer med å skape, gjennomføre og realisere maksimal verdi for selskapet deres.

En karriere i Deals vil gi deg muligheten til å jobbe med innovasjon, datadrevet innsikt, rådgivning og problemløsning hele veien fra igangsetting til fullføring av avtale. VI har et fantastisk kollegialt og utviklende fagmiljø, hvor alle hoder er viktige og bidrar til å gjøre en forskjell.

 • Deals finnes i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand.

Risk

Risk Services inngår i tjenesteområdet, Trust Solutions, hvor vi hjelper kunder med å identifisere og forstå risiko, samt etablere gode kontroll- og styringssystemer for å håndtere det. Enten du har stor interesse for kunstig intelligens, etisk hacking, bærekraft, børsnotering eller finansielle tall, har vi en plass til deg. Vi jobber med alt fra cybersikkerhet, digitalisering og automatisering, økonomisk utleie, bærekraftsrapportering, bærekraftsstrategi og klimarisiko til intern revisjon, IT-styring og personvern.

Vi jobber innsiktsbasert og tverrfaglig, og kombinerer både ny teknologi og beste praksis når vi skal finne de beste løsningene. Hos oss blir du del av et fellesskap med nesten 300 kollegaer med et stort mangfold og en raus og åpen samarbeidskultur.

 • Risk finnes hovedsaklig i Oslo, Stavanger og Bergen, men noen avdelinger er også representert over hele landet.

 

Advokatfirmaet

Advokatfirmaet PwC er en del av et av verdens største nettverk innen skatt, avgift og forretningsjus med ca. 47.000 praktiserende spesialister fordelt over 130 land. I Norge er vi et av landets største, med ca. 200 dyktige kollegaer. Vi jobber med å løse spennende utfordringer innen alt fra personvern, sikkerhet og teknologi til forretningsjuss, arbeidsrett, selskapsrett, transaksjoner (M&A), eiendom og offentlige anskaffelser, børs & finans, selskapsbeskatning, personbeskatning og internasjonal skatterett. 

Vi jobber i stor grad tverrfaglig og har tett samarbeid med andre tjenesteområder i PwC, spesielt rådgivning og revisjon.

 • Advokatfirmaet finnes i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim, Hamar, Tromsø, Førde, Molde og Ålesund.

Inhouse

For at PwC skal kunne levere kompetansen våre kunder trenger, trenger vi også viktige støttespillere internt. I PwC har vi et stort og profesjonelt inhouse miljø med interne rådgivere (Internal Firm Services) som jobber med forretningsstøtte og utvikling innen områdene marked & kommunikasjon, HR, økonomi & finans, IT & teknologi samt risikostyring og kvalitetssikring. Vi jobber med å utvikle og fasilitere den interne driften slik at vi kan være den beste arbeidsplassen for våre ansatte og opprettholde en sterk merkevare.

 • Her sitter vi primært sentralt i Oslo, men noen av funksjonene finner du også lokalisert på regionskontorene våre.

CFO Solutions søker nye kollegaer

Se mulighetene i CFO Solutions

Jobbe med IT? Vi søker flere tech-hoder

Se dine muligheter innen teknologi

Lurer du på noe?

Tilbyr dere sommerjobb? Må jeg ha mastergrad? Kan jeg samarbeide med PwC om min bachelor- eller masteroppgave?

Se ofte stilte spørsmål

Gruppebilde av kollegaer i et møte

Les mer om hverdagen vår