Karriere i PwC

Vil du være med å skape verdier?

Vi vil litt mer - for kundene våre, oss selv og for samfunnet. 

Ønsker du å fortsette karrieren din eller starte den i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt nettverk? Vi søker alltid nye engasjerte og dyktige kollegaer til våre forretningsområder flere steder i landet.


Er du i starten av din karriere?

Se vår studentside

Er du erfaren?

Send oss en åpen søknad


Her er våre ledige stillinger

 Noen av prosjektene vi jobber med

{{filterContent.facetedTitle}}

Våre tjenesteområder

Vi har mange ulike tjenester og fagfelt du kan bli en del av. Om du er teknolog, økonom, jurist, prosjektleder eller noe midt i mellom, kan det være en plass til deg hos oss.

 

Consulting

I Consulting kan du hjelpe virksomheter med alt fra utvikling av nye produkter eller tjenester, til strategi og implementering.

Deals

I Deals hjelper vi virksomheter og deres eiere gjennom hele transaksjonsprosessen.

Risk

Risk hjelper kundene våre med alt fra forebygging og håndtering av sikkerhetshendelser, til bærekraftsrapportering, internkontroll og cybersikkerhet.

Revisjon

Vår verifikasjon som skaper økt troverdighet for alle selskapets interessenter, enten det er investorer, leverandører, kredittgivere, offentlige myndigheter, eller kunder.

Regnskap

Regnskapsføring er ikke ett fag, det er mange. Som regnskapsfører i PwC får du muligheten til å jobbe med alt fra regnskap og økonomifunksjoner til lønn- og HR-relaterte funksjoner og utvikling av ERP-systemer.

Advokat

Som advokat i TLS får du muligheten til å jobbe med rådgivning innen alt fra personvern og arbeidsrettslige tjenester til skattetvister og juridisk bistand til offentlige virksomheter.


 

Bli bedre kjent med oss

{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakt oss

Siw Aasarmoen

Siw Aasarmoen

Rekruttering, PwC Norway

Tlf: 994 23 483

Marit Stolpestad

Marit Stolpestad

Rekruttering, PwC Norway

Tlf: 905 81 448