Karriere i PwC

Vi vil litt mer - for kundene våre, oss selv og for samfunnet. Vil du være med å skape verdier?

Ønsker du å fortsette karrieren din eller starte den i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt nettverk? Vi søker alltid nye engasjerte og dyktige kollegaer til våre forretningsområder flere steder i landet.

I PwC gir vi deg muligheten til å få den karrieren du ønsker deg. Vi søker deg som ønsker å jobbe med teknologi, revisjon, rådgivning og juridiske tjenester. Vi ser både etter deg som er erfaren etter å ha jobbet andre steder før PwC, men også deg som nettopp er ferdig utdannet.

Er du i starten av din karriere?

Se vår studentside

Her er våre ledige stillinger

Se avdeling og hvilket sted i landet som ønsker ny kollega.

 Noen av prosjektene vi jobber med

{{filterContent.facetedTitle}}

Hva får du hos oss?

Vi legger vekt på trivsel og samhold hos oss i PwC. Vi ønsker også at medarbeiderne våre skal ha mulighet til å utvikle seg og bygge sin individuelle karriereplan. Derfor får alle en karriereveileder. Sammen legger dere rammene for hva du ønsker, hvilke ambisjoner du har og hva du ønsker å prestere i kombinasjon med selskapets strategi, behov og muligheter til å imøtekomme dette.

Personlig og faglig utvikling gjennom utviklingsplaner, kursing og etterutdanning

Godt arbeidsmiljø med gode kollegaer

Gode pensjons- 
og forsikringsordninger

Subsidiert trening
og bedriftsidrettslag

Rabattavtaler

Jobbe med spennende prosjekterRekrutteringsprosessen vår

Når vi rekrutterer, nyutdannede eller kandidater med erfaring, er det flere faktorer som spiller inn. Vi ser blant annet på:

  • Faglige resultater
  • Erfaring
  • Personlige egenskaper

Du kan enten søke på utlyste stillinger eller sende oss en åpen søknad. For deg som er nyutdannet gjennomfører vi to større rekrutteringsrunder i året, høst og vinter, med oppstart påfølgende høst.

Alle søkere skal bruke vårt elektroniske søknadsskjema, svare på noen spørsmål og laste opp CV, vitnemål og eventuelt attester. Du vil motta en bekreftelse når vi registrerer din søknad. Vi gjør en grundig vurdering av alle søknader, derfor varierer det hvor lang tid det vil ta før du får en endelig tilbakemelding på om du skal til intervju. Alle får svar fra oss.

Bli bedre kjent med oss

{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakt oss

Anne Eik Ismar

Rekruttering, PwC Norway

Tlf: 952 60 233

Ida Kristin Antonsen

Rekruttering, PwC Norway

Tlf: 917 79 199