Knekk kodene som definerer fremtiden

Jobb som teknologirådgiver

Mennesker som jobber med cyber

Overrasker det deg at vi jobber så tungt med ulike fagområder innenfor teknologi? Vil du løse viktige problemer, side om side med våre eksperter?


Hva gjør en teknologirådgiver?

Hos oss vil du bli en del av et stort fagmiljø med eksperter som jobber med alt fra cybersikkerhet, kunstig intelligens, fintech, big data og automatisering til tjenesteinnovasjon og mye mer for å  løse viktige problemer for kundene våre.

Med komplekse, varierte arbeidsoppgaver vil ingen dager være like, men støtten, tryggheten og utviklingen i PwC er konstant. Vårt tech-miljø er stadig i vekst, og vi ser alltid etter virkelig gode tek-hoder.

Hos oss kan du for eksempel

  • Utvikle teknologiske løsninger
  • Lage digital strategi
  • AI-optimering
  • Cybersikkerhet

Playback of this video is not currently available

0:59

Få et innblikk tekmiljøet vårt 

I tek-serien vår møter du Neema, som jobber som IT-konsulent i TechNo, vår interne IT-avdeling. Bli med henne når hun besøker cyber-gjengen vår.

Vil du bli en av oss? 

Vi ser etter deg som har minimum 2 års operativ erfaring innen teknologifaget. Du kan være fullstack-, backend- eller frontend-utvikler, en virksomhetsarkitekt, prosjektleder med hjerte for digital transformasjon, eller en data scientist som er rå på kode. Vi har også egen in-house avdeling, der du kan jobbe med utvikling og hjelpe teknologimiljøet vårt med å skape innovasjon og verdi for hele organisasjonen vår.

Meld din interesse i dag

Ta kontakt om du er nysgjerrig på dine karrieremuligheter hos oss. Vi svarer fortløpende, og du kan forvente tilbakemelding i løpet av en uke eller to.

Meld din interesse

Bli kjent med noen av våre teksperter

Hva kan du jobbe med som teknologirådgiver hos oss?

– Jeg brenner for dette prosjektet fordi jeg tror at grønn hydrogen har en viktig rolle i det grønne skiftet. PwC bistår Hystar i overgangen fra en liten til en stor bedrift.

Mari Elise RuglandIT-utvikler & kjemiingeniør
Viktor Andersson - revisor på PwC

Bli kjent med våre "Problem Solvers"

Bli kjent med flere av våre teksperter som skriver om hvordan du kan lykkes med alt fra AI, dataanalyse, strategi til økonomi.

Sjekk ut bloggen på Medium

Ønsker du å bli en av våre teksperter?

Flere muligheter hos oss