Nyutdannede og studenter

Utforsk jobbmulighetene i PwC

Trigges du av tanken på å bidra til å løse viktige samfunnsproblemer, side om side med fageksperter? I PwC kan du jobbe innenfor spennende områder som teknologi, revisjon, rådgivning, og juss. Vi er til stede over hele landet med våre 28 kontorer. 

To mennesker sitter med laptop og jobber sammen


Rekrutteringsprosessen for deg som nyutdannet

Vi har primært to rekrutteringsprosesser for nyutdannede i året, en på høsten og en på vinteren, med oppstart påfølgende høst. I advokatfirmaet har vi løpende opptak hele året. Du finner annonsene i oversikten på karrieresiden, og kan også velge å abonnere på varsel om stillinger om du ønsker det. Når vi vurderer søkere er det flere faktorer som spiller inn. Vi ser blant annet på: faglige resultater, erfaring, motivasjon og personlige egenskaper.

  1. Finn ut hvilket tjenesteområde og kontor som passer best for deg
  2. Send inn søknad elektronisk
  3. Fullfør evnetestene du får tilsendt
  4. Gjennomgang av søknad og tilbakemelding
  5. Intervjuprosess. Her blir du kjent med potensielt fremtidige kollegaer gjennom ulike vurderingsøvelser.

Tips til søkeprosessen

Søk støtte til master (MRR)

Har du spørsmål så hjelper vi deg gjerne!

Gjennomføring av søknads- og rekrutteringsprosessen

Kan jeg søke på flere stillinger med samme søknadsfrist?

Du kan søke deg til totalt tre tjenesteområder og kontor i prosessen. Du kan imidlertid kun fylle ut søknadsskjemaet én gang. Det betyr at du fyller ut alle ønskede valg for tjenesteområde og kontor, samt motivasjon for disse i samme søknadsskjema. Hvis du f.eks klikker deg inn på annonsen for Consulting og trykker søk, vil du på spørsmål om ønsket tjenesteområde og kontor få opp listen på alle tjenesteområdene og kontorene vi søker nyutdannede til.

Hvordan vil rekrutteringsprosessen se ut?

Rekrutteringsprosessen for deg som kandidat er heldigital. Dette både på grunn av gjeldende restriksjoner, men også som følge av at vi har satt oss ambisiøse mål for å redusere vårt klimafotavtrykk og har forpliktet oss i Norge og globalt til å oppnå netto nullutslipp innen 2030. Dette krever at vi tilpasser oss for å sikre mer bærekraftig gjennomføring av våre prosesser.

Rekrutteringsprosessen hos oss krever at du har tilgang til egen PC på intervjudagen for å kunne forberede deg til individuelt case.

Blir du invitert til rekrutteringsprosess hos oss vil du få utfyllende informasjon om dagen, hvilke øvelser du skal gjennom, når det enkelte intervjuet starter, hvor mange du skal møte og møtested. Det er viktig for oss at du også blir kjent med oss gjennom prosessen og du vil derfor kunne forvente å møte flere PwC-ere når du er i prosess med oss.

syv associates i ett banner

Hvordan er hverdagen til en Associate?

I vår egen webserie “The Associates” møter du syv nyutdannede som åpent deler sine erfaringer om det å være ny i arbeidslivet og i PwC. Hvordan får man venner? Hvordan er egentlig det første møtet med kollegaer, det første kundemøtet eller den første presentasjonen?

Les mer om hverdagen vår

Kontakt oss

Katrin Havnes

Katrin Havnes

Rekruttering, nyutdannet, PwC Norway

Marit Stolpestad

Marit Stolpestad

Rekruttering, erfaren, PwC Norway