Skip to content Skip to footer
Søk

Loading Results

Nyutdannede og studenter

Nå søker vi nyutdannede med oppstart høst 2022

Trigges du av tanken på å bidra til å løse viktige samfunnsproblemer, side om side med fageksperter?

I PwC kan du jobbe innenfor spennende områder som teknologi, revisjon, rådgivning, regnskap og juss. Vi er til stede over hele landet med våre 28 kontorer. 

Les mer og søk her

 

Playback of this video is not currently available

0:00:30

Sjekk ut hva du kan jobbe med her i PwC!

{{filterContent.facetedTitle}}

Rekrutteringsprosessen vår

Vi har primært to rekrutteringsprosesser for nyutdannede i året, en på høsten og en på vinteren, med oppstart påfølgende høst. I advokatfirmaet har vi løpende opptak hele året. Når vi rekrutterer er det flere faktorer som spiller inn. Vi ser blant annet på:

  • Faglige resultater
  • Erfaring
  • Personlige egenskaper

Alle søkere skal bruke vårt elektroniske søknadsskjema, svare på noen spørsmål og laste opp CV, vitnemål og eventuelt attester. Du vil motta en bekreftelse når vi registrerer din søknad. Vi gjør en grundig vurdering av alle søknader, derfor varierer det hvor lang tid det vil ta før du får en endelig tilbakemelding på om du skal til intervju. Alle får svar fra oss.

Les flere tips til søkeprosessen her

 

Spørsmål du vil kunne ha vedrørende årets rekrutteringsprosess og smittevern i forbindelse med covid-19

Hvordan vil rekrutteringsprosessen se ut?

Grunnet covid-19 har vi måttet gjøre noen tilpasninger for gjennomføringen av intervjuprosessen «En dag hos PwC». Som kandidat vil du gjennomføre rekrutteringsprosessen hos oss virtuelt. Det innebærer at du vil gjennomføre alle øvelsene hjemmefra, med bruk av din egen PC.

Blir du invitert til «En dag hos PwC» vil du få utfyllende informasjon om dagen, hvilke øvelser du skal gjennom, når du skal logge deg på og hvordan. Selv om vi ikke får møtt deg i egen person på ett av våre kontorer, ønsker vi at du skal få mulighet til å møte mange PwC-ere gjennom dagen og bli kjent med oss.

Bli med på et studentarrangement

Da får du mulighet til å møte oss og vi får møte deg. Det kan være en start på et godt samarbeid fremover.

 

Kalender-ikon

Opplev PwC for en dag

Vi har fire arrangementer hvor du som student kan komme på besøk for en dag: Tech Explore for teknologistudenter, Design Explore for tjenestedesignere, Experience for revisorer og Consulting Explore for konsulenter.

Søk høsten 2021

Rakett-ikon

Summer internship

Vi ønsker studenter som studerer på 3. eller 4. kull til å jobbe hos oss i sommer som rådgivere og revisorer. Plassene rekrutteres hver høst.

Søk høsten 2021

Rakett-ikon

Winter internship

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i revisjon? Som økonomistudent kan du også være intern hos oss i vinter. Plassene rekrutteres hver høst.

Søk høsten 2021

Hode-ikon

Trainee hos Advokatfirmaet PwC

Er du jusstudent og har avlagt eksamen på 3. avdeling, kan du søke om å få plass som trainee. Opplev hvordan det er å jobbe som advokat i PwC, innen våre hovedområder skatt, avgift, transaksjonsstøtte og forretningsjus.

Løpende opptak

Masterstudent-ikon

Søk støtte til master

Ønsker du å ta MRR? Da kan du søke stipend fra oss.

Løpende opptak

Her er våre ledige stillinger

Se avdeling og hvilket sted i landet som ønsker ny kollega. Vi legger også ut felles opptak for nyutdannede hver høst og vinter.

 Hva får du hos oss?

Vi legger vekt på trivsel og samhold hos oss i PwC. Vi ønsker også at medarbeiderne våre skal ha mulighet til å utvikle seg og bygge sin individuelle karriereplan. Derfor får alle en karriereveileder. Sammen legger dere rammene for hva du ønsker, hvilke ambisjoner du har og hva du ønsker å prestere i kombinasjon med selskapets strategi, behov og muligheter til å imøtekomme dette.

Personlig og faglig utvikling gjennom utviklingsplaner, kursing og etterutdanning

Godt arbeidsmiljø med gode kollegaer

Gode pensjons- og forsikringsordninger

Subsidiert trening
og bedriftsidrettslag

Rabattavtaler

Jobbe med spennende prosjekter

 

 

Kontakt oss

Siw Aasarmoen

Siw Aasarmoen

Rekruttering, PwC Norway

Tlf: 994 23 483

Marit Stolpestad

Marit Stolpestad

Rekruttering, PwC Norway

Tlf: 905 81 448