Nyutdannede og studenter

Vi gir vi deg muligheten til å få den karrieren du ønsker deg. I PwC kan du jobbe innenfor spennende områder som teknologi, revisjon, rådgivning, regnskap og juss. Vi er til stede over hele landet og har hele 27 kontorer. 

Du kan søke deg til flere områder om du ikke har bestemt deg for hva du ønsker å jobbe med. Du kan også søke deg til flere av våre kontorer. 

Associate Academy blir ditt første faglige møte med oss. Da møtes vi noen dager i Oslo og avsluttes med en kursperiode i utlandet. Du får full introduksjon i metodikk, arbeidsverktøy, praktiske caser og gruppeoppgaver. Disse tre ukene er inspirerende og lærerike, og med kurs på dagen og sosialt opplegg på kvelden blir du godt kjent med nye kollegaer.

 

Bli med på et studentarrangement

Da får du mulighet til å møte oss og vi får møte deg. Det kan være en start på et godt samarbeid fremover.

 

Kalender-ikon

Opplev PwC for en dag

Vi har fire arrangementer hvor du som student kan komme på besøk for en dag: Tech Explore for teknologistudenter, Design Explore for tjenestedesignere, Experience for revisorer og Consulting Explore for konsulenter.

Utsatt

Kompass-ikon

Karriereseminar i Lofoten: PwC Challenge

PwC Challenge tar hvert år med seg noen utvalgte studenter på et fire dagers seminar hvor du blir utfordret i rå natur.

Åpner 2021

Rakett-ikon

Summer internship

Vi ønsker studenter som studerer på 3. eller 4. kull til å jobbe hos oss i sommer som rådgivere og revisorer. Plassene rekrutteres hver høst.

Åpner høsten 2020

Rakett-ikon

Winter internship

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i revisjon? Som økonomistudent kan du også være intern hos oss i vinter. Plassene rekrutteres hver høst.

Åpner høsten 2020

Hode-ikon

Trainee hos Advokatfirmaet PwC

Er du jusstudent og har avlagt eksamen på 3. avdeling, kan du søke om å få plass som trainee. Opplev hvordan det er å jobbe som advokat i PwC, innen våre hovedområder skatt, avgift, transaksjonsstøtte og forretningsjus.

Løpende opptak

Masterstudent-ikon

Søk støtte til master

Skal du skrive masteroppgave eller ønsker å ta MRR? Da kan du søke PwC Scholarship eller MRR Stipend fra oss.

Løpende opptak
for MRR

Her er våre ledige stillinger

Se avdeling og hvilket sted i landet som ønsker ny kollega. Vi legger også ut felles opptak for nyutdannede hver høst og vinter.

 Rekrutteringsprosessen vår

Vi har primært to rekrutteringsprosesser for nyutdannede i året, en på høsten og en på vinteren, med oppstart påfølgende høst. Når vi rekrutterer er det flere faktorer som spiller inn. Vi ser blant annet på:

  • Faglige resultater
  • Erfaring
  • Personlige egenskaper

Alle søkere skal bruke vårt elektroniske søknadsskjema, svare på noen spørsmål og laste opp CV, vitnemål og eventuelt attester. Du vil motta en bekreftelse når vi registrerer din søknad. Vi gjør en grundig vurdering av alle søknader, derfor varierer det hvor lang tid det vil ta før du får en endelig tilbakemelding på om du skal til intervju. Alle får svar fra oss.

Les flere tips til søkeprosessen her

 

Hva får du hos oss?

Vi legger vekt på trivsel og samhold hos oss i PwC. Vi ønsker også at medarbeiderne våre skal ha mulighet til å utvikle seg og bygge sin individuelle karriereplan. Derfor får alle en karriereveileder. Sammen legger dere rammene for hva du ønsker, hvilke ambisjoner du har og hva du ønsker å prestere i kombinasjon med selskapets strategi, behov og muligheter til å imøtekomme dette.

Personlig og faglig utvikling gjennom utviklingsplaner, kursing og etterutdanning

Godt arbeidsmiljø med gode kollegaer

Gode pensjons- og forsikringsordninger

Subsidiert trening
og bedriftsidrettslag

Rabattavtaler

Jobbe med spennende prosjekter

 

 

{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakt oss

Siw Aasarmoen

Siw Aasarmoen

Rekruttering, PwC Norway

Tlf: 994 23 483

Marit Stolpestad

Marit Stolpestad

Rekruttering, PwC Norway

Tlf: 905 81 448