Revisjon - din revisor og diskusjonspartner

Revisjon bygger tillit

Den ledende leverandøren av tillitstjenester i en digital verden. Det er vår visjon. 

Aldri før har tillit vært viktigere. Og aldri før har det vært vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. Verdien av en uavhengig bekreftelse er derfor større enn noen gang. Revisors signatur gjør at du kan stole på et beslutningsgrunnlag. 

Når vi utfører revisjon er hovedmålet å øke tilliten til eksempelvis rapportert informasjon eller prosesser. I tillegg kan vi bidra med nyttige innspill til rutiner, risikohåndtering, styring og kontroll fordi vi ofte vurderer kvalitet i ulike virksomheters interne rutiner når vi jobber. Altså er vi både revisorer og kan gi gode råd, men rollene kan ikke blandes. Tilliten til våre bekreftelser som revisor, står og faller på vår uavhengighet.  

For meg er det mennesket bak revisoren som er viktig, å ha de beste folka som kan bekrefte tallene, slik at vi kan ta gode avgjørelser. Der er Linda Arvesen, min PwC-revisor, helt gull.

Bård Eker,leder for Hydrolift

Innovativ revisjonsteknologi

Vi fornyer kontinuerlig måten vi jobber på, og tar stadig i bruk ny, banebrytende teknologi. Men en klok revisor kan ikke byttes ut med en robot. Magien skjer når mennesker og maskiner jobber sammen. Vi tilbyr kundene våre både fine folk og prisvinnende teknologi, slik at vi bruker tiden på det som er viktigst for deg. Det gir god kvalitet og stor verdi for kundene våre.

Verifikasjonstjenester

Vi er mest kjent for revisjon av årsregnskapet, og hvert år reviderer vi tusenvis av regnskaper og rapporter. Men PwC verifiserer mye mer enn tall. Så mye som 80% av verdiene i et selskap vil aldri fremgå i et tradisjonelt regnskap. Derfor velger mange virksomheter å fortelle om hvordan de jobber med bærekraft, hvordan de har kontroll på risikoområder og hvordan de skaper verdier. Også dette kan PwC bekrefte. 

Erfarne revisorer leverer tjenester tilpasset ditt selskap

Som revisor bruker vi mye tid på å forstå selskapenes prosesser for verdiskaping, og de interne rutinene som understøtter kvaliteten i den finansielle rapporteringen. Kombinert med vår kompetanse, gjør dette oss til en verdifull diskusjonspartner.


Kontakt oss

Eli Moe-Helgesen

Partner | Leder for Revisjon, PwC Norway

952 60 113

Kontakt meg

Fredrik Gabrielsen

Partner | Leder for Revisjon, Region Vest, Bergen, PwC Norway

970 82 408

Kontakt meg

Rune Kenneth S. Lædre

Partner | Leder for Region Nord, Trondheim, PwC Norway

952 61 376

Kontakt meg

Siren Iversen Dahle

Partner | Leder for Revisjon, Stavanger, PwC Norway

952 61 110

Kontakt meg

Reidar Henriksen

Partner | Leder Revisjon Region Agder, PwC Norway

952 61 060

Kontakt meg


Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd! Vi kan de nyeste reglene og tør å utfordre med å tenke nytt. Det blir mye skryt det her, men det er sånn kundene beskriver oss. Og det er jeg skikkelig stolt av.

Eli Moe-Helgesen,leder for revisjon i PwC Norge

Faglige oppdateringer innen regnskapsregler  

I fagportalen vil du finne en rekke norske og internasjonale publikasjoner, podcasts, manualer og oppdateringer på regnskapsregler som kan bidra til å lette din arbeidshverdag!

Signe Moen, partner i PwC

Playback of this video is not currently available

Aura global tool film

Vi har investert i verktøy som gjør revisjon raskere, gir bedre kvalitet og større innsikt

  • Halo – vårt egenutviklede og prisvinnende dataanalyseverktøy
  • Connect – vårt globale delingsverktøy
  • Aura – vår ledende globale programvare for revisjon
  • GL.AI – analyse med kunstig intelligens

Bransjer vi hjelper med revisjon

Finans    Eiendom    Fornybar energi    Helse    Industri og handel   

Offentlig sektor    Olje og gass    Shipping    Sjømat    Telekom og media

 

 

Obligatoriske felter er markert med stjerne(*)

Ved å gi oss din e-postadresse har du akseptert å ha lest vår personvernerklæring og samtykker i at vi behandler dine data i henhold til denne. Dersom du på noe tidspunkt ikke lenger skulle ønske å motta informasjon fra oss, kan du sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side.

Kontakt oss

Eli  Moe-Helgesen

Eli Moe-Helgesen

Partner | Leder for Revisjon, PwC Norway

Tlf: 952 60 113

Skjul