Velkommen til PwC Vestfold

Vi kan tilby deg revisjon, rådgivning, regnskap og juridisk bistand. Kontakt oss, og vi hjelper deg!

 

Besøk vårt kontor i Vestfold

Vårt kontor i Vestfold ligger sentralt plassert langs E18. Herfra betjener vi våre kunder i Telemark og Vestfold. I våre moderne lokaler på Tassebekk sitter det i dag over 50 dedikerte medarbeidere som leverer tjenester innenfor revisjon, skatt og avgift, samt et bredt spekter av rådgivningstjenester.

Ta gjerne kontakt med oss!

 

Tjenester vi tilbyr

Revisjon

For oss handler revisjon om å skape tillit. Revisjon er et fagområde med røtter flere hundre år tilbake i tid. Siden oppstarten i 1849 har PwC revidert virksomheter av ulike størrelser i alle bransjer. Et regnskap revidert av PwC er et kvalitetsstempel og en trygghet for eiere, styret og ledelsen: Disse skal være trygge på at regnskapet gir et riktig bilde av virksomheten sin reelle finansielle situasjon, slik at avgjørelser kan fastsettes på basis av regnskapet. Vi holder oss oppdatert på det som skjer innen regnskap, skatt og avgift – både nasjonalt og internasjonalt. Denne kunnskapen deler vi med dere.

 

 

Se mer

Rådgivning

Beste praksis er bra, men det er alltid rom for forbedring. Bedriftsledere kontakter oss når de står overfor strategiske, operasjonelle eller finansielle utfordringer. Gjennom oss får de objektive anbefalinger som er gjennomførbare, men som også forbedrer bedriften sin evne til verdiskaping. Vi opplever også at bedriftsledere ønsker at vi deltar aktivt i implementeringen av anbefalingene våre.

 

 

Se mer

Regnskap

Bedre styring med oppdaterte og tilgjengelige regnskapsrapporter. Vi skreddersyr regnskapsrapporter til dine behov for styringsinformasjon - nøkkeltall tilpasset bedriften din. Uansett behov vil rapportene alltid være oppdaterte, og du avgjør selv om du vil bruke PC, nettbrett eller smarttelefon.

 

 

Se mer

Advokattjenester

Vi vil vise deg hvilke muligheter som finnes. Advokatfirmaet PwC har spisskompetanse innen skatt, avgift og toll, samt innen forretningsjuridisk rådgivning. Dette knytter seg til alt fra selskapsrett, transaksjoner, fast eiendom og kontraktsrett, til nasjonale og internasjonale arbeidsforhold. 

 

 

Se mer

Kontakt oss

Thomas Holst

Partner | Consulting, PwC Norway

Tlf: 952 60 999

Tore Karlsen

Partner | Consulting, PwC Norway

Tlf: 952 60 618

Bjørn Lislien

Partner | Assurance, PwC Norway

Tlf: 952 60 987

Morten Ness

Partner | Assurance, PwC Norway

Tlf: 952 60 617

Følg oss