Velkommen til PwC Vestfold og Telemark

Vårt kontor ligger sentralt plassert ved E18 mellom Sandefjord og Tønsberg

Vi i PwC Vestfold og Telemark brenner for at du som kunde skal lykkes med og nå dine mål. Vi er et fellesskap av problemløsere som jobber sammen for å løse problemer privat og offentlig sektor står overfor. For å få til det trengs ekte engasjement, teknologiforståelse og hjerte på rett plass. Sammen bygger vi tillit og skaper verdier.

Verden er i stor endring som følge av digitalisering og klimautfordringene. For å hjelpe våre kunder på best mulig måte har vi implementert en ny strategi, The New Equation.

Kontakt oss

 

Playback of this video is not currently available

1:49

Fra venstre mot høyre: Lars Christian Haukelidsæter, Åsne Amland, Morten Bast Ness, Hedda Kikut

Fra venstre mot høyre: Lars Christian Haukelidsæter, Åsne Amland, Morten Bast Ness, Hedda Kikut.

Ønsker du en karriere i et av Vestfold og Telemarks ledende kompetansemiljø? Hos oss får du jobbe med spennende selskaper, prosjekter og mennesker. Du får være tett på næringslivet lokalt, og samtidig er du en del av et internasjonalt nettverk.

Nysgjerrig på en karriere hos oss?

Vi er alltid på jakt etter nye engasjerte og dyktige kollegaer til våre forretningsområder. 

  • Erfarne økonomer og revisorer til våre kontorer i Vestfold, Telemark og Buskerud
  • PwC Vestfold vokser og søker erfarne konsulenter
  • Økonom, konsulent eller controller? Da er CFO Solutions noe for deg
  • Nyutdannet? Se våre studentarrangementer

Er du nysgjerrig på hva vi driver med, og hva dine muligheter kan være hos oss i PwC? Ta kontakt, så treffes vi gjerne for en uforpliktende prat.

Bli kjent med oss i Vestfold Se vår nasjonale karriereside

Våre tjenesteområder

Trust Solutions

Vår visjon er å være ledende leverandør av tillitstjenester i en digital verden. Aktørene i næringslivet er helt avhengig av gjensidig tillit for at handel og kapital mellom ulike parter skal gå smertefritt. Verden og næringslivet er i konstant endring, og det gjør at man må tenke tillit på andre områder enn hva man har gjort historisk.

Spesielt ser vi at en mer digital hverdag og behovet for et mer bærekraftig samfunn endrer måten selskapene oppnår tillit på. Dette krever mer av oss i Trust Solutions, og at vi jobber bredt innen verifisering og rådgivning. Det kan være innen finansiell rapportering i kapitalmarkedet og selskaper som må verifisere pålitelighet av den finansielle informasjonen.

Vi må være best på bærekraft for å kunne levere tillit til at markedet møter den grønne omstillingen på en pålitelig måte. Gjennom CFO Solutions kan vi være din ultimate sparringspartner, eller til og med drifte hele din økonomiavdeling. Og: vi skal være råest på teknologi og innovasjon for å levere våre tjenester best mulig.

For mer informasjon, se også våre nasjonale tjenestesider.

Consulting

Vi hjelper virksomheter med å lykkes med endring og innovasjon. Våre rådgivere kan bistå din virksomhet med strategiske og operasjonelle utfordringer, i spennet fra strategiutforming til implementering.

Vårt kompetansehus består av økonomer, teknologer, tjenestedesignere, samfunnsvitere, organisasjonspsykologer og ingeniører som løser dine utfordringer ved å kombinere ekspertise innen strategi, teknologi og ledelse. I en verden i endring er vårt største bidrag å bidra til en mer bærekraftig utvikling og bygge tillit i samfunnet. Dette gjør vi ved å hver eneste dag hjelpe private og offentlige virksomheter med omstilling, nyskaping, og med å bygge fremtidens arbeidsplasser. 

Vi er oppdatert på beste praksis innenfor våre tjenesteområder, samtidig som vi stadig utfordrer oss selv på å videreutvikle vår kompetanse. Våre rådgivere er problemløsere som raskt setter seg inn i dine utfordringer og finner løsninger som skaper varig verdi for din virksomhet og samfunnet. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og spesialister innenfor teknologi og digitalisering, effektivisering og prosessforbedring, tjenesteinnovasjon, organisasjonsutvikling og ledelse, økonomi- og virksomhetsstyring, strategi og forretningsutvikling, samt utredning og analyse.

For mer informasjon, se også våre nasjonale consulting-sider.

Andre tjenester

Gjennom å være en del av PwC er vi en del av et stort nettverk, og i Vestfold og Telemark har vi nært samarbeid med Oslo. Vi kan derfor hjelpe våre kunder lokalt med et bredt spekter av tjenester, også utover det som faller inn under Trust Solutions og Consulting.

Se våre nasjonale sider for full oversikt over våre tjenester. 


Kontakt oss

Pia Bjørntvedt Wøllo

Partner | Consulting, Vestfold og Telemark, PwC Norway

992 16 756

Kontakt meg

Tore Karlsen

Partner | Consulting, Vestfold og Telemark, PwC Norway

952 60 618

Kontakt meg

Morten Ness

Partner | Revisjon, Vestfold og Telemark, PwC Norway

952 60 617

Kontakt meg

Tom Nilsen

Partner | Revisjon, Vestfold og Telemark, PwC Norway

952 60 042

Kontakt meg

Christian Wiig Jacobsen

Partner | CFO Solutions, Buskerud, Telemark og Vestfold, PwC Norway

952 60 962

Kontakt meg

PwC i Vestfold og Telemark

Tassebekkveien 354
3160 Stokke

Tlf.: 02316 (+47 952 60 000)

Veibeskrivelse