Ståle Wangen

Ståle Wangen

Advokat | Partner, PwC Norway

Ståle er partner og leder avdelingen for internasjonal skatt i Advokatfirmaet PwC Norge.  Han har mer enn 20 års erfaring som skatterådgiver og arbeider primært med internasjonal og norsk bedriftsbeskatning, oppkjøp og restruktureringer (M&A), internasjonal skatteplanlegging, transfer pricing, samt nasjonale og grenseoverskridende omorganiseringer. 

Ståle har lang erfaring som skatterådgiver for mange multinasjonale-/nasjonale selskaper innenfor mange ulike bransjer og bistår også private equity selskaper i forbindelse med oppkjøps- og salgsstrukturering, buy-side/sell-side tax due diligence og post deal services. 

Ståle er advokat (2005) og har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo (1995).  Han har skrevet flere fagartikler og er ofte gjesteskribent i lørdagsutgaven av Finansavisen om temaet skatt. Ståle er fremhevet som en "notable" skatterådgiver i Norge av Chambers and Partners, i deres advokatundersøkelse for Europa for årene 2014-2018. Han er også fremhevet som skatteekspert i Norge i Legal 500 og International Tax Review.  

Kontaktinformasjon

Tlf: 952 60 816

Kontakt meg

Fagområde

  • Internasjonal Bedriftsbeskatning
  • Nasjonal Bedriftsbeskatning
  • M&A
Følg oss