Marianne  Brusdal

Marianne Brusdal

Partner l Nasjonal leder for CFO Solutions, PwC Norway

Marianne har 30 års erfaring som rådgiver innen økonomiledelse og virksomhetsstyring, og har tidligere vært både økonomidirektør og CFO i ulike selskaper. 

Spisskompetansen er oppbygging, utvikling og effektivisering av økonomifunksjonen.

I dag er Marianne leder for CFO Solutions i PwC Norge, en avdeling bestående av 110 konsulenter. Teamet leies ut som økonomiledere til bedrifter som har behov for ekstra kapasitet og kompetanse, og rådgir selskaper som skal utvikle eller effektivisere sine økonomifunksjoner. 

EkspertiseFun facts

Kontaktinformasjon

Tlf: +47 952 60 702

Kontakt meg

Kjernekompetanse

  • Økonomistyring
  • Endringsledelse
  • Digitalisering
  • Strategi
  • Finansiering
Marianne Brusdal
Øystein Sandvik under et impuls løp i New York

- Jeg trives utrolig godt med å utvikle teamene og ikke minst menneskene som jeg jobber sammen med, sier Marianne.

Tre kjappe om Marianne

Hvor er du født og oppvokst?

Jeg er født og oppvokst i Oslo, men min far er fra Bergen og min mor fra Sørlandet, så jeg lener meg litt på det. Har alltid drømt om å komme fra Bergen og snakke bergensk.

Hva gjør du på fritiden?

Jeg er veldig glad i hytteliv og å være sammen med venner og familie, men nå har alle barna flyttet ut! De siste årene har vi blitt veldig glade i å løpe, og om vinteren går vi mye på ski. Birken står på planen i vinter, og så drømmer jeg om å løpe New York Marathon. Min største konkurrent er meg selv, og motivasjonen er å gjøre det bedre enn i fjor. 

Hva driver deg i jobben?

Jeg er utrolig glad i å skape og utvikle, og se at vi flytter oss og gjør noe nytt. Jeg er heldig som får jobbe med en så stor og herlig gjeng med konsulenter som hjelper kunden. Konsulentene hos oss leies ut både for å drifte og forbedre selskaper. Det er utrolig givende å utvikle team og ikke minst mennesker.

Hva er den mest spennende utfordringen du har løst sammen med en av våre kunder?

Her er det vanskelig å velge. Jeg blir veldig lett begeistret, og syns alltid at det siste prosjektet er mest spennende. Den siste tiden har det vært mange prosjekter med kunder som skal ta i bruk ny teknologi, og det kjenner jeg mye iver rundt. Nå jobber vi blant annet med implementering av Workiva hos et stort teknologiselskap, hvor vi digitaliserer den finansielle rapporteringen og bærekraftsrapporteringen.

 

Mer om CFO-solutions

Følg oss