Studentarrangementer

Opplev PwC for en dag

Ønsker du å utforske hva en konsulent eller rådgiver gjør i PwC? Bli kjent med oss gjennom ulike sosiale og lærerike arrangementer hvor du som student kan komme på besøk for en dag og utforske hvordan en arbeidshverdag kan se ut. 

På arrangementene vil du blant annet:

 • Bli kjent med dine potensielle fremtidige kollegaer på alle stillingsnivåer – fra nyutdannet til partner

 • Utføre virkelighetsnære oppdrag og bli kjent med problemstillinger vi jobber med

 • Erfare hvordan vi jobber sammen med våre kunder for å skape varig verdi

 • Bygge nettverk med folk som brenner for det samme som deg

 • Teste caseløsning og få innsikt i arbeidsmetoder og verktøy 

 • Motta én-til-én karriereveiledning av en av våre partnere

 • Avslutte dagen med en hyggelig middag sammen med flere av våre ansatte
 • Finne ut om PwC er en attraktiv arbeidsplass for deg

Consulting Explore

På Consulting Explore vil du få innsikt i hvordan det er å jobbe som konsulent i PwC. Du vil bli kjent med andre likesinnede studenter, bygge relasjoner med ansatte, og innblikk i de ulike karrieremulighetene i Consulting. I tillegg vil du få prøve deg på et lærerikt og virkelighetsnært gruppecase sammen med oss.
Gjennomføres på vårt hovedkontor i Oslo.

Hvem passer Consulting Explore for?

Studenter på 4. kull, innen eksempelvis industriell økonomi, business, teknologi, IT, data, HR, organisasjonsfag eller lignende.

Deals Explore - Women's Day

På Deals Explore - Women’s Day inviterer et utvalg kvinnelige studenter til vårt hovedkontor i Oslo. Her vil du få innblikk i hvordan det er å jobbe som transasksjonsrådgiver i PwC. Gjennom dagen får du prøvd deg på relevante gruppecase som tar deg gjennom hele transaksjonsprosessen, bli kjent med potensielle fremtidige kollegaer, og innblikk i de ulike karrieremulighetene vi kan tilby i PwC Deals.

Hvem passer Deals Explore – Women's Day for?

Passer for studenter på 3. eller 4. kull innen økonomi/business/finans.

 

Tech Explore

Gjennom Tech Explore vil du få innsikt i hvordan PwC jobber med teknologi og analyse for å skape verdi for kundene våre. Vi jobber med spennende og komplekse problemstillinger som ligger i skjæringspunktet mellom strategi, forretning og teknologi. På Tech Explore får du et generelt innblikk i hva det vil si å være konsulent og hvordan det er å jobbe med teknologi hos PwC. Dagen tilbringes på hovedkontoret i Oslo.

Hvem passer Tech Explore for?
 • Studerer til bachelor- eller mastergrad (3. - 4. kull) med en dyp forståelse og interesse for teknologi.
 • Studerer informatikk, kommunikasjonsteknologi, dataanalyse eller tilsvarende tekniske studieretninger.
 • Ønsker å bli kjent med PwC.

Explore Advokatfirmaet

Gjennom dagen vil du få et unikt innblikk i hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig innen forretningsjus og skatte- og avgiftsrett. Som advokat i PwC jobber vi med et bredt spekter av problemstillinger på lag med eksperter fra mange ulike fagområder. Du vil få innsikt hvordan en arbeidshverdag ser ut, få delta i casearbeid, og bli kjent med potensielle fremtidige kollegaer. Arrangementet gjennomføres på vårt hovedkontor i Oslo.

Hvem passer Explore: Advokatfirmaet for?

Studenter på 3-5. kull innen rettsvitenskap eller forretningsjus og økonomi.

Oppdag revisjon

Gjennom dagen "Oppdag revisjon" får du innblikk i hvordan det er å jobbe med revisjon i praksis. Du vil få teste deg på caseløsning, innblikk i hvordan et årsoppgjør gjøres, samt hva slags type bransjer og kunder man jobber med. Du vil også få en introduksjon til de ulike mulighetene som finnes for deg i revisjon. Arrangementet avholdes i Bergen.

Hvem passer arrangementet for?

Studenter på 2.–4. kull, innen økonomi og administrasjon, revisjon og regnskap, siviløkonomi eller tilsvarende studieretninger. 

Neste stillingsutlysning kommer høsten 2024.

Interessert i en bedriftspresentasjon eller karrieredag? Møt oss på et studiested nær deg!

Vi kommer dit du er! I løpet av året besøker vi høyskoler og universiteter over hele landet. Her kan du bli bedre kjent med oss og karrieremulighetene i PwC. 

Kalender for skolebesøk

Kalender for høstens arrangementer kommer snart.