Dette er The New Equation

Et fellesskap av problemløsere som jobber sammen for å løse verdens største utfordringer. For å få til det trengs ekte engasjement, hjerte og teknologiforståelse.

Vi lærte alle svaret på to pluss to på skolen. Fire, sant? Men verden i dag er ikke enkel. Fremtiden er avhengig av at vi løser noen viktige utfordringer. Norsk næringsliv skriker etter hjelp med å løse klimakrisen, unngå cyberangrep og bruke ny teknologi.  

Med den nye strategien The New Equation skal PwC jobbe enda mer målrettet for å løse verdens viktigste problemer sammen med våre kunder. Nøkkelen er å skape team med ulike bakgrunner og perspektiver som sammen finner svar på de vanskelige regnestykkene. 

Dette er fremtidsformelen.

Playback of this video is not currently available

1:31

Leif Arne Jensen, adm.dir. i PwC Norge.

– PwC har lagt bak seg et rekordår, og nå skal vi vokse med 1000 nye problemløsere innen fem år, sier Leif Arne Jensen, adm.dir. i PwC Norge.

For å løse alt fra klimakrisen til eldrebølgen, trenger vi mer enn bare teknologi. Vi trenger kreative mennesker som er rå på samhandling, tenker ulikt og har hjertet på rett plass.

Leif Arne Jensen,adm.dir. i PwC Norge
Det handler om å kombinere menneskers kreativitet med teknologi for å levere raskere, mer intelligente og varige resultater. 
EUs taksonomi og handlingsplan for bærekraftig finans

Klassifisering av bærekraftige aktiviteter, taksonomien, skal gi oss en felles forståelse av hva som er grønt.

Fremtidens kompetansebehov

Mangel på kompetanse i norsk næringsliv koster 26 milliarder kroner i året. Med vårt upskilling-initiativ ønsker PwC å bidra til å oppskolere millioner av mennesker verden over. I Norge vil vi jobbe sammen med næringsliv, akademia og det offentlige for å finne løsningen på kunnskapsutfordringen.

 

Cybersikkerhet og risikohåndtering 

Sikring av verdifull informasjon og data krever et team som kan løse komplekse utfordringer i grensene mellom teknologi, jus og personvern, internkontroll og risikostyring. Det teamet har vi.

 

Skal vokse med 1000 nye problemløsere på fem år

– Vi leter etter de dyktigste i hele Norge. De som tenker med hjertet i tillegg til hodet. Å finne disse menneskene er like viktig for oss som kundene, sier Leif Arne Jensen. Han peker blant annet på en cyberrapport som viser at verden trenger 3,5 millioner folk som er gode på cybersikkerhet. PwC skal bli 1000 hoder flere innen 2026, og ser etter alt fra IT-utviklere, revisorer, penetrasjonstestere, advokater til samfunnsvitere. 

Karrieremuligheter i PwC

Vi byr på et bredt kompetansemiljø med mennesker som tenker med hodet og hjertet, og som har stor lidenskap for faget sitt. Hos oss vil du raskt kunne bidra inn i et variert spekter av oppdrag, og jobbe side om side med eksperter fra ulike bransjer for å løse fremtidens utfordringer. Vil du bli med?

 

PwCs Cybercrime Survey 2021 

– Det har vært en eksplosjon av bedriftshemmeligheter som legges ut på det åpne nettet, sier Jan Henrik Straumsheim som leder cyber threat operations i PwC.

 

PwCs Global CEO Survey 2021

Norske toppledere mer bekymret for cybertrusler enn pandemien. Her er nøkkelfunn fra PwCs Global CEO Survey 2021.

 

Investerer i kompetanseheving

PwC Norge har investert mange millioner i kompetanseheving for 2000 ansatte i Norge. I verden har 223 000 mennesker vært gjennom noe vi kaller «digital academy». Sju millioner timer har gått med til å lære alt fra koding til dataanalyse, datavasking og visualisering av data. 

Hos oss går mennesker og teknologi hånd i hånd. Les intervjuer med noen av våre eksperter.  
Cyber-offiseren og de usynlige truslene

Jan Henrik Schou Straumsheim (35) brenner for å beskytte Norge mot usynlige «kjeltringer». Som da han etterforsket et av norgeshistoriens største ran.

 

– Jeg vet hvordan det er å svømme alene

Under Auroras overflate finnes en enorm appetitt på kunnskap: – Man blir
aldri utlært. Også trives jeg på dypt vann, sier data scientist Aurora Voje.

 

AI-direktøren med revisorhjertet

Det er et enormt potensial for datadrevet innovasjon og effektivisering i revisjon, sier AI-direktør i PwC, Lars Erlend Leganger.

 

Bieffekten

Dør biene, dør menneskene. Marie Skjelbred er fast bestemt på å redde både planeten og de flittige fremtidsbærerne.

 

Innovatøren

Eirik Dragsund Sverd er oppfinner, kunstner, gründer og tech-nerd.  I dette øyeblikk kan han ha hacket bedriften din.

 

Kontakt oss

Leif Arne Jensen

Leif Arne Jensen

Administrerende direktør | Territory Senior Partner, PwC Norway

Rune Jevne Sjøhelle

Rune Jevne Sjøhelle

Direktør | Leder for markeds- og kommunikasjonsavdelingen, PwC Norway

Tlf: 402 00 210

Følg oss