Organisasjonskultur

God organisasjonskultur er avgjørende for suksess

Over 80 % av ledere sier kultur er avgjørende for organisasjonens suksess. Mer enn halvparten ser det som en større suksessfaktor enn både strategi og driftsmodell. 

Vi bistår dere med å utvikle organisasjonskultur ved å fokusere på de verdier og adferdsendringer som har størst potensial til å oppnå organisasjonens ønskede mål og resultater.

Kontakt oss - vi finner gode løsninger så du når dine mål 

 

Kartlegging av organisasjonskultur

For å bygge en god og fremgangsrik kultur i en organisasjon, er et solid verdigrunnlag avgjørende. Verdiene forteller hvem vi ønsker å være og gir oppskriften på god og riktig adferd. Godt forankrede kulturelle verdier gir ansatte motivasjon til å gjøre en god jobb og fører dermed også til bedre resultater.

Vi ser derfor på organisasjonskultur som et av de viktigste suksesskriteriene for å oppnå resultater. Vi har konsulenter som er sertifiserte for å kartlegge og utvikle verdibasert ledelse og organisasjonskultur.

I tett samarbeid med kunden håndterer vi ulike utfordringer, for eksempel:
  • Hva hemmer organisasjonen i å prestere?
  • En fusjon mellom to eller flere selskaper skal skje og det er behov for å identifisere og integrere ulike kulturer på best mulig måte, og skape en felles organisasjonskultur
  • Dagens kultur samsvarer ikke med strategiske skift som er nødvendige for organisasjonen
  • Organisasjonen opplever utfordringer med arbeidsmiljø

 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

  • Måle sammenheng mellom strategi, driftsmodell og kultur, samt avdekke relevante gap
  • Kartlegge eksisterende kultur og definere fremtidige kulturelle ambisjoner
  • Utforme og implementere plan for utvikling av ønsket kultur med fokus på kritiske suksessfaktorer som fremmer prestasjon, med aktiv deltakelse fra involverte medlemmer
  • Måle hvordan kultur og adferd endres over tid for å sikre ønsket retning

Obligatoriske felter er markert med stjerne(*)

Ved å gi oss din e-postadresse har du akseptert å ha lest vår personvernerklæring og samtykker i at vi behandler dine data i henhold til denne. Dersom du på noe tidspunkt ikke lenger skulle ønske å motta informasjon fra oss, kan du sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side.

Kontakt oss

Hege Gabrielsen

Hege Gabrielsen

Partner | Consulting Agder, PwC Norway

Tlf: 952 60 138

Skjul