Skip to content Skip to footer
Søk

Loading Results

Karriere i PwC

Vi løser viktige samfunnsproblemer og skaper verdi. Vil du bli med?

For å finne de beste løsningene mener vi at teknologer, økonomer, designere, ingeniører, jurister, samfunnsvitere og organisasjonspsykologer må jobbe sammen. Derfor satser vi stort på tverrfaglighet i PwC, og er stadig på jakt etter et mangfold av mennesker med ulik bakgrunn for å best kunne imøtekomme våre kunders behov.

Vi byr på et bredt kompetansemiljø med mennesker som tenker med hodet og hjertet, og som har stor lidenskap for faget sitt og som trigges av å jobbe sammen og utvikle oss videre. Hos oss vil du raskt kunne bidra inn i et variert spekter av oppdrag, og jobbe side om side med eksperter fra ulike bransjer for å løse fremtidens utfordringer.

Vi vil litt mer – for kundene våre, oss selv og for samfunnet. 

 


syv associates i ett banner

Er du i starten av din karriere?

I vår nye serie “The Associates” møter du syv nyutdannede som åpent deler sine erfaringer om det å være ny i arbeidslivet og i PwC. Hvordan får man venner? Hvordan er egentlig det første møtet med kollegaer, det første kundemøtet eller den første presentasjonen?


Kan dette være noe for deg?

CFO Solutions søker kollegaer til flere av våre kontorer

Se mulighetene i CFO Solutions

Deals søker kollegaer til flere av våre kontorer

Vi skal ansette flere i Consulting Oslo

Les mer om stillingene

En karriere i PwC gir deg

 • Et stimulerende, utviklende, utfordrende og godt arbeidsmiljø.
 • En spennende kundeportefølje.
 • Et stort nettverk – både regionalt, nasjonal og internasjonalt.
 • God faglig og personlig utvikling.
 • Konkurransedyktige betingelser.
   

Playback of this video is not currently available

0:00:30


Bli bedre kjent med oss

Noen prosjekter vi jobber med

Våre tjenesteområder

Vi har mange ulike tjenester og fagfelt du kan bli en del av. Her er en oversikt over våre tjenesteområder som du kan jobbe med. Merk at det i noen prosesser er mulig å søke seg til flere av våre tjenesteområder og kontor. Husk å få frem motivasjonen for tjenesteområde(ne) og kontor(er) du velger å søke på. 

Consulting

Som rådgiver i Consulting vil mye av arbeidshverdagen din handle om å hjelpe virksomheter med å ruste seg for fremtiden!

Det kan handle om alt fra digital transformasjon, utvikling av nye produkter eller tjenester, til strategi og implementering.

I Consulting får man jobbe med kollegaer som har bakgrunn fra et bredt spekter av fagfelt, og vi setter sammen team med ulik ekspertise som best mulig kan bistå med å løse kundens behov.

Consulting finnes her: Bergen, Florø, Førde, Kristiansand, Molde, Måløy, Oslo, Sandane, Stavanger, Stryn, Tromsø, Trondheim, Ulsteinvik og Vestfold.

Les mer om rollen som konsulent i PwC.

Deals

Deals består av fire tjenesteområder, alle er involvert i ulike faser av transaksjonsprosessen:

 • Mergers & Acquisitions – bred rådgivning typisk i forbindelse med salg av virksomheter.
 • Transaction Services – finansiell analyse og due diligence på vegne av kjøper (FDD) eller selger (VDD).
 • Evaluation & Analytics – verdsettelse og analyse av store datasett for å gi dypere innsikt.
 • Deals Strategy – bistår selskaper med kommersielle- og strategiske analyser både før og etter en transaksjon.

Deals finnes her: Bergen, Oslo og Stavanger.

Les mer om rollen som rådgiver i Deals.

Risk

Liker du å løse komplekse utfordringer og jobbe med risikovurdering? Da er Risk avdelingen for deg!

Det meste innen digital utvikling innebærer både muligheter og trusler, og da gjelder det å være i forkant. Rådgiverne i Risk hjelper kundene våre med å forstå risiko og etablere gode kontroll- og styringssystemer. Det krever veloverveide beslutninger og at vi følger opp med gode og riktige tiltak.

Vi jobber med alt fra forebygging og håndtering av sikkerhetshendelser, til å utvikle ERP-løsninger og utarbeide systemer for risikostyring.

Risk finnes her: Oslo.

Les mer om rollen som rådgiver i Risk.

Revisjon

Som revisor i PwC får man delta på en spennende endringsreise innen revisjonsfaget, og vi trenger mennesker som tenker nytt og tør å utfordre.

Vi jobber stadig med å utvikle nye og innovative verktøy og ta i bruk kunstig intelligens (AI) og roboter i vårt daglige arbeid, og vi jobber derfor i større grad tverrfaglig med vår teknologiavdeling. Med nye teknologiske verktøy har vi som revisorer fått en desto viktigere rolle som tillitsleverandør.

Som revisorer har vi et viktig samfunnsoppdrag: Vi bidrar med tillit til rapporteringen. Det er nettopp vår verifikasjon som skaper økt troverdighet for alle selskapets interessenter, enten det er investorer, leverandører, kredittgivere, offentlige myndigheter, eller kunder.

Revisjon finnes på alle våre kontorer.

Les mer om rollen som revisor.

Tax and Legal Services

Vårt advokatfirma er et av verdens største nettverk innen skatt, avgift og forretningsjus.

Som advokat i TLS (Tax and Legal Services) får du muligheten til å jobbe med rådgivning innen alt fra personvern og arbeidsrettslige tjenester til skattetvister og juridisk bistand til offentlige virksomheter.

Vi jobber også med juridisk due diligence. Juridisk due diligence er en juridisk gjennomgang av virksomheter. Gjennomgangen gir et godt overblikk over virksomhetens potensial og utfordringer.

I mange av disse leveransene jobber vi tverrfaglig med andre tjenesteområder i PwC, noe som gjør at man får jobbe med å løse spennende utfordringer for store og små selskaper i Norge.

Tax and Legal Services finnes her: Bergen, Førde, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund.

Les mer om rollen som advokat.

Få et innblikk i hverdagen vår

Fikk etterutdanningskurs gjennom PwCs INSEAD-samarbeid 

Hvert år får to heldige utvalgte PwCere mulighet til å delta på INSEAD IN-BOARD Nordic Academy. Her møter de kjente foredragsholdere og andre deltakere fra Norden og Europa gjennom en rekke spennende workshops.

- Det er en fantastisk mulighet til å utvikle egen kompetanse og knytte nære relasjoner til flinke folk i næringslivet, sier Jan Henrik Schou Straumsheim, direktør og leder for Cyber Threat Operations i PwC. Han var en av de utvalgte deltakerne i 2019, og fikk også selv anledning til å holde et faglig innlegg om sitt ekspertfelt. 

PwCs rolle i etterutdanningskurset

PwC er stolt samarbeidspartner av INSEAD IN-BOARD Nordic Academy. Hvert år er vi ansvarlig for innholdet i en av modulene: Corporate governance in the boardroom. Over en helg underviser noen av våre dyktige partnere deltakerne om styrets ansvar med hensyn til risikostyring, compliance, antikorrupsjon, bærekraft, cybersikkerhet m.m.

Portrett av Jan Henrik Strausheim

- Etterutdanningskurset gav meg verdifull innsikt i min rolle som leder og hvordan jeg skal tilnærme meg ulike typer utfordringer, sier Jan Henrik Schou Straumsheim, som deltok på INSEAD IN-BOARD Nordic Academy i 2019.

Kontakt oss

Siw Aasarmoen

Siw Aasarmoen

Rekruttering, PwC Norway

Tlf: 994 23 483

Marit Stolpestad

Marit Stolpestad

Rekruttering, PwC Norway

Tlf: 905 81 448