Skip to content Skip to footer
Søk

Loading Results

Børs & Bærekraft: PwCs webinarserie: Taksonomien i praksis

16/12/21

Playback of this video is not currently available

0:30:07

Børs og bærekraft: PwCs webinarserie: Taksonomien i praksis

PwCs webinarserie på bærekraftsområdet hvor vi i løpet av 30 minutter gir deg innsikt på sentrale temaer innen bærekraft og deres betydning for ditt foretak.

Velkommen til vårt femte og foreløpig siste Børs & Bærekraft webinar. Denne gang med taksonomien på agendaen og fokus på hva dette betyr i praksis for din organisasjon.

Gjennom 2021 har taksonomien vært høyt på agendaen i ledergrupper og styrerom over hele landet. Forståelsen av rammeverket og hvordan ulike selskaper og aktiviteter klassifiseres i taksonomien har modnet betydelig gjennom året, men mange sitter fortsatt med spørsmål rundt den praktiske implementeringen av taksonomien, og ikke minst rundt hva som skjer med videreutviklingen av taksonomien og implementeringen i norsk lov.

I dette webinaret går vi gjennom det viktigste du trenger å vite fra utkastet til utvidelse av taksonomien som ble publisert i august, erfaringer og utfordringer med den praktiske implementeringen av taksonomien fra det siste halvåret, og hva som skjer i behandlingen av lovforslaget om taksonomien på Stortinget. 

Til å dele sin erfaring med å implementere taksonomien i praksis har vi fått med oss Aleksander Dyb Nestande, Group Controlling Manager i Kongsberg Gruppen.

Som et teknologikonsern med et stort fokus på bærekraft har Kongsberg Gruppen allerede kommet godt i gang med å kartlegge sin virksomhet opp mot aktivitetene og terskelkravene i taksonomien. Dette kan være en krevende øvelse, spesielt for selskaper med en såpass bred portefølje produkter og kunder som Kongsberg Gruppen. Meld deg på for å høre mer om utfordringene man kan støte på i denne prosessen, og hvordan Kongsberg Gruppen har løst dem.

Velkommen!

Kontakt oss

Øystein Blåka  Sandvik

Øystein Blåka Sandvik

Partner, PwC Norway

Tlf: 952 60 415

Følg oss