Styreseminaret 2024

23/01/24

Et taktskifte for bærekraftig næringsliv

Næringslivet møter en rekke nye krav og forventninger knyttet til bærekraft. Hvilke muligheter og utfordringer gir dette for styret?

Vi diskuterer betydningen av bærekraft fra et styreperspektiv, og hvordan dagens forventninger og krav kan bidra til bedre beslutninger og økonomiske resultater. Hvilke utfordringer står du som styremedlem overfor, og hvordan kan de løses i praksis?

Playback of this video is not currently available

1:58:32

Agenda for Styreseminaret 2024

  • Velkommen. Vidar Lorentzen, partner i Revisjon, PwC. Moderator for dagen
  • Geopolitical Risk. Lord Gavin Barwell*, senior rådgiver til PwC UK
  • Bærekraft og statens eierskap. Erik Mamelund, spesialrådgiver i Eierskapsavdelingen, Nærings- og fiskeridepartementet
  • Et taktskifte for bærekraftig næringsliv. Panelsamtale med Peter Ruzicka, styreleder i Pandora, Hanne Løvstad, partner og leder for Klima og bærekraftstjenester, PwC og Erik Mamelund. Moderator er Maria Borge Andreassen, partner og leder av Strategy, Consulting, PwC
  • Gode råd til styret - på E, S og G. Øystein Sandvik, revisor og partner, PwC, Liv Annike Kverneland, partner, Sustainability & Climate Change, PwC og Ingrid Fladberg Brucker, advokat, sosial bærekraft, PwC
  • Kort oppsummert. Vidar Lorentzen, partner i Revisjon, PwC

Velkommen til en ettermiddag med faglig påfyll og inspirasjon til eget styrearbeid og ledelse. Digitalt eller fysisk. Vi runder av seminaret med lett servering og gode samtaler i toppetasjen på Flyt i Barcode. Håper du har anledning til å være med oss hele veien!

*Lord Gavin Barwell var i hjertet av regjeringen i en av de mest turbulente periodene i britisk politisk historie, som rådgiver for den britiske statsministeren Theresa May. I dag er han senior rådgiver innen geopolitikk og britisk politikk for PwC. Han har tidligere hatt en rekke roller i sin politiske karriere, inkludert partisekretær for det konservative partiet, boligminister og minister for London. Gavin gir relevant analyse av britisk politikk og geopolitikk fra sentrale trender, til krigen i Ukraina og spenninger med Kina. Han deler særegen og svært relevant innsikt i politiske risikoer og muligheter som styrer og C-suite-ledere bør vurdere, inkludert sektorspesifikke utfordringer og muligheter.

Opptak fra tidligere år

Playback of this video is not currently available

1:59:57

Styreseminaret 2023

Playback of this video is not currently available

1:22:23

PwCs Styreseminar 2022

Playback of this video is not currently available

2:03:00

PwC Styreseminar 2021

Kontakt oss

Anniken L'orange

Anniken L'orange

Head of Event, PwC Norway

Tlf: 952 60 190

Trine Knap

Trine Knap

Eventkoordinator, PwC Norway

Tlf: 480 43 827

Følg oss