Ofte stilte spørsmål

Vi ønsker helst at våre ansatte kan kommunisere på norsk, men vi vurderer selvsagt din profil om du har rett kompetanse for stillingen. Når det gjelder våre stillinger for nyutdannede er norsk et krav. For våre stillinger for kandidater med arbeidserfaring er ikke norsk et krav, men en preferanse.

Ja, du velger selv om du ønsker å gjennomføre testen på norsk eller engelsk.

Om du har jobbet i PwC i et annet land må du likevel søke på en stilling hos oss for å bli vurdert. Det er selvsagt et pluss med erfaring fra selskapet, men du må likevel vurderes på lik linje som andre kandidater. Ta en titt på våre karrieresider for å se ledige stillinger.

Man kan enten søke via en stilling vi har utlyst, evt. høre med nærmeste leder om mulighetene rundt global mobilitet.

Etter at du har gjennomført testene våre produseres det en kandidatrapport som gir deg innblikk i dine testresultater. Disse kandidatrapportene finner du på siden hvor du gjennomførte testene og vil være mulig å laste ned så fort testen er gjennomført. Det produseres kun kandidatrapporter på evnetestene våre. På ferdighets- eller personlighetstester får du ikke en skriftlig tilbakemelding.

Vi behandler søknader etter endt søknadsfrist. Du kan forvente å få tilbakemelding på din søknad innen to uker etter søknadsfrist. På åpne stillinger kan du forvente tilbakemelding innen 3 uker etter at du sendte inn din søknad.

Vi tilbyr summer internships. Som summer intern får du mulighet til å teste arbeidshverdagen som rådgiver i PwC Deals eller Consulting. Dette internshipet tilbys kun på vårt kontor i Oslo.

I hovedsak tilbyr vi kun summer- og winter internships. Dersom vi har en ledig deltidsjobb vil denne stå utlyst på vår karriereside for nyutdannede og studenter.

Du kan lese mer om våre trainee-stillinger.

Du må gjenbruke testresultatene dine i 300 dager (ca. 10 måneder). Vi lar ikke kandidater gjennomføre testene på nytt for å minimere muligheten for at man skal kunne øve på testene ved å gjennomføre dem flere ganger. Dette gjør vi for å sikre en rettferdig vurdering av alle kandidater. Husk at testresultater kun brukes som en del av en helhetsvurdering, og ikke er utslagsgivende i vurderingen av din profil.

Dersom du opplever tekniske feil på testene, ta kontakt med no_rekruttering@pwc.com, så skal vi hjelpe deg.

For å sikre en rettferdig vurdering av kandidater gir vi dessverre ikke mulighet til å gjennomføre testene flere ganger i løpet av en 300 dagers periode (ca. 10 måneder). Sørg derfor for at du kan sitte uforstyrret når du gjennomfører testene og at du er i god form den dagen du setter deg ned for å gjøre dette.

Vi i PwC har et håp om å i fremtiden kunne samarbeide med flere bachelor- og masterstudenter i sin endelige avhandling. I dag har vi dessverre ingen gode løsninger for å kunne tilby den oppfølgingen vi ønsker til dette formålet. Per nå takker vi derfor nei til slike samarbeid.

Vi ansetter i hovedsak studenter med mastergrad, men dette er ikke alltid et krav. Blant annet i revisjon er det muligheter for ansettelser av studenter med kun bachelorgrad.

PwC ønsker å bidra på studentenes arena, og derfor er vi med å sponse flere arrangementer og organisasjoner. Dersom du ønsker å høre mulighetene for at din forening kan bli en partner med PwC, kan du sende en mail til no_rekruttering@pwc.com.

Absolutt! Kandidater som har studert i utlandet, enten enkelte semester eller hele utdanningen, er aktuelle hos oss.

Vi tar dessverre ikke imot søknad/CV gjennom mail av hensyn til personvern og sikkerhet, men du er hjertelig velkommen til å legge inn en søknad på en av våre åpne søknader eller aktuelle stillinger via våre karrieresider.

Du kan lese mer om våre avdelinger. Hvilken stilling/rolle du konkret kan ha hos oss vil diskuteres nærmere i et eventuelt intervju. Det vil være en tydelig oversikt over hvilke kvalifikasjoner vi søker til hvilken rolle på konkrete annonser som ligger på våre karrieresider.