PwC satser stort på forretningsjus

Skal doble veksten det neste året

– Ambisjonen er å mer enn doble veksten innenfor områder som transaksjoner, ESG, arbeidsliv, personvern, eiendoms- og kontraktsjus. Det betyr at vi har behov for mange flere advokater. Både de som kommer rett fra skolebenken, men også de med flere års erfaring, sier Kjersti Aksnes Gjesdahl, partner og leder for Legal. 

Ledergruppen i legal

Tidligere i år rekrutterte Gjesdahl inn to nye advokater til ledergruppen. Sammen med Ingrid Fladberg Brucker (arbeidsliv), Line Herdal (eiendom, entreprise- og kontraktsrett) og Christine Ask Ottesen (personvern-, sikkerhet- og teknologi), bygger hun en avdeling som jobber på tvers av PwC for å møte nye behov hos kundene.

Jo mer helhetlig vi hjelper, jo mer happy blir kundene 

Gjesdahl forteller at kunder etterspør helhetlige løsninger, der juss bare er en del av leveransen. - Involverer du kompetanse fra personvern med for eksempel teknisk forståelse og operasjonell innsikt, får man bedre og mer bærekraftige implementeringer. Det er ikke nok å se paragraf for paragraf. Du må vite hvordan det påvirker hele verdikjeden til virksomheten. Da trenger du team med bredde, sier Gjesdahl.

Les intervjuet med Line Herdal og bli bedre kjent med advokatfirmaet PwC. 

Dette er advokatfirmaet PwC

Advokatfirmaet PwC består i dag av ca. 240 advokater, fordelt på kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Førde, Ålesund, Tromsø og Trondheim. Her jobber det spesialister innenfor personvern, selskapsrett, arbeidsrett, eiendomsrett, skatt og avgift – men i samme selskap jobber også 1700 ansatte med andre typer kompetanser. 

Les mer om våre forretningsjuridiske tjenester.