Shine er PwCs globale LHBT+ nettverk

01/07/21

LHBT og allierte i PwC på taket

Shine! For at alle skal kunne skinne på jobb og være seg selv 100 prosent.

– Jeg er overbevist om at en inkluderende arbeidsplass er et bedre og morsommere sted å jobbe for absolutt alle, sier Petter Vold som er viseadministrerende direktør i PwC.

I PwC er vi opptatt av å ha en inkluderende arbeidsplass, hvor alle kan føle seg trygge og være seg selv, inkludert lesbiske, homofile, bifile, transpersoner og andre i fellesbetegnelsen LHBT+. 

Shine er et globalt PwC-initiativ for LHBT+, som kommer fra ansatte. I Norge startet vi Shine i 2020. Og vi jobber for inkludering året rundt, ikke bare under Pride. 

Mange skjuler hvem de elsker på jobb

Ifølge en artikkel fra tu.no skjuler tre av ti britiske ingeniører sin legning på jobben. Det er trist. I PwC vil vi at alle skal kunne være seg selv uansett hvem de elsker. 

Dette gjør Shine i PwC: 

  • Holder interne eventer hvor vi lærer om kjønns- og seksualitetsmangfold og hvordan vi best kan inkludere alle på arbeidsplassen

  • Holder eventer globalt hvor vi jobber for at andre land, som for eksempel Polen, skal bli mer inkluderende.

  • Holder eksterne eventer for kunder og nettverk hvor vi samler bedriftsledere som er gode på mangfold: 2x18- Vær deg selv på jobb

  • Lager podcast med turistforening-sjefen 

  • Skaper en arena for alle medarbeidere med en LHBT+ orientering/identitet, og allierte som støtter saken ønskes velkommen inn for å bidra og lære.

 

Petter Vold veiver med pride-flagg

– Med økt kompetanse og aksept for folk som vil være seg selv, også på jobb, så tror jeg PwC blir et enda bedre sted å være for alle oss som jobber her, og kunder og alle andre rundt oss i samfunnet, sier Petter Vold som er viseadministrerende i PwC.

Les også Petter Vold sin kronikk om tematikken: - Skreiv hele året