CFO Solutions - ressurser og rådgivning

Skreddersydde løsninger for drift og økonomistyring

Vi bistår virksomheter med å profesjonalisere og optimalisere økonomifunksjonen sin. Enten du trenger løpende rådgivning eller tilgang til en økonomileder eller medarbeider, har vi nøkkelkompetansen du ser etter – uansett hvor du holder til. 

Finn din lokale kontaktperson

 

Våre tjenester gjenspeiler behovene din virksomhet måtte ha. Sammen sørger vi for at økonomifunksjonen er tilpasset dine behov, fungerer effektivt og gir deg tilgang til all den styringsinformasjonen du trenger.

Marianne Brusdal Partner, CFO Solutions

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Kompetanse og kapasitet til økonomiavdelingen

Ved hjelp av CFO Solutions får du kompetansen og kapasiteten du trenger i økonomiavdelingen. Du kan skreddersy en økonomifunksjon tilpasset dine behov, fra løpende støtte til drifting av hele funksjonen - alt tilpasset ditt løpende behov!

Leie av midlertidig kompetanse og kapasitet til økonomiavdelingen

Optimalisering av økonomifunksjonen

Vårt team i CFO Solutions består av erfarne og operative rådgivere som kan god praksis for effektive økonomifunksjoner. Vi står klare til å hjelpe din økonomifunksjon med det teknologiske løftet som kreves for å bli fremtidens økonomifunksjon. 

Optimaliser din økonomifunksjon

Vellykket implementering av ERP-løsninger

Det er ikke lenger kun de største virksomhetene som implementerer ERP-løsninger. En rekke mindre og mellomstore foretak går fra tradisjonelle regnskapssystemer til skybaserte ERP-løsninger. 

En slik overgang kan gi de fleste virksomheter betydelige fordeler i form av fleksibilitet, kostnadseffektivitet, bedre stabilitet og mer tilgjengelig informasjon. Valget innebærer også nye og utfordrende risikoer, og en god implementeringsprosess er kritisk for å realisere gevinstene. Vi har lang erfaring med å sammenligne mot god praksis internasjonalt og i det norske markedet, og har tilgang på presis og velprøvd metodikk, kompetanse og bransjeerfaring.

Vi bistår din bedrift med valg av ERP-løsning og under implementering.

Hjelp til implementering av ERP-løsningerKontakt oss

Marianne Brusdal

Partner l CFO Solutions, Oslo, PwC Norway

+47 952 60 702

Kontakt meg

Sindre Skogvang

Direktør | CFO Solutions, Oslo, PwC Norway

+47 952 60 329

Kontakt meg

Remy Markhus

Senior Manager | CFO Solutions, Bergen, PwC Norway

+47 977 69 602

Kontakt meg


Bransjer vi hjelper med økonomitjenester

Finans    Eiendom    Fornybar energi    Helse    Industri og handel    Offentlig sektor

Olje og gass    Shipping    Sjømat    Telekom og media

 

 

Obligatoriske felter er markert med stjerne(*)

Ved å gi oss din e-postadresse har du akseptert å ha lest vår personvernerklæring og samtykker i at vi behandler dine data i henhold til denne. Dersom du på noe tidspunkt ikke lenger skulle ønske å motta informasjon fra oss, kan du sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side.

Kontakt oss

Marianne  Brusdal

Marianne Brusdal

Partner l CFO Solutions, PwC Norway

Tlf: +47 952 60 702

Hide