Lavrans Løvlie

Lavrans Løvlie

Partner | Leder av Designteamet i PwC, PwC Norway

Lavrans Løvlie stiftet verdens første tjenestedesignfirma, Livework, i London i 2001, og har hatt en ledende rolle i å bygge fagfeltet i Norge de siste 10 årene. Høsten 2018 gikk Liveworks Oslo-team inn i PwC Norge, hvor Lavrans leder et designteam som er tett knyttet til PwCs øvrige fagekspertise.

Han har jobbet internasjonalt med tjenesteinnovasjon og design med ledende merkevarer som Sony, BBC, J&J, Deutsche Telekom og Volkswagen. I Norge har han jobbet på tvers av sektorer med kunder som Helsedirektoratet, Oslo kommune, Telenor, Gjensidige og DnB.

Lavrans jobber primært med å rådgi PwCs kunder hvordan de kan skape bedre kundeopplevelser, mer effektive tjenester og tenke nytt på komplekse problemstillinger gjennom en designprosess.

Han er medforfatter av bøkene “Service Design from Insight to Implementation” og “Service Design for Business” som er publisert i USA, Kina, Japan og Sør-Korea. Lavrans har forelest ved en rekke universiteter i Europa, og er en erfaren kurs- og foredragsholder innen temaene kundeopplevelse, tjenestedesign og brukerdrevet innovasjon.

Kontaktinformasjon

Tlf: 918 06 139

Kontakt meg

Følg oss