Skip to content Skip to footer
Søk

Loading Results

Børs & bærekraft: Bærekraft i bank - Hvordan påvirkes næringslivet?

08/12/21

Playback of this video is not currently available

0:28:33

Børs & Bærekraft: PwCs webinarserie

Bærekraft i bank - Hvordan påvirkes næringslivet?

PwCs webinarserie på bærekraftsområdet hvor vi i løpet av 30 minutter gir deg innsikt på sentrale temaer innen bærekraft og deres betydning for ditt foretak.

Bærekraft er et omfangsrikt tema og tilgangen på informasjon er stor. De overordnede målene for samfunnet som helhet er fastsatt og tillit til næringslivets evne til å skape verdi på lang sikt i tråd med dette er viktig for å være konkurransedyktig. 

Denne gang fokuserer vi på hvilke regulatoriske endringer som treffer banknæringen i tiden fremover samt hvordan dette vil kunne påvirke resten av næringslivet gjennom økte krav og forventninger fra bankene.  

Finansnæringen spiller en sentral rolle i omstillingen til et nullutslippssamfunn og regelverksutviklingen i EU knyttet til bærekraftig finans skjer i høyt tempo. I tillegg til å bidra til at kapital dreies mot mer bærekraftige aktiviteter er regelverksendringene også rettet mot å håndtere finansiell risiko som følge av klimaendringer og -tilpasninger.

Har du en bankforbindelse eller behov for finansiering bør du få med deg dette webinaret! 

Øystein Sandvik, revisor og partner i PwC loser oss gjennom morgenen og har med seg Kristine Hesjedal Twomey, partner i PwC og Åsne Ådland-Dale, Head of Sustainability i Sparebanken Vest.
 

Kontakt oss

Øystein Blåka  Sandvik

Øystein Blåka Sandvik

Partner, PwC Norway

Tlf: 952 60 415

Følg oss