HR: teknologi og fremtidens løsninger

Verdiskapende HR-funksjon 

Vi muliggjør verdiskapning ved å dra nytte av våre «ende-til-ende» HR-Transformasjon-løsninger, og ved å tilby fleksible løsninger til spesifikke kundebehov.

Når vi jobber med våre kunder fokuserer vi ikke bare på dagens HR-utfordringer. Vi ser også fremover og etablerer HR-organisasjoner rustet for fremtidens utfordringer.

Anne-Lene Festervoll Partner, People and Organisation

HR-teknologi

Moderne HR-teknologi som Software as a Service ('SaaS') legger til rette for effektivisering av HR-funksjonen gjennom forbedret prosess-støtte og bidrar til økt strategisk fokus på HR.

Det gjør det enklere for HR-ledere å fatte gode strategiske beslutninger og å støtte forretningsstrategien.

Vi kombinerer vår teknologiekspertise med vår HR-kompetanse. Det sikrer en integrert og helhetlig tilnærming, som er vesentlig for å lykkes med anskaffelse og implementering av et nytt HR-system. 

Vi hjelper deg i hele prosessen frem til HR-systemet er implementert 

Fra utarbeidelse av strategisk målbilde for systemstøtte innenfor HR, og frem til et nytt HR-system er ferdig implementert!

  • Utvikling av business case for å synliggjøre verdien av investeringer i HR-teknologi og mer effektive prosesser
  • Bistå med markedsinnsikt og kunnskap om teknologiutvikling for å finne riktig leverandør og løsning for dine spesifikke behov
  • Støtte til anskaffelsesprosessen, inkludert kartlegging av potensielle leverandører, utarbeidelse av kravspesifikasjon med funksjonelle og ikke-funksjonelle krav, evaluering og valg av system
  • Overføring av relevant kompetanse til organisasjonen som en del av prosjektgjennomføringen

Obligatoriske felter er markert med stjerne(*)

Ved å gi oss din e-postadresse har du akseptert å ha lest vår personvernerklæring og samtykker i at vi behandler dine data i henhold til denne. Dersom du på noe tidspunkt ikke lenger skulle ønske å motta informasjon fra oss, kan du sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side.

Kontakt oss

Anne-Lene Festervoll

Anne-Lene Festervoll

Partner | People and Organisation, PwC Norway

Tlf: 952 61 037

Skjul