Andreas Johan Vogt

Andreas Johan Vogt

Senior Associate | Senior konsulent, PwC Norway

Rolle

Andreas er seniorkonsulent i PwCs bærekraftsavdeling. Andreas arbeider med en rekke ulike strategiprosjekter, vesentlighets- og risikovurderinger innen bærekraft og leder arbeidet med den interne bærekraftsstrategien til PwC. Andreas jobber også tett mot ESG Due Diligence, porteføljeanalyser og bærekraftig innkjøp / leverandørkjedestyring.

Relevant erfaring

Andreas har vært prosjektressurs og prosjektleder på en rekke engasjement med formål å utvikle en bærekraftsplan for selskaper. Inkludert i engasjementene har vært en kartlegging av nåsituasjon, vesentlighetsanalyse og rådgivning av strategiske fokusområder, KPIer og bærekraftsrapportering. Andreas er også i dag prosjektleder for utarbeidelsen av den interne bærekraftsstrategien til PwC Norge. Andreas har også bistått i ulike prosjekter på bærekraftige leverendørkjedestyring, blant annet i energisektoren. 

Tidligere jobbet Andreas i EY med fokus på risiko- og compliance-vurderinger av norske og internasjonale selskaper. Andreas har også utarbeidet rammeverk for, og gjennomført, leverandørrevisjoner for både offentlig og private virksomheter. Andreas har også holdt kurs innen risikovurdering av tredjeparter og leverandørrevisjoner.

Andreas har også internasjonal erfaring fra Kroll Associates i London hvor han jobbet primært med ESG Due Diligence og integrity due diligence for multinasjonale finansielle institusjoner. 

Andreas har en mastergrad i internasjonal politikk fra London School of Economics and Political Science.

Kontaktinformasjon

Tlf: 480 21 870

Kontakt meg

Fagområde

  • Bærekraftsstrategi
  • Bærekraftig innkjøp og leverandørkjedestyring
  • Leverandørrevisjoner
  • Bakgrunnssjekker (Integrity Due Diligence)