Bli med å bygge opp fremtidens økonomifunksjon i CFO Solutions

25/04/23

Ansatte sitter på bryggen og ser smilende mot kamera

Er du økonom med interesse for bærekraft og teknologi?

Vi tilbyr et sterkt fagmiljø hvor du både får rendyrke økonomifaget, og finne nye løsninger for kundene våre med hjelp av ny teknologi. 

Bli en del av CFO Solutions, og bli med å bygge fremtidens økonomitjenester som dekker nye behov og med stort mulighetsrom.

Dette får du jobbe med i CFO Solutions

Som konsulent hos oss går du inn i konkrete roller i økonomiavdelingene. Det kan være financial controller, business controller, regnskapssjef, økonomisjef og CFO. Våre oppdrag varierer i alt fra løpende støtte og interimsroller til drifting av hele økonomifunksjonen.

Søk nye utfordringer i dag

Thomas Lilleng i CFO Solutions laget nylig en analytics-løsning fra scratch.

Thomas Lilleng er utdannet siviløkonom, nysgjerrig og vil alltid hente ut det fulle potensiale i verktøyene han har tilgjengelig.

– Nylig lagde jeg en analytics-løsning (PowerBI) fra scratch for en stor internasjonal artist. Her måtte jeg spille på tidligere erfaring innenfor både business intelligence og forretningsanalyse. I tillegg var det veldig spennende å få en smakebit av en totalt annen bransje enn den jeg kommer fra, forteller Thomas Lilleng.

Vi bistår også med prosjektledelse og gjennomføring av prosjekter som kartlegging av potensiale i økonomifunksjonen, måling opp mot best practice og utnyttelse av teknologi.  Våre konsulenter bistår blant annet med effektivisering, automatisering og prosessforbedring i økonomifunksjonene, samt med valg av ERP-løsninger.

Financial controller, business controller, regnskapssjef, økonomisjef eller CFO? 

Mulighetene er mange. Her får du med hele PwC i ryggen, bryne deg på mange spennende utfordringer ute hos kundene. Du er gjerne på prosjekt hos mellomstore og større virksomheter i en gitt periode, samtidig som du vil ha tilhørigheten samt sosial og faglig sparring med dine kollegaer.

– Som konsulent møter jeg kunder med ulike behov. Det gir stor variasjon i arbeidsoppgavene. Akkurat nå jobber jeg for eksempel med prosesskartlegging. Her må jeg sparre med ledelsen om drift og komplekse regnskapsmessige vurderinger, forteller Rajmeen Garcha Bains.

Rajmeen digger at det er stor variasjon i arbeidsoppgavene

Etter å ha jobbet flere spennende år som revisor, ønsket Rajmeen å teste en ny rolle som konsulent i CFO Solutions. Gode kollegaer, spennende arbeidsoppgaver og muligheter for karriereutvikling sto høyt på lista.

Ler mer: Får rendyrke økonomifaget i stort og yrende fagmiljø

Norges beste utviklingsarena

Du blir del av et team som bistår med å utvikle og bygge fremtidens økonomifunksjon.

For oss er det viktig at våre konsulenter er oppdaterte og får utvikle seg faglig og teknisk, derfor har vi opprettet CFO Academy. Her møter du konsulenter både lokalt og nasjonalt for sparring og kompetansebygging.

Vi leverer fremtidsrettede og fleksible løsninger som gir stor verdi for både kundene og våre medarbeidere.

Les mer om CFO Solutions her

Det er alltid noe nytt å få med seg. Oppgavene, kundene, teamene er ulike. PwC investerer i min utvikling, både gjennom kurs og ved å jobbe tverrfaglig på tvers av prosjekter, industrier og lokasjoner.

Nina Smith, CFO Solutions i PwC, Trondheim
Nina Smith i CFO Solutions, Trondheim

Alltid noen å diskutere utfordringer med, sier Nina Smith i CFO Solutions Trondheim.

Høres dette ut som noe for deg? Bli vår nye kollega!

Vi ser etter nye kollegaer på alle nivåer og med ulike bakgrunner. Vi er til stede på 28 kontorer over hele landet, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Ta kontakt via interesseskjema nedenfor om du kunne tenke deg å høre mer om CFO Solutions og mulighetene i ditt nærområde.

Vi ser for oss at du:

  • Har fra 2-10 års erfaring eller mer innen økonomifaget som business- eller financialcontroller, revisor, rådgivning eller lignende
  • Ønsker å hjelpe økonomifunksjoner til å bli mer effektive, levere god styringsinformasjon og ha god kontroll
  • Ønsker å bidra med å bygge et miljø og blir motivert av å dele kunnskap
  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Er nysgjerrig på teknologi og nye måter å jobbe på
  • Er strukturert og selvstendig med evne til å tenke helhetlig
  • Gode IT-kunnskaper innen blant annet Excel
  • Relevant mastergrad
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper

Interessert i å høre mer om jobbmulighetene? Ta kontakt med oss.

 Bli en del av CFO Solutions

Kontakt oss

Katrin Havnes

Katrin Havnes

Rekruttering, nyutdannet, PwC Norway

Marit Stolpestad

Marit Stolpestad

Rekruttering, erfaren, PwC Norway