Bli med å bygge opp fremtidens økonomifunksjon i CFO Solutions

25/04/23

Ansatte sitter på bryggen og ser smilende mot kamera

Er du økonom med interesse for bærekraft og teknologi?

Vi tilbyr et sterkt fagmiljø hvor du både får rendyrke økonomifaget, og finne nye løsninger for kundene våre med hjelp av ny teknologi. 

Bli en del av CFO Solutions, og bli med å bygge fremtidens økonomitjenester som dekker nye behov og med stort mulighetsrom.

Dette får du jobbe med i CFO Solutions

Som konsulent hos oss går du inn i konkrete roller i økonomiavdelingene. Det kan være financial controller, business controller, regnskapssjef, økonomisjef og CFO. Våre oppdrag varierer i alt fra løpende støtte og interimsroller til drifting av hele økonomifunksjonen.

Meld din interesse her

Les mer: Å spille på et godt lag betyr mye for meg

Morten Frustøl jobber i CFO Solutions og er leder

Morten Frustøl er leder for CFO Solutions Agder.

- Det å alltid lære noe nytt, aldri stagnere, og bidra til at et regionalt næringsliv kan få ut sitt potensial, motiverer meg.

Morten Frustølleder for CFO Solutions Agder

Les mer om Morten: Kort vei fra idé til gjennomføring

Vi bistår også med prosjektledelse og gjennomføring av prosjekter som kartlegging av potensiale i økonomifunksjonen, måling opp mot best practice og utnyttelse av teknologi.  Våre konsulenter bistår blant annet med effektivisering, automatisering og prosessforbedring i økonomifunksjonene, samt med valg av ERP-løsninger.

Financial controller, business controller, regnskapssjef, økonomisjef eller CFO? 

Mulighetene er mange. Her får du, med hele PwC i ryggen, bryne deg på mange spennende utfordringer ute hos kundene. Du er gjerne på prosjekt hos mellomstore og større virksomheter i en gitt periode, samtidig som du vil ha tilhørigheten samt sosial og faglig sparring med dine kollegaer.

– Som konsulent møter jeg kunder med ulike behov. Det gir stor variasjon i arbeidsoppgavene. Akkurat nå jobber jeg for eksempel med prosesskartlegging. Her må jeg sparre med ledelsen om drift og komplekse regnskapsmessige vurderinger, forteller Rajmeen Garcha Bains.

Rajmeen digger at det er stor variasjon i arbeidsoppgavene

Etter å ha jobbet flere spennende år som revisor, ønsket Rajmeen å teste en ny rolle som konsulent i CFO Solutions. Gode kollegaer, spennende arbeidsoppgaver og muligheter for karriereutvikling sto høyt på lista.

Lær mer: Får rendyrke økonomifaget i stort og yrende fagmiljø

Norges beste utviklingsarena

Du blir del av et team som bistår med å utvikle og bygge fremtidens økonomifunksjon.

For oss er det viktig at våre konsulenter er oppdaterte og får utvikle seg faglig og teknisk, derfor har vi opprettet CFO Academy. Her møter du konsulenter både lokalt og nasjonalt for sparring og kompetansebygging.

Vi leverer fremtidsrettede og fleksible løsninger som gir stor verdi for både kundene og våre medarbeidere.

Trenger du hjelp fra en som Morten? Les mer om CFO Solutions her

Det som gjør PwC til et sted for de som vil bli virkelig gode er de uendelige mulighetene internt. Vi er et kompetansehus med eksperter i nesten alle fagområder, så her har man virkelig mulighet til å lære av de beste.

Mona Bakken Mehlum CFO Solutions i PwC, Trondheim
Mona Bakken Mehlumi CFO Solutions, Trondheim

Mona Bakken Mehlum beskriver en hverdag der de er opptatt av at man skal kunne dypdykke ned i et fagområde. Å være på lag med eksperter er en fordel for å kunne levere et bredt spekter ut mot kundene.

Høres dette ut som noe for deg? Bli vår nye kollega!

Vi ser etter nye kollegaer på alle nivåer og med ulike bakgrunner. Vi er til stede på 28 kontorer over hele landet, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Ta kontakt via interesseskjema nedenfor om du kunne tenke deg å høre mer om CFO Solutions og mulighetene i ditt nærområde.

Vi ser for oss at du:

  • Har fra 2-10 års erfaring eller mer innen økonomifaget som business- eller financialcontroller, revisor, rådgivning eller lignende
  • Ønsker å hjelpe økonomifunksjoner til å bli mer effektive, levere god styringsinformasjon og ha god kontroll
  • Ønsker å bidra med å bygge et miljø og blir motivert av å dele kunnskap
  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Er nysgjerrig på teknologi og nye måter å jobbe på
  • Er strukturert og selvstendig med evne til å tenke helhetlig
  • Gode IT-kunnskaper innen blant annet Excel
  • Relevant mastergrad
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper

Ønsker du å bli en del av CFO Solutions?