Økonom, konsulent eller controller? Søk CFO Solutions

28/06/22

Ansatte sitter på bryggen og ser smilende mot kamera

Savner du et fagmiljø? Ønsker du å rendyrke økonomifaget? Opptatt av å bruke teknologi og metode i arbeidet ditt? Og klar for forandring? Les videre, vi tror vi har stillingen for deg!

Dette får du jobbe med i CFO Solutions

I CFO Solutions hjelper vi våre kunder med å bygge fremtidens økonomifunksjon. Gjennom CFO Solutions tilbyr vi en fleksibel økonomitjeneste for kundene våre slik at vi har mulighet til å dekke ulike behov og finne de gode løsningene.

Som konsulent i CFO Solutions går vi inn i konkrete roller i økonomiavdelingene. Det kan være financial controller, business controller, regnskapssjef, økonomisjef og CFO. Våre oppdrag varierer i alt fra løpende støtte og interimsroller til drifting av hele økonomifunksjonen.

Vi bistår også med prosjektledelse og gjennomføring av prosjekter som kartlegging av potensiale i økonomifunksjonen, herunder måling opp mot best practice og utnyttelse av teknologi.  Våre konsulenter bistår blant annet ved effektivisering, automatisering og prosessforbedring i økonomifunksjonene, samt med valg av ERP løsninger.

Hva kan vi tilby?

Som en del av CFO Solutions får du med hele PwC i ryggen, bryne deg på mange spennende utfordringer ute hos kundene. Du er gjerne på prosjekt hos mellomstore og større virksomheter i en gitt periode, samtidig som du vil ha tilhørighet, sosial og faglig sparring med dine kollegaer i CFO Solutions.

Nina Smith i CFO Solutions, Trondheim

Det er alltid noe nytt å få med seg. Oppgavene, kundene, teamene er ulike. PwC investerer i min utvikling, både gjennom kurs og ved å jobbe tverrfaglig på tvers av prosjekter, industrier og lokasjoner.

Nina Smith, CFO Solutions i PwC, Trondheim

Bistå med å utvikle og bygge fremtidens økonomifunksjon

Du blir del av et team som bistår med å utvikle og bygge fremtidens økonomifunksjon.

For oss er det viktig at våre konsulenter er oppdaterte og får utvikle seg faglig og teknisk, derfor har vi opprettet CFO Academy. Her møter du konsulenter både lokalt og nasjonalt for sparring og kompetansebygging.

Vi leverer fremtidsrettede og fleksible løsninger som gir stor verdi for både kundene og våre medarbeidere.

Les mer om CFO Solutions her

Høres dette ut som deg? Bli vår nye kollega!

Vi ser etter nye kollegaer på alle nivåer og med ulike bakgrunner. Vi er til stede på 28 kontorer over hele landet, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Ta kontakt via interesseskjema nedenfor om du kunne tenke deg å høre mer om CFO Solutions og mulighetene i ditt nærområde.

Vi ser for oss at du:

  • Har fra 2-10 års erfaring eller mer innen økonomifaget som business- eller financialcontroller, revisor, rådgivning eller lignende
  • Ønsker å hjelpe økonomifunksjoner til å bli mer effektive, levere god styringsinformasjon og ha god kontroll
  • Ønsker å bidra med å bygge et miljø og blir motivert av å dele kunnskap
  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Er nysgjerrig på teknologi og nye måter å jobbe på
  • Er strukturert og selvstendig med evne til å tenke helhetlig
  • Gode IT kunnskaper innen blant annet Excel
  • Relevant mastergrad
  • Gode norsk og engelskkunnskaper

Interessert i å høre mer om jobbmulighetene? Registrer din interesse her så kommer vi tilbake til deg.

Meld din interesse her

By submitting your email address, you acknowledge that you have read the Privacy Statement and that you consent to our processing data in accordance with the Privacy Statement (including international transfers). If you change your mind at any time about wishing to receive the information from us, please send us an email at Contact-us.

Kontakt oss

Katrin Havnes

Katrin Havnes

Rekruttering, nyutdannet, PwC Norway

Tlf: 469 64 684

Marit Stolpestad

Marit Stolpestad

Rekruttering, erfaren, PwC Norway

Tlf: 905 81 448