Økonomitjenester

Skreddersydde løsninger for økonomistyring og regnskap

En økonom ser mer enn bare tall. En som kan tallene i virksomheten din har også en oversikt over forretningen som få andre har. Vet du hvilke muligheter som ligger i dine tall? Disse mulighetene kan vi hjelpe deg med å se.

Vi bistår små og mellomstore bedrifter innen en rekke bransjer med å profesjonalisere og optimalisere økonomifunksjonen sin. Enten du trenger løpende rådgivning eller leie inn en økonomimedarbeider, har vi nøkkelkompetansen du ser etter – uansett hvor du holder til.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Økonomitjenestene våre gjenspeiler behovene ditt selskap måtte ha. Sammen sørger vi for at økonomifunksjonen er tilpasset dine behov, fungerer effektivt og gir deg tilgang til all den styringsinformasjonen du trenger.


Skreddersydd økonomifunksjon

Med PwC Financepartner kan du sette sammen en økonomifunksjon tilpasset dine behov – fra løpende støtte til drifting av hele funksjonen. Alt til en fast pris per måned.

Financepartner

 

Helhetlige regnskapstjenester

Gjennom PwC Accounting får du tilgang til kompetanse innenfor alle fagområder, enten det er løpende bokføring, rapportering, økonomisystemer, automatisering eller rådgivning.

Regnskapstjenester

 

Medarbeider på kort varsel

Skal controlleren din i permisjon? Er din økonomiavdeling under omstilling? Med PwC Finance for hire tilbyr vi økonomimedarbeidere for korte eller lengre oppdrag.

Utleie av økonomikompetanse

 

Preem bensinstasjon i soloppgang – ved etablering i Norge fikk de hjelp av PwC til komplisert regelverk vedr økonomi og skatt.

«Uten PwC hadde vi ikke hatt en sjanse, det er jeg ganske så sikker på.»

Sveriges største oljeselskap, Preem, har som visjon å lede an i det grønne skiftet. Ved etablering i Norge var regelverket en komplisert utfordring. Klima- og skatteregler er tett knyttet sammen, og dette kunne føre til problemer.

Les hva vi gjorde for Preem


Kontakt oss

Marianne Brusdal

Partner l Accounting, Oslo, PwC Norway

952 60 702

Kontakt meg

Fredrik Aaslestad

Direktør | Leder Finance for Hire , Oslo, PwC Norway

952 60 498

Kontakt meg

Eigil Rudsar

Spesialist | Leder for Fornyelse, Vestfold, PwC Norway

466 36 790

Kontakt meg


Bransjer vi hjelper med økonomitjenester

Finans    Eiendom    Fornybar energi    Helse    Industri og handel    Offentlig sektor

Olje og gass    Shipping    Sjømat    Telekom og media