CFO Advisory - Økonomitjenester og utleie

Skreddersydde løsninger for økonomistyring og regnskap

En økonom ser mer enn bare tall. En som kan tallene i virksomheten din har også en oversikt over forretningen som få andre har. Vet du hvilke muligheter som ligger i dine tall? Disse mulighetene kan vi hjelpe deg med å se.

Vi bistår små og mellomstore bedrifter innen en rekke bransjer med å profesjonalisere og optimalisere økonomifunksjonen sin. Enten du trenger løpende rådgivning eller leie inn en økonomimedarbeider, har vi nøkkelkompetansen du ser etter – uansett hvor du holder til.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Økonomitjenestene våre gjenspeiler behovene ditt selskap måtte ha. Sammen sørger vi for at økonomifunksjonen er tilpasset dine behov, fungerer effektivt og gir deg tilgang til all den styringsinformasjonen du trenger.

 

Velg mellom våre økonomitjenester

Skreddersydd økonomifunksjon

Med PwC Financepartner kan du sette sammen en økonomifunksjon tilpasset dine behov – fra løpende støtte til drifting av hele funksjonen. Alt til en fast pris per måned.

Les mer om PwC Financepartner

 

Se mer

Helhetlige regnskapstjenester

Gjennom PwC Accounting får du tilgang til kompetanse innenfor alle fagområder, enten det er løpende bokføring, rapportering, økonomisystemer, automatisering eller rådgivning.

Les mer om regnskapstjenester

Se mer

Økonomimedarbeider på kort varsel

Skal controlleren din i permisjon? Er din økonomiavdeling under omstilling? Med PwC Finance for hire tilbyr vi økonomimedarbeidere for korte eller lengre oppdrag.

Les mer om utleie av økonomikompetanse

Se mer

ERP-løsning til din virksomhet

Det er ikke lenger kun de største virksomhetene som implementerer ERP-løsninger. En rekke mindre og mellomstore foretak går fra tradisjonelle regnskapssystemer til skybaserte ERP-løsninger. 

En slik overgang kan gi de fleste virksomheter betydelige fordeler i form av fleksibilitet, kostnadseffektivitet, bedre stabilitet og mer tilgjengelig informasjon. Valget innebærer også nye og utfordrende risikoer, og en god implementeringsprosess er kritisk for å realisere gevinstene. Vi har lang erfaring med å sammenligne mot god praksis internasjonalt og i det norske markedet, og har tilgang på presis og velprøvd metodikk, kompetanse og bransjeerfaring.

Vi bistår din bedrift med valg av ERP-løsning og under implementering.

Les mer om ERP-løsninger

Se mer

Preem bensinstasjon i soloppgang – ved etablering i Norge fikk de hjelp av PwC til komplisert regelverk vedr økonomi og skatt.

«Uten PwC hadde vi ikke hatt en sjanse, det er jeg ganske så sikker på.»

Sveriges største oljeselskap, Preem, har som visjon å lede an i det grønne skiftet. Ved etablering i Norge var regelverket en komplisert utfordring. Klima- og skatteregler er tett knyttet sammen, og dette kunne føre til problemer.

Les hva vi gjorde for Preem


Kontakt oss

Marianne Brusdal

Partner l CFO Services, Oslo, PwC Norway

952 60 702

Kontakt meg

Sindre Skogvang

Leder Finance for Hire, PwC Norway

952 60 329

Kontakt meg


Bransjer vi hjelper med økonomitjenester

Finans    Eiendom    Fornybar energi    Helse    Industri og handel    Offentlig sektor

Olje og gass    Shipping    Sjømat    Telekom og media

 

 

Kontakt ekspertene våre innen økonomitjenester

Ved å gi oss din e-postadresse har du akseptert å ha lest vår personvernerklæring og samtykker i at vi behandler dine data i henhold til denne. Dersom du på noe tidspunkt ikke lenger skulle ønske å motta informasjon fra oss, kan du sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side.

Kontakt oss

Marianne  Brusdal

Marianne Brusdal

Partner l CFO Services, PwC Norway

Tlf: 952 60 702

Hide