Vil du være med å utvikle en Stavangerregion som er klar for forandring?

12/08/21

Ansatte ved PwC Stavanger

Regionen står midt i en spennende endring og tiden er klar for nye steg og ny utvikling. Vi står overfor en stor utfordring med hensyn til det grønne skiftet, og PwC Stavanger ønsker å ta aktiv del i det samfunnsansvaret som ligger i den transformasjonen regionen, og ikke minst verden, skal gjennom.

Vi trenger derfor flere kjekke kollegaer og søker deg som har en spennende arbeidserfaring. Deg som ønsker å bli en del av vårt sterke fagmiljø innen ulike sektorer og bransjer, og deg som vil tenke nytt, tør å utfordre seg selv og andre slik at vi sammen kan bidra til en kompetanseheving og skalering av regionens bedrifter. 

Endringene byr på store muligheter, og vi jobber med å være først ute med nye innovative verktøy og nye måter å jobbe på. Vi tilbyr et unikt miljø som fremmer tverrfaglig samarbeid, samhandling, og som tar oss fra idé til strategi og gjennomføring. Høres dette spennende ut for deg?

Legg igjen dine kontaktdetaljer her for en uformell prat!

Playback of this video is not currently available

0:00:35

Vi jakter talenter

Variert og spennende arbeidshverdag

Som konsulent i PwC Stavanger får du en variert og spennende arbeidshverdag hvor du får det beste fra to verdener: Du får jobbe med spennende prosjekter sammen med kunden samtidig som du «kommer hjem» til PwC for faglig og sosialt påfyll. 

Playback of this video is not currently available

0:02:00

Karriere i PwC Stavanger

Så, er du en som vil litt mer og som vil du være med å utvikle en Stavangerregion som er klar for forandring? Brenner du for å gjøre en forskjell både for regionen og for menneskene rundt deg? Da vil vi gjerne snakke med deg.

Legg igjen dine kontaktdetaljer under for en uformell prat med oss. Alle vil bli behandlet med konfidensialitet og det kreves ingen søknad eller CV i første omgang.

 

Meld din interesse

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg dersom du har relevant erfaring og er nysgjerrig på en jobb i PwC.

Obligatoriske felter er markert med stjerne(*)

Ved å gi oss din e-postadresse har du akseptert å ha lest vår personvernerklæring og samtykker i at vi behandler dine data i henhold til denne. Dersom du på noe tidspunkt ikke lenger skulle ønske å motta informasjon fra oss, kan du sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side.

Kontakt oss

Katrin Havnes

Katrin Havnes

Rekruttering, nyutdannet, PwC Norway

Marit Stolpestad

Marit Stolpestad

Rekruttering, erfaren, PwC Norway