Er du vår neste klimaspire, tech-hode eller tallknuser?

Student? Start karrieren din hos oss i august 2024.

Kanskje drømmejobben din finnes på ett av våre 28 kontorer? Hvert år ansetter vi flere hundre studenter til mange ulike fagområder. Har du studert teknologi, økonomi, ingeniør, klima eller kanskje du er statsviter eller organisasjonspsykolog? Hvis du trigges av å løse problemer sammen med andre og samtidig ha det gøy på jobb: Ikke nøl med å søke hos oss!

Vi har stillinger i Revisjon, Consulting, Deals og Risk:

I Revisjon sitter vi tett på ledelsen i de største selskapene i Norge og hjelper dem med å ta gode valg, bygge tillit og skape varige verdier. Aldri før har revisoryrket vært viktigere. Revisjon passer for deg som er motivert for å gjøre en forskjell innen bærekraftig omstilling, nysgjerrig på ny teknologi og god tallforståelse.  Du får jobbe med selskaper i ulik størrelse, modenhet og kompleksitet. Vi har stillinger over hele landet.

Søk jobb i Revisjon

Søknadsfrist 20. august.

 I Consulting rådgir vi kundene våre gjennom strategiske prosesser for å løse utfordringer, realisere mål og skape verdi. Vi jobber med alt fra data og analyse, transformasjon, IT-utvikling, prosessforbedring, ledelsesutvikling, strategi og forretningsutvikling. Vi har stillinger over hele landet.

Søk jobb i Consulting

Søknadsfrist 13.august

I Deals hjelper vi virksomheter og deres eiere gjennom transaksjonsprosesser – med innledende analyse, verdsettelse, due diligence og rådgivning knyttet til oppkjøp, salg, restrukturering og finansiering. Deals passer for deg som har god tallforståelse, besitter sterke analytiske ferdigheter, har høy grad av integritet og har evne til å tenke kreativt og samtidig sette seg inn i komplekse problemstillinger på kort tid. Vi søker nyutdannede til våre kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.

Søk jobb i Deals

Søknadsfrist 13.august.

I Risk Services hjelper vi kunder å identifisere og håndtere risikoer. Vi jobber innsiktsbasert og tverrfaglig, og kombinerer både ny teknologi og beste praksis når vi skal finne de beste løsningene. Hos oss blir du del av et fellesskap med nesten 300 kollegaer med et stort mangfold og en raus og åpen samarbeidskultur. Vi søker nyutdannede i Oslo og Stavanger.

Søk jobb i Risk

Søknadsfrist 13.august

Jeg synes det beste med å jobbe i PwC er at man får ansvar og stadig prøve seg på nye utfordringer, men i trygge rammer, sier Sina

Rekrutteringsprosessen for nyutdannede

Vi har primært to rekrutteringsprosesser for nyutdannede: en nå på sensommer/høst og en på vinteren, med oppstart august 2024. Når vi vurderer søkere er det flere faktorer som spiller inn. Vi ser blant annet på: faglige resultater, erfaring, motivasjon og personlige egenskaper.

1. Finn ønsket avdeling og kontor

Som et stort multikompetansehus med 28 kontorer. har vi mye å by på! Vi er alt fra økonomer, advokater, og organisasjonspsykologer til etiske hackere. Les mer om hva vi jobber med.

2. Send inn elektronisk søknad

Du kan søke jobb hos oss gjennom de utlyste stillingsannonsene våre. Du fyller ut et elektronisk skjema og laster opp relevant dokumentasjon. Når du har sendt søknaden, sender vi deg en bekreftelse på mottatt søknad.

Av hensyn til personvern og sikkerhet ønsker vi ikke å motta CV og søknad på mail.


Tips til CV

 • Skriv navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og fødselsdato øverst og godt synlig
 • For deg som er nyutdannet anbefaler vi å skrive den nyeste utdannelsen og erfaringen først. Det er lurt å inkludere tema for bachelor- eller masteroppgave.
 • Bruk kronologisk rekkefølge.
 • Skriv opp eventuell arbeidserfaring. Det kan telle positivt når du skal inn i en ny jobb etter endt utdannelse, uansett om den er direkte relevant eller ikke.
 • Vi anbefaler også at du skriver opp eventuelle verv eller andre aktiviteter du har hatt.

3. Fullfør evnetestene du får tilsendt

Når du har sendt din søknad vil du motta invitasjon til gjennomføring av tester. Fristen for gjennomføring oppgis i stillingsannonsen, men vi anbefaler deg å fullføre dem så fort du har mulighet. Du vil få mer informasjon om testene og tips til gjennomføring når du mottar invitasjonen. Merk at du kun har mulighet til å gjennomføre testene én gang i løpet av en 300 dagers (ca 10 måneder) periode.

4. Vurdering av søknad og tilbakemelding

Søknaden din blir vurdert av en av våre ansatte. Det blir tatt en totalvurdering av din søknad og profil opp mot vårt nåværende behov. For oss er det de menneskelige kvalitetene dine som er viktigst å vurdere når vi ansetter. Likevel vil karakterer også ha betydning for utvelgelsesprosessen. Vi vektlegger også resultater fra evnetester, utenomfaglige aktiviteter, interesser, motivasjon, og egenskaper.

Aktuelle kandidater inviteres til videre prosess kort tid etter utløpt søknadsfrist. Vi anbefaler derfor å være mest mulig tilgjengelig i denne perioden. Vanligvis kan du forvente å få en tilbakemelding på søknaden din senest to uker etter søknadsfristen. Dette kan avvike for åpne søknader.

5. Gjennomføring av intervjuprosess

Rekrutteringsprosessen for deg som kandidat er primært heldigital. Dette fordi vi har satt oss ambisiøse mål for å redusere vårt klimafotavtrykk og har forpliktet oss i Norge og globalt til å oppnå netto nullutslipp innen 2030. Det krever at vi tilpasser oss for å sikre mer bærekraftig gjennomføring av våre prosesser.

Blir du invitert til rekrutteringsprosess vil du få utfyllende informasjon om dagen, hvilke øvelser du skal gjennom, når ditt intervju starter og oppmøtested. Vi ønsker å bli godt kjent med deg så du vil derfor kunne forvente å møte flere PwC-ere underveis i rekrutteringsprosessen.

Tilgang til egen PC er nødvendig for vellykket gjennomføring.


Tips for intervjuet

 • Tenk over hvorfor PwC skal ansette akkurat deg og hvorfor du vil begynne hos oss.
 • Gjør deg kjent med våre forretningsområder og verdier. Sett deg gjerne inn i hvordan det er å jobbe her og hvilke utfordringer kundene våre og bransjen vår står overfor. Sjekk ut vår instagram her for å bli kjent med livet i PwC.
 • Reflekter rundt situasjoner du har opplevd og hvordan disse kan overføres til stillingen du har søkt i PwC.
 • Lytt aktivt og still spørsmål om det er noe du lurer på eller er usikker på.
 • Vær deg selv! Intervjuerne vil at du skal gjøre det bra og ønsker å bli kjent med deg som person.

Tips til caseløsning og presentasjon

 • Sett deg godt inn i materialet du får utdelt og få et overblikk over oppgavene.
 • Besvar oppgavene ut ifra dine forutsetninger og ta nødvendige antagelser.
 • Sett en klar agenda under presentasjonen.
 • Snakk tydelig med et passe tempo og volum.
 • Husk å svare på alle oppgavene og ikke glem konklusjon og avslutning.

Hvordan er det å jobbe i PwC?

Det er mange grunner til å trives på jobb i PwC. 

 • Vi er Norges beste utviklingsarena! Vi har solid erfaring med å tilrettelegge for oppfølging og utvikling, og tilbyr blant annet din helt egne carrier coach og et eget associate-program.
 • Vi har det gøy på jobb! Vi har en raus kultur og investerer i det sosiale fellesskapet med årlige turer med både kolleger og egen familie og 18 ulike idrettslag.
 • Vi løser de virkelig store problemene! Vi jobber med 80 av 100 av landets største virksomheter med oppdrag høyt på agendaen i næringslivet og samfunnet.
 • Et sterkt fagmiljø! Vi er et fellesskap av problemløsere som utfordrer og gjør hverandre bedre.

Kontakt oss

Rekruttering i PwC

Rekruttering i PwC

Nyutdannet og erfaren, PwC Norway