Vil du bidra til PwC Tromsø Revisjon' videre vekst?

25/08/21

Kollegaer i PwC Tromsø

Kiana Kvalvik og Jeanette Rasmussen i PwC Tromsø.

PwC Tromsø opplever sterk vekst, og ønsker å rekruttere flere dyktige ansatte til vår revisjonsavdeling. Det grønne skiftet er på trappene, graden av automatisering er eksponentiell og sjelden har det vært viktigere å kunne stole på finansiell – og ikke-finansiell informasjon, fra og til aktørene i næringslivet. Vår samfunnsoppgave er dermed viktigere enn noen gang.

PwC nasjonalt og globalt har aldri investert mer i sine medarbeidere, enn det vi gjør nå. Kunnskap utdateres fortere enn noen gang før, og vi trenger derfor enda flere nytenkende ansatte som bryr seg om hverandre, om kundene våre, om Nord-Norge og ikke minst, om miljøet.

I vår avdeling i Tromsø jobber vi tverrfaglig sammen med vår satsing innenfor områdene Risk og Deals. I tillegg jobber vi kontinuerlig tett sammen med våre to andre avdelinger: Consulting og TLS.

Playback of this video is not currently available

1:11

Hør hva dine fremtidige kollegaer forteller om PwC i Tromsø

Videoen er tekstet.

Hvem er du?

Vi ønsker dermed å snakke med deg som vil litt mer, som brenner for gode kundeforhold, som evner å tenke nytt og som vil ta del i en motivert, fremadstormende og sammensveiset gjeng. Er du nysgjerrig på hva mer vi kan tilby trenger du ikke gjøre annet enn å legge igjen personalia i skjemaet under. Fortrinnsvis søker vi deg som har både kort og lang erfaring fra revisjon, men snakker gjerne med deg om du har erfaring fra omkringliggende bransjer.

Meld din interesse for revisjon i Tromsø

All informasjon vil behandles med konfidensialitet og det kreves ingen CV eller søknad i første omgang. Det har aldri vært enklere å «søke» jobb.

Required fields are marked with an asterisk(*)

Ved å gi oss din e-postadresse har du akseptert å ha lest vår personvernerklæring og samtykker i at vi behandler dine data i henhold til denne. Dersom du på noe tidspunkt ikke lenger skulle ønske å motta informasjon fra oss, kan du sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side.

Kontakt oss

Katrin Havnes

Katrin Havnes

Rekruttering, nyutdannet, PwC Norway

Tlf: 469 64 684

Marit Stolpestad

Marit Stolpestad

Rekruttering, erfaren, PwC Norway

Tlf: 905 81 448