Skap tillit og varige verdier med teknologi

Dine karrieremuligheter innen teknologi

Teknologi er overalt og gir oss kraft til å endre verden. Og når menneske og maskin jobber sammen kan vi få til det utroligste. 

For å klare det jobber vi tverrfaglig med alt fra cybersikkerhet, kunstig intelligens, fintech, big data og automatisering til tjenesteinnovasjon for å gjøre flere bedrifter tryggere og mer verdifulle. 

Samtidig vet vi at samfunn og næringsliv er utsatt for økt press og nye kompetansekrav. Derfor er vår jobb så utrolig viktig, og vi trenger deg med på laget!

Kristian Alnaes

– Er du åpen for å jobbe med alt rundt IT-bransjen og komme med det tekniske perspektivet i samarbeid med jurister, økonomer og sikkerhetseksperter, er dette arbeidsplassen for deg.

Kristian Alnaes IT-arkitekt

– Jeg vil tilgjengeliggjøre avansert teknologi for verden, og føler meg ofte som en hemmelig agent. Vårt oppdrag er å avdekke svakheter, teste sikkerhetsnivå og rapportere forbedringsområder.

Eirik Dragsund SverdTeknologi-konsulent

Playback of this video is not currently available

3:43

Slik bekjemper de cyberkriminalitet hos de største virksomhetene i Norge: – Det jeg gjør er egentlig ulovlig.

Mer om Cyberteamet her

Upinder Singh-Nergaard ser seg i speilet i en heis

Stengte dører og usynlige kulturelle hindringer har aldri stoppet Upinder Singh-Nergaard. Hennes uredde pågangsmot kommer godt med i lederrollen innen cybersikkerhet.

Les Upinders historie

 

– Jeg tror man leverer bedre dersom man har trygge omgivelser på arbeidsplassen. Det får jeg her. Nettverket på jobb, sammen med operative og hands-on ledere. Det gir trygghet og backingen man trenger.

Karianne OlsenCommercial Analytics Manager
Karianne Olsen

– Jeg brenner for dette prosjektet fordi jeg tror at grønn hydrogen har en viktig rolle i det grønne skiftet. PwC bistår Hystar i overgangen fra en liten til en stor bedrift.

Mari Elise RuglandIT-utvikler & kjemiingeniør

Vil du bli med på laget?

For at PwC skal lykkes med å være en attraktiv arbeidsplass som er rustet til å løse viktige samfunnsproblemer trenger vi et bredt mangfold av profiler, kompetanser og mennesker.

Dette gjør oss best rustet til å imøtekomme de problemstillinger som skal løses og for å bistå våre kunder med nye og andre perspektiver.

 

Meld din interesse i dag

Ta kontakt om du er nysgjerrig på dine karrieremuligheter hos oss. Vi svarer fortløpende, og du kan forvente tilbakemelding i løpet av en uke eller to.