Skap tillit og varige verdier med teknologi

Teknologi er overalt og gir oss kraft til å endre verden. Og når menneske og maskin jobber sammen kan vi få til det utroligste. 

For å klare det jobber vi tverrfaglig med alt fra cybersikkerhet, kunstig intelligens, fintech, big data og automatisering til tjenesteinnovasjon for å gjøre flere bedrifter tryggere og mer verdifulle. 

Samtidig vet vi at samfunn og næringsliv er utsatt for økt press og nye kompetansekrav. Derfor er vår jobb så utrolig viktig, og vi trenger deg med på laget!

Karianne Olsen

– Jeg tror man leverer bedre dersom man har trygge omgivelser på arbeidsplassen. Det får jeg her. Nettverket på jobb, sammen med operative og hands-on ledere. Det gir trygghet og backingen man trenger.

Karianne Olsen Commercial Analytics Manager
Eirik Dragsund Sverd

Han er oppfinner, kunstner, gründer, tech-nerd. Eirik Dragsund Sverd er en ekte innovatør i PwC. I dette øyeblikk kan han ha hacket bedriften din.

Les Eiriks historie

Upinder Singh-Nergaard ser seg i speilet i en heis

Stengte dører og usynlige kulturelle hindringer har aldri stoppet Upinder Singh-Nergaard. Hennes uredde pågangsmot kommer godt med i lederrollen innen cybersikkerhet.

Les Upinders historie

– Er du åpen for å jobbe med alt rundt IT-bransjen og komme med det tekniske perspektivet i samarbeid med jurister, økonomer og sikkerhetseksperter, er dette arbeidsplassen for deg.

Kristian Alnaes IT-arkitekt
Kristian Alnaes
Alessandro Rossini

– Å vite at du bidrar til å holde hjulene i gang i flere av Norges største organisasjoner, som ofte leverer kritisk infrastruktur, er veldig givende.

Alessandro Rossini Direktør, Business Technology

Vil du bli med på laget?

For at PwC skal lykkes med å være en attraktiv arbeidsplass som er rustet til å løse viktige samfunnsproblemer trenger vi et bredt mangfold av profiler, kompetanser og mennesker.

Dette gjør oss best rustet til å imøtekomme de problemstillinger som skal løses og for å bistå våre kunder med nye og andre perspektiver.

 

Meld din interesse i dag

Ta kontakt om du er nysgjerrig på dine karrieremuligheter hos oss. Vi svarer fortløpende, og du kan forvente tilbakemelding i løpet av en uke eller to.

Kontakt oss

Katrin Havnes

Katrin Havnes

Rekruttering, nyutdannet, PwC Norway

Marit Stolpestad

Marit Stolpestad

Rekruttering, erfaren, PwC Norway