Velkommen til PwC Bodø

Hos PwC i Bodø møter du et stort og ledende kompetansemiljø innen revisjon, rådgivning, regnskap og juridiske tjenester. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes.

Kontakt oss

 

Vi kan hjelpe virksomheten din med

Regnskap

Bedre styring med oppdaterte og tilgjengelige regnskapsrapporter. Vi skreddersyr regnskapsrapporter til dine behov for styringsinformasjon - nøkkeltall tilpasset bedriften din. Uansett behov vil rapportene alltid være oppdaterte, og du avgjør selv om du vil bruke PC, nettbrett eller smarttelefon.

Kontakt: Silja Eriksen | Partner | Tlf: 952 61 428

Revisjon

For oss handler revisjon om å skape tillit. Revisjon er et fagområde med røtter flere hundre år tilbake i tid. Siden oppstarten i 1849 har PwC revidert virksomheter av ulike størrelser i alle bransjer. Et regnskap revidert av PwC er et kvalitetsstempel og en trygghet for eiere, styret og ledelsen: Disse skal være trygge på at regnskapet gir et riktig bilde av virksomheten sin reelle finansielle situasjon, slik at avgjørelser kan fastsettes på basis av regnskapet. Vi holder oss oppdatert på det som skjer innen regnskap, skatt og avgift – både nasjonalt og internasjonalt. Denne kunnskapen deler vi med dere.

Kontakt: Silja Eriksen | Partner | Tlf: 952 61 428

Rådgivning

Beste praksis er bra, men det er alltid rom for forbedring. Bedriftsledere kontakter oss når de står overfor strategiske, operasjonelle eller finansielle utfordringer. Gjennom oss får de objektive anbefalinger som er gjennomførbare, men som også forbedrer bedriften sin evne til verdiskaping. Vi opplever også at bedriftsledere ønsker at vi deltar aktivt i implementeringen av anbefalingene våre.

Vi har også fageksperter på ESG-rådgiving og bistår virksomheter med bærekraftstrategi, operative planer og prosedyrer, risikoanalyser og bærekraftsrapportering.

Kontakt: Silja Eriksen | Partner | Tlf: 952 61 428

Forretningsjus

Vi tilbyr et bredt spekter av forretningsjuridiske tjenester. Med et sterkt tilbud innen forretningsjus i tillegg til skatte- og avgiftsrådgivning, kan vi gjøre mer for å hjelpe våre kunder i et bredt og praktisk perspektiv. PwC har et av de største internasjonale forretningsjuridiske nettverk i verden.

Kontakt: Silja Eriksen | Partner | Tlf: 952 61 428

Skatte- og avgiftsrådgivning

Våre skatteeksperter bistår deg med rådgivning innenfor skatt og avgift. Våre eksperter har spesialkompetanse til å håndtere komplekse spørsmål innen skatt og avgift på det norske og det internasjonale markedet. Gjennom vårt nettverk i 158 land kan vi tilby helhetlig bistand innen skatt og avgift i hele verden.

Skatt er teknisk komplisert og krever inngående kunnskap om regelverk som er i stadig endring. Riktig bruk og forståelse av reglene krever erfaring og spisskompetanse. Vi gir råd om optimale finansieringsløsninger, styring av risiko og internkontroll på skatteområdet. Vi tilbyr skreddersydde team, strategier og løsninger tilpasset ditt behov.

Kontakt: Silja Eriksen | Partner | Tlf: 952 61 428


 


Kontakt oss

Silja Eriksen

Partner | Revisjon, Bodø, PwC Norway

952 61 428

Kontakt meg

Elias Kosmo Larsen

Senior Manager, Bodø, PwC Norway

952 61 068

Kontakt meg


 

Et bærekraftig bygg

PwCs kontor, Fabrikken, ble kåret til månedens prosjekt av Grønn byggallianse.

- Vi i PwC Bodø er meget fornøyd med de nye lokalene. Jeg ønsker spesielt å trekke frem at bygget har klatret opp fra energiklasse D til B. Det har vært spennende å se hva man kan få til ved å gjenbruke det man allerede har. Nå har vi et moderne forretningsbygg som kan stå i 30 år til med mye bedre miljøstatus, innvendig sykkelparkering og eget avfallsrom, sier Nina Ottesen, Facility manager og miljøansvarlig i PwC.

PwC i Bodø

Sjøgata 27
8008 Bodø

Tlf.: 02316 (+47 952 60 000)

Veibeskrivelse

Nysgjerrig på en karriere i PwC?

Ønsker du å fortsette karrieren din eller starte den i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt nettverk? Vi søker alltid nye engasjerte og dyktige kollegaer til våre forretningsområder flere steder i landet.

Se våre ledige stillinger