Skip to content Skip to footer
Søk

Loading Results

Velkommen til PwC Bergen

Vi tilbyr revisjon, rådgivning, regnskap og juridisk bistand.Trenger du hjelp med å komme i gang eller videreutvikle ditt arbeid med bærekraft?

PwC hjelper aktører med en strategisk og helhetlig tilnærming til bærekraft - helt fra overordnet strategi, vesentlighetsvurdering og prioriteringer til utvikling av KPIer og rapportering.


 

Vi kan hjelpe virksomheten din med

Regnskap

Få personlig oppfølging fra PwC – et av landets aller fremste kompetansemiljøer innenfor regnskapsføring og rådgivning. Du får regnskapsføring av svært høy kvalitet til en konkurransedyktig pris, og tilgang til ledende økonomisystemer og det nyeste innen regnskapsteknologi. 

I Bergen har vi en hovedvekt av kunder i kategorien "små og mellomstore virksomheter", men fellestrekket er ofte at de har behov for noe utover det helt tradisjonelle regnskapsføreroppdraget. Våre kunder trenger mye mer enn debet og kredit.

Vi har noen satsingsområder knyttet til for eksempel internasjonale virksomheter, eiendom, kultur- og media, og sjømat, men et fellestrekk er de fleste kundene våre trenger en eller flere spesialtilpasninger. Les mer om våre regnskapstjenester.

Kontakt oss i Regnskap Bergen

Advokatfirmaet PwC

Vår jobb er å finne løsninger, metoder og gode rutiner for deg og din virksomhet - på denne måten forutser vi situasjoner før de får utvikle seg til problemer. Som et av landets største advokatfirma, med et tverrfaglig kompetanseteam og ekspertise rettet særlig mot skatt- og avgiftsrett, tilbyr vi mer enn rene advokattjenester.

PwC i Bergen er et kunnskapshus bestående av advokater og jurister, økonomer, revisorer, regnskapsførere og strategiske rådgivere. Vi jobber på tvers, og samlet tilbyr vi unike tjenester som sørger for en helhetlig prosess, som igjen skaper de beste løsningene for våre klienter. 

Kontakt oss i Advokatfirmaet i Bergen

Consulting

PwC Consulting i Bergen består av 80 dyktige rådgivere. Vi jobber tett sammen med deg som kunde for å løse dine utfordringer innen en rekke ulike fagfelt - både strategisk, operasjonelt og regulatorisk.

Vår jobb er å finne mer effektive løsninger og sette deg i stand til å ta bedre beslutninger, og tilbyr et team av spesialister med erfaring fra en rekke ulike bransjer og fra ulike fagfelt. Enten det er snakk om endringsprosesser eller et ønske om bedre måloppnåelse, bringer vi global kunnskap til lokale løsninger.

Til tross for at ingen oppdrag er like, er løsningen alltid den samme; spesifikk ekspertise, god forståelse og godt håndverk. I godt samarbeid med våre kunder, skaper vi nye muligheter og nye verdier. Les mer om våre rådgivningstjenester.

Kontakt oss i Consulting Bergen

Deals

Kjøp og salg med største sikkerhet. Vi bistår deg som investor med å se og forstå hele det finansielle bildet knyttet til oppkjøp og transaksjoner. Vi avdekker sorte hull eller skjulte forpliktelser, og sørger for at et kjøp gjennomføres med den største sikkerhet.

Vår kompetanse og erfaring har gjort oss til markedsledende innen due diligence og verdivurderinger. Ingen i verden har større kapasitet til å gjøre slike jobber enn oss. Les mer om Deals.

Kontakt oss i Deals Bergen

Insourcing Services

Har du behov for innleid kompetanse og ressurser i forbindelse med permisjoner og jobbskifte? Vi tilbyr utvidet kunnskap gjennom spesialiserte team satt sammen på tvers av de ulike tjenesteområdene våre, og kan derfor gå inn og dekke kompetansebehov på ulike nivå i en organisasjon - fra regnskapsmedarbeider til CFO.

Vi skreddersyr din virksomhets kompetansebehov på kort varsel, og stepper inn med kunnskap, profesjonalitet og tilpasningsevne - med verdiskapning for øyet. Les mer om Insourcing Services.

 

Revisjon

God revisjon handler om tillit og verdiskapning. En bedrift med tillit har mye større sjanse for å oppnå suksess i de volatile og globale næringene vi i dag har på Vestlandet.  

Velger du å være kunde av PwC, er du en kunde av hele kompetansehuset, PwC. Vi bistår med tverrfaglig kompetanse gjennom våre medarbeidere innen Jus, konsulenttjenester og regnskapsførsel - i tillegg får du tilgang til vårt internasjonale nettverk som vil prioritere deg som kunde globalt.

Våre revisorer sikrer at du har tillit til finansiell rapportering, vi styrker grunnlaget for at du skal kunne ta riktige beslutninger og sørger for at du leverer kvalitet. Les mer om Revisjon.

 

Risk advisory services

Vi hjelper deg å være i forkant. I Bergen finner du et av verdens ledende fagmiljøer knyttet til virksomhetsstyring. Vi sørger for at du vet hvilke usikkerhet din virksomhet er eksponert for, og vi bistår med å definere ambisjons- og akseptnivå for både risiko og prestasjon. Det er når vi vet hvor mye risiko du er villig til å ta at muligheter oppstår.

PwC Risk Advisory Services veileder deg gjennom et stadig mer komplekst spekter av regulatoriske endinger, internasjonale forskrifter og krav. Med en kompromissløs og høy etisk standard og holdning til etterlevelse av regelverk, bistår vi styret og selskapets ledelse med å ta velfunderte beslutninger og med å implementere hensiktsmessige og verdifulle løsninger.

Vi har betydelig erfaring med virksomhetsstyring i både offentlig- og privat sektor, og vi jobber tett med både større og mindre virksomheter. Les mer om Risk.

 

Ledelse, økonomi og prosjektstyring

Trenger du en CFO? En controller? Eller kanskje en prosjektleder? Uforutsette behov for ledende stillinger i din bedrift kan være vanskelig å dekke på kort sikt og gi uforutsette utfordringer på lang sikt. Les mer om hvordan vi kan bistå din virksomhet.

 

 

 


Våre bransjeeksperter hjelper deg der du er

Havnæring
Skal vi tro OECD så vil havøkonomien fordobles innen 2030. Da snakker vi muligheter!

Kontakt oss i Havnæring Bergen

Finans
Revolusjonen av betalingsløsninger har bare så vidt begynt. Her gjelder det å ikke sove i timen.

Kontakt oss i Finans Bergen

Offentlig sektor
Fremover skal det offentlige levere flere tjenester, men til mindre budsjett. Nå kreves det nye løsninger.

Kontakt oss i Offentlig sektor Bergen

Eiendom
Vi ser mulighetene og sørger for at du og din virksomhet skaper verdi i endringsprosesser.

Kontakt oss i Eiendom Bergen

Helse
Unik kunnskap og innsikt i flere viktige ledd innen helsesektoren.
 

Kontakt oss i Helse Bergen

Industri
Vi fokuserer på vekst og fremgang – for bærekraftig industri på Vestlandet.
 

Kontakt oss i Industri Bergen

 

 

 


Kontakt oss

Hallvard Aarø

Partner | Leder for Region Vest, Bergen, PwC Norway

952 61 304

Kontakt meg

Rune Strømsnes

Partner | Leder for Consulting Bergen, PwC Norway

952 61 293

Kontakt meg

Sturle Døsen

Partner | Leder for Deals, Bergen, PwC Norway

952 61 276

Kontakt meg

Elisabeth Eide

Partner | Accounting, Bergen, PwC Norway

952 61 203

Kontakt meg

Jon Haugervåg

Partner | Leder Assurance Region Vest, Bergen, PwC Norway

952 61 300

Kontakt meg

Bjørn Gravdal

Partner | Leder for M&A, Bergen, PwC Norway

952 61 275

Kontakt meg

Frode Myrdal

Partner | Consulting , Bergen, PwC Norway

952 61 303

Kontakt meg

Torbjørn Torsvik

Direktør | Leder for markeds- og forretningsutvikling, PwC Bergen kontaktperson presse/marked, Bergen, PwC Norway

952 61 256

Kontakt meg

Fredrik Gabrielsen

Partner | Leder for Shipping & Offshore, Bergen, PwC Norway

970 82 408

Kontakt meg

Stian Roska Revheim

Advokat | Partner, Bergen, PwC Norway

952 61 236

Kontakt meg

PwC i Bergen

Sandviksbodene 2A
5035 Bergen

Tlf.: 02316 (+47 952 60 000)

Veibeskrivelse

Nysgjerrig på en karriere i PwC?

Ønsker du å fortsette karrieren din eller starte den i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt nettverk? Vi søker alltid nye engasjerte og dyktige kollegaer til våre forretningsområder flere steder i landet.

Se våre ledige stillinger