Velkommen til PwC Stavanger

Hos PwC i Stavanger møter du et stort og ledende kompetansemiljø innen revisjon, rådgivning, regnskap og juridiske tjenester. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes.

Kontakt oss

 

Vi kan hjelpe virksomheten din med

Revisjon

For oss handler revisjon om å skape tillit. Revisjon er et fagområde med røtter flere hundre år tilbake i tid. Siden oppstarten i 1849 har PwC revidert virksomheter av ulike størrelser i alle bransjer. Et regnskap revidert av PwC er et kvalitetsstempel og en trygghet for eiere, styret og ledelsen: Disse skal være trygge på at regnskapet gir et riktig bilde av virksomheten sin reelle finansielle situasjon, slik at avgjørelser kan fastsettes på basis av regnskapet. Vi holder oss oppdatert på det som skjer innen regnskap, skatt og avgift – både nasjonalt og internasjonalt. Denne kunnskapen deler vi med dere.

Kontakt : Gunnar Slettebø | Partner | Tlf: 952 61 145

Se mer

Rådgivning

Beste praksis er bra, men det er alltid rom for forbedring. Bedriftsledere kontakter oss når de står overfor strategiske, operasjonelle eller finansielle utfordringer. Gjennom oss får de objektive anbefalinger som er gjennomførbare, men som også forbedrer bedriften sin evne til verdiskaping. Vi opplever også at bedriftsledere ønsker at vi deltar aktivt i implementeringen av anbefalingene våre.

Kontakt : Ole Schei Martinsen | Partner | Tlf: 952 61 162

Se mer

Deals

Skal selskapet ditt vokse trenger du erfaring, kreativitet, innsikt og sterke relasjoner. Vi hjelper deg og ditt selskap med å forstå mekanismene ved blant annet oppkjøp, fusjoner, salg, emisjoner og børsnoteringer. Vi tilbyr bistand ved alle aspekter ved transaksjoner, og vi kan hjelpe deg med å komme i mål, uansett hvor i løpet du er.

Kontakt: Daniel Rennemo | Partner | Tlf: 952 61 116

Se mer

Advokattjenester

Vi vil vise deg hvilke muligheter som finnes. Advokatfirmaet PwC har spisskompetanse innen skatt, avgift og toll, samt innen forretningsjuridisk rådgivning. Dette knytter seg til alt fra selskapsrett, transaksjoner, fast eiendom og kontraktsrett, til nasjonale og internasjonale arbeidsforhold.

Kontakt: Kjell Richard Manskow | Partner | Tlf: 952 61 176

Se mer

Produktutvikling - Energy Experience Center

Å designe og utvikle et nytt produkt eller en tjeneste krever kreativitet, og litt plass til å tenke nytt. Vi håper å kunne tilby et unikt og modulært miljø som fremmer samarbeid, samhandling, og som lar oss få ta kundens idé fra strategi til gjennomføring. Lær mer om Energy Experience Center

Kontakt: Thomas Arntsen | Leder for Energy Experience Center | Tlf: 970 08 085

Se mer


Kontakt oss

Kjell Richard Manskow

Advokat | Partner, Stavanger, PwC Norway

952 61 176

Kontakt meg

Torbjørn Larsen

Partner, Stavanger, PwC Norway

952 61 096

Kontakt meg

Ole Schei Martinsen

Partner | Leder for Consulting Rogaland, Stavanger, PwC Norway

952 61 162

Kontakt meg

Daniel Rennemo

Partner | Deals, Stavanger, PwC Norway

952 61 116

Kontakt meg

Gunnar Slettebø

Partner l Leder for revisjon E&P, Stavanger, PwC Norway

952 61 145

Kontakt meg

PwC i Stavanger

Kanalsletta 8
4033 Stavanger

Tlf.: 02316 (+47 952 60 000)

Veibeskrivelse

Nysgjerrig på en karriere i PwC?

Ønsker du å fortsette karrieren din eller starte den i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt nettverk? Vi søker alltid nye engasjerte og dyktige kollegaer til våre forretningsområder flere steder i landet.

Se våre ledige stillinger

 

{{filterContent.facetedTitle}}