Velkommen til PwC Tromsø

Hos PwC i Tromsø møter du et stort og ledende kompetansemiljø innen revisjon, rådgivning, regnskap og juridiske tjenester. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes.

Kontakt oss Vil du jobbe hos oss?

 

Vi kan hjelpe virksomheten din med

Revisjon

For oss handler revisjon om å skape tillit. Revisjon er et fagområde med røtter flere hundre år tilbake i tid. Siden oppstarten i 1849 har PwC revidert virksomheter av ulike størrelser i alle bransjer. Et regnskap revidert av PwC er et kvalitetsstempel og en trygghet for eiere, styret og ledelsen: Disse skal være trygge på at regnskapet gir et riktig bilde av virksomheten sin reelle finansielle situasjon, slik at avgjørelser kan fastsettes på basis av regnskapet. Vi holder oss oppdatert på det som skjer innen regnskap, skatt og avgift – både nasjonalt og internasjonalt. Denne kunnskapen deler vi med dere.

Kontakt: Ørjan Renø | Partner | Tlf.: 900 74 439

Rådgivning

Beste praksis er bra, men det er alltid rom for forbedring. Bedriftsledere kontakter oss når de står overfor strategiske, operasjonelle eller finansielle utfordringer. Gjennom oss får de objektive anbefalinger som er gjennomførbare, men som også forbedrer bedriften sin evne til verdiskaping. Vi opplever også at bedriftsledere ønsker at vi deltar aktivt i implementeringen av anbefalingene våre.

Kontakt: Ragnhild Dahle Heen  | Direktør | Tlf.: 952 61 440

Regnskap

Bedre styring med oppdaterte og tilgjengelige regnskapsrapporter. Vi skreddersyr regnskapsrapporter til dine behov for styringsinformasjon - nøkkeltall tilpasset bedriften din. Uansett behov vil rapportene alltid være oppdaterte, og du avgjør selv om du vil bruke PC, nettbrett eller smarttelefon.

Kontakt: Ragnhild Dahle Heen  | Direktør | Tlf.: 952 61 440

Forretningsjus

Vi tilbyr et bredt spekter av forretningsjuridiske tjenester. Med et sterkt tilbud innen forretningsjus i tillegg til skatte- og avgiftsrådgivning, kan vi gjøre mer for å hjelpe våre kunder i et bredt og praktisk perspektiv. PwC har et av de største internasjonale forretningsjuridiske nettverk i verden.

Kontakt: Tor Bjarne Dahl | Partner | Tlf.: 952 61 454

Skatte- og avgiftsrådgivning

Våre skatteeksperter bistår deg med rådgivning innenfor skatt og avgift. Våre eksperter har spesialkompetanse til å håndtere komplekse spørsmål innen skatt og avgift på det norske og det internasjonale markedet. Gjennom vårt nettverk i 158 land kan vi tilby helhetlig bistand innen skatt og avgift i hele verden.

Skatt er teknisk komplisert og krever inngående kunnskap om regelverk som er i stadig endring. Riktig bruk og forståelse av reglene krever erfaring og spisskompetanse. Vi gir råd om optimale finansieringsløsninger, styring av risiko og internkontroll på skatteområdet. Vi tilbyr skreddersydde team, strategier og løsninger tilpasset ditt behov. 

Kontakt: Tor Bjarne Dahl | Partner | Tlf: +47 952 61 454


Kontakt oss

Tor Bjarne Dahl

Partner | Leder for Advokatfirmaet PwC, Tromsø, PwC Norway

952 61 454

Kontakt meg

Ørjan Renø

Partner | Leder for Revisjon, Tromsø, PwC Norway

900 74 439

Kontakt meg

Ragnhild Dahle Heen

Director | Leder for Consulting, Tromsø, PwC Norway

952 61 440

Kontakt meg


Kundehistorier

Turgåer sitter på fjellet og spiser turmaten Real Turmat

I dag er Real Turmat et velkjent produkt, men sånn har det ikke alltid vært

Omstillingen av Drytech har vært massiv da de har gått fra å være et lite familieforetak til å eksportere til store deler av verden. Men en ting er sikkert. Drytech blir i Tromsø, hos familien Hansen.

Les historien om Drytech

PwC i Tromsø

Muségata 1
Postboks 6128
9291 Tromsø

Tlf.: 02316 (+47 952 60 000)

Veibeskrivelse

Nysgjerrig på en karriere i PwC?

Ønsker du å fortsette karrieren din eller starte den i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt nettverk? Vi søker alltid nye engasjerte og dyktige kollegaer til våre forretningsområder flere steder i landet.

Se våre ledige stillinger