Velkommen til PwC Tromsø

Hos PwC i Tromsø møter du et stort og ledende kompetansemiljø innen revisjon, rådgivning, regnskap og juridiske tjenester. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes.

Kontakt oss

 

Vi kan hjelpe virksomheten din med

Revisjon

For oss handler revisjon om å skape tillit. Revisjon er et fagområde med røtter flere hundre år tilbake i tid. Siden oppstarten i 1849 har PwC revidert virksomheter av ulike størrelser i alle bransjer. Et regnskap revidert av PwC er et kvalitetsstempel og en trygghet for eiere, styret og ledelsen: Disse skal være trygge på at regnskapet gir et riktig bilde av virksomheten sin reelle finansielle situasjon, slik at avgjørelser kan fastsettes på basis av regnskapet. Vi holder oss oppdatert på det som skjer innen regnskap, skatt og avgift – både nasjonalt og internasjonalt. Denne kunnskapen deler vi med dere.

Kontakt: John Giæver | Partner | Tlf: +47 996 44 501

Se mer

Rådgivning

Beste praksis er bra, men det er alltid rom for forbedring. Bedriftsledere kontakter oss når de står overfor strategiske, operasjonelle eller finansielle utfordringer. Gjennom oss får de objektive anbefalinger som er gjennomførbare, men som også forbedrer bedriften sin evne til verdiskaping. Vi opplever også at bedriftsledere ønsker at vi deltar aktivt i implementeringen av anbefalingene våre.

Kontakt: Reinholdt Bredrup | Partner | Tlf: +47 952 60 055

Se mer

Regnskap

Bedre styring med oppdaterte og tilgjengelige regnskapsrapporter. Vi skreddersyr regnskapsrapporter til dine behov for styringsinformasjon - nøkkeltall tilpasset bedriften din. Uansett behov vil rapportene alltid være oppdaterte, og du avgjør selv om du vil bruke PC, nettbrett eller smarttelefon.

Kontakt: Reinholdt Bredrup | Partner | Tlf: +47 952 60 055

Se mer

Advokattjenester

Vi vil vise deg hvilke muligheter som finnes. Advokatfirmaet PwC har spisskompetanse innen skatt, avgift og toll, samt innen forretningsjuridisk rådgivning. Dette knytter seg til alt fra selskapsrett, transaksjoner, fast eiendom og kontraktsrett, til nasjonale og internasjonale arbeidsforhold.

Kontakt: Tor Bjarne Dahl | Partner | Tlf: +47 952 61 454

Se mer


Kontakt oss

Reinholdt Bredrup

Partner, Tromsø, PwC Norway

952 60 055

Kontakt meg

Tor Bjarne Dahl

Advokat | Partner, Tromsø, PwC Norway

952 61 454

Kontakt meg

John Giæver

Partner, Tromsø, PwC Norway

996 44 501

Kontakt meg


Kundehistorier

Turgåer sitter på fjellet og spiser turmaten Real Turmat

I dag er Real Turmat et velkjent produkt, men sånn har det ikke alltid vært

Omstillingen av Drytech har vært massiv da de har gått fra å være et lite familieforetak til å eksportere til store deler av verden. Men en ting er sikkert. Drytech blir i Tromsø, hos familien Hansen.

Les historien om Drytech

PwC i Tromsø

Muségata 1
9291 Tromsø

Tlf.: 02316 (+47 952 60 000)

Veibeskrivelse

Nysgjerrig på en karriere i PwC?

Ønsker du å fortsette karrieren din eller starte den i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt nettverk? Vi søker alltid nye engasjerte og dyktige kollegaer til våre forretningsområder flere steder i landet.

Se våre ledige stillinger