Velkommen til PwC i Oslo

Hos PwC i Oslo møter du et stort og ledende kompetansemiljø innen revisjon, rådgivning, økonomi- og juridiske tjenester. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes.

Kontakt oss i PwC Oslo

 

Vi kan hjelpe virksomheten din med

Revisjon

I PwC tror vi på skreddersøm. Vi er garantisten for at du alltid er oppdatert på reglene og kravene som gjelder for deg. Vår jobb er å sikre at du nyter den tilliten og innsikten ditt selskap fortjener. Vi trygger din finansielle situasjon. Les mer om hvordan vi kan bistå med revisjon i din virksomhet.

Kontakt Revisjon i Oslo

Se mer

Advokatfirmaet PwC

Vi Advokatfirmaet PwC er et av verdens største nettverk innen skatt, avgift og forretningsjus med spesialkompetanse på dette feltet. Vår unike tilgang til nasjonal og internasjonal ekspertise står klar til å hjelpe deg uansett hvilket land du sikter mot. Ta kontakt med oss, og vi finner den beste løsningen. Les mer om oss her.

Kontakt oss i advokatfirmaet

Se mer

Consulting

Vi i PwC Consulting kan hjelpe deg med digitale transformasjoner som realiserer løsninger for fremtidens virksomheter. Vår erfaring fra både privat og offentlig sektor bidrar til at vi kan jobbe sammen med organisasjonen hele veien fra idé til utførelse. Les mer om hva vi i Consulting kan gjøre for deg.

Kontakt Consulting i Oslo

Se mer

Ledelse, ansatte og organisasjonskultur

Selskap må være endringsvillige for å tiltrekke, inspirere, motivere, utvikle, beholde og belønne de ansatte – ellers er risikoen for å miste verdifulle bidragsytere høy. Vi kan hjelpe deg skape forretningsmessig verdi gjennom de ansatte, løse kritiske utordringer gjennom organisatoriske endringer, forbedring av prestasjon og utvikling av talenter. Les mer om Ledelse, ansatte og organisasjonskultur.

Kontakt Ledelse, ansatte og organisasjonskultur i OsloSe mer

Accounting

Regnskapsføring er ikke ett fag – det er mange. Gjennom vår brede faglige kompetanse er det mulig for oss å skape lønnsomme forbedringer for din virksomhet. Vi bruker teknologi og moderne økonomisystemer for å levere deg og ditt selskap nøyaktig kvalitet til en forutsigbar pris. Les mer om Accounting.

Kontakt Accounting i Oslo

Se mer

Gransking og Compliance

Misligheter og lovbrudd har mange ansikter og rammer de fleste virksomheter i en eller annen form. Slike hendelser må håndteres, men det er ofte svært ressurskrevende og innebærer både økonomisk og omdømmemessig risiko. Fallgruvene er mange. Vi har ekspertisen og kompetanse nødvendig for å hjelpe deg. Les mer om våre Granskingstjenester.

Kontakt Gransking i Oslo

Se mer

Risk Advisory Services

En kompleks digital utvikling krever gode styrings- og kontrollsystemer. Vi hjelper din virksomhet med å være i forkant. Les mer om Risk Advisory Services.

Kontakt Risk advisory services i Oslo

Se mer

Deals

Skal selskapet ditt vokse trenger du erfaring, kreativitet, innsikt og sterke relasjoner. Vi hjelper deg og ditt selskap med å forstå mekanismene ved blant annet oppkjøp, fusjoner, salg, emisjoner og børsnoteringer. Vi tilbyr bistand ved alle aspekter ved transaksjoner, og vi kan hjelpe deg med å komme i mål, uansett hvor i løpet du er. Les mer om Deals.

Kontakt Deals i Oslo

Se mer

Kapitalmarkedstjenester

Vellykket kapitalinnhenting krever stor aktsomhet og årvåkenhet. Alternativet er høy risiko for alle. Vi minimerer risikoen for både utsteder, tilretteleggere, markedsplassen og investor ved å kvalitetssikre informasjon og prosess. Les mer om Kapitalmarkedstjenester.

Kontakt Kapitalmarkedstjenester i Oslo

Se mer


Kontakt oss

Petter Vold

Viseadm. dir. | Leder for Consulting, Oslo, PwC Norway

952 60 605

Kontakt meg

Leif Arne Jensen

Adm. dir. | Territory Senior Partner, Oslo, PwC Norway

Kontakt meg

Eli Moe-Helgesen

Partner | Leder for Revisjon, PwC Norway

952 60 113

Kontakt meg

Henrik Haakestad Lervold

Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Oslo, PwC Norway

958 61 610

Kontakt meg

Marianne Brusdal

Partner l CFO Services, Oslo, PwC Norway

952 60 702

Kontakt meg

Trond Ingebrigtsen

Partner | Leder Advokatfirmaet PwC, Oslo, PwC Norway

952 60 810

Kontakt meg


Kundehistorier

{{filterContent.facetedTitle}}

PwC i Oslo

Dronning Eufemias gate 71
0194 Oslo

Tlf.: 02316 (+47 952 60 000)

Veibeskrivelse

Nysgjerrig på en karriere i PwC?

Ønsker du å fortsette karrieren din eller starte den i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt nettverk? Vi søker alltid nye engasjerte og dyktige kollegaer til våre forretningsområder flere steder i landet.

Se våre ledige stillinger

 

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}