Velkommen til PwC Hamar

Hos PwC i Hamar møter du et stort og ledende kompetansemiljø innen revisjon, rådgivning, regnskap og juridiske tjenester. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes.

Kontakt oss

 

Vi kan hjelpe virksomheten din med

Revisjon

I PwC tror vi på skreddersøm. Vi er garantisten for at du alltid er oppdatert på reglene og kravene som gjelder for deg. Vår jobb er å sikre at du nyter den tilliten og innsikten ditt selskap fortjener. Vi trygger din finansielle situasjon.

Kontakt: Pål Bakke | Partner | Tlf: 952 60 898 

 

Se mer

Rådgiving

Beste praksis er bra, men det er alltid rom for forbedring. Bedriftsledere kontakter oss når de står overfor strategiske, operasjonelle eller finansielle utfordringer. Gjennom oss får de objektive anbefalinger som er gjennomførbare, men som også forbedrer bedriften sin evne til verdiskaping. Vi opplever også at bedriftsledere ønsker at vi deltar aktivt i implementeringen av anbefalingene våre.

Kontakt:  Arne Lillekjendlie | Partner | Tlf: 902 95 489

Se mer

Regnskap

Regnskapsføring er ikke ett fag – det er mange. Gjennom vår brede faglige kompetanse er det mulig for oss å skape lønnsomme forbedringer for din virksomhet. Vi bruker teknologi og moderne økonomisystemer for å levere deg og ditt selskap nøyaktig kvalitet til en forutsigbar pris.

Kontakt:  Arne Lillekjendlie | Partner | Tlf: 902 95 489

Se mer

Advokattjenester

Vi vil vise deg hvilke muligheter som finnes. Advokatfirmaet PwC har spisskompetanse innen skatt, avgift og toll, samt innen forretningsjuridisk rådgivning. Dette knytter seg til alt fra selskapsrett, transaksjoner, fast eiendom og kontraktsrett, til nasjonale og internasjonale arbeidsforhold. 

Kontakt: Stian Brumoen | Advokat | Tlf: 997 87 837

Se mer


Kontakt oss

Pål Bakke

Partner, Hamar, PwC Norway

952 60 898

Kontakt meg

Stian Brumoen

Advokat , Hamar/Oslo, PwC Norway

997 87 837

Kontakt meg

Vegard Haug Løvlien

Partner, Gardermoen, PwC Norway

952 60 884

Kontakt meg

Thomas Fraurud

Partner | Assurance, Oslo, PwC Norway

952 60 878

Kontakt meg

PwC i Hamar

Aslak Boltsgate 42
2316 Hamar

Tlf.: 02316 (+47 952 60 000)

Veibeskrivelse

Nysgjerrig på en karriere i PwC?

Ønsker du å fortsette karrieren din eller starte den i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt nettverk? Vi søker alltid nye engasjerte og dyktige kollegaer til våre forretningsområder flere steder i landet.

Se våre ledige stillinger

 

{{filterContent.facetedTitle}}