Velkommen til PwC Lillehammer

Hos PwC på Lillehammer møter du et stort og ledende kompetansemiljø innen revisjon, rådgivning, regnskap og juridiske tjenester. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes.

Kontakt oss

 

Vi kan hjelpe virksomheten din med

Revisjon

For oss handler revisjon om å skape tillit. Revisjon er et fagområde med røtter flere hundre år tilbake i tid. Siden oppstarten i 1849 har PwC revidert virksomheter av ulike størrelser i alle bransjer. Et regnskap revidert av PwC er et kvalitetsstempel og en trygghet for eiere, styret og ledelsen: Disse skal være trygge på at regnskapet gir et riktig bilde av virksomheten sin reelle finansielle situasjon, slik at avgjørelser kan fastsettes på basis av regnskapet. Vi holder oss oppdatert på det som skjer innen regnskap, skatt og avgift – både nasjonalt og internasjonalt. Denne kunnskapen deler vi med dere.

Kontakt: Pål Bakke | Partner | Tlf: 952 60 898

Rådgivning

Beste praksis er bra, men det er alltid rom for forbedring. Bedriftsledere kontakter oss når de står overfor strategiske, operasjonelle eller finansielle utfordringer. Gjennom oss får de objektive anbefalinger som er gjennomførbare, men som også forbedrer bedriften sin evne til verdiskaping. Vi opplever også at bedriftsledere ønsker at vi deltar aktivt i implementeringen av anbefalingene våre.

Kontakt: Nina Harvei Sandvold | Kontorleder og rådgiver i Lillehammer | Tlf: 97 14 49 19

Forretningsjus

Vi tilbyr et bredt spekter av forretningsjuridiske tjenester. Med et sterkt tilbud innen forretningsjus i tillegg til skatte- og avgiftsrådgivning, kan vi gjøre mer for å hjelpe våre kunder i et bredt og praktisk perspektiv. PwC har et av de største internasjonale forretningsjuridiske nettverk i verden. 

Kontakt: Stian Brumoen | Advokat | Tlf: 997 87 837

Skatte- og avgiftsrådgivning

Våre skatteeksperter bistår deg med rådgivning innenfor skatt og avgift. Våre eksperter har spesialkompetanse til å håndtere komplekse spørsmål innen skatt og avgift på det norske og det internasjonale markedet. Gjennom vårt nettverk i 158 land kan vi tilby helhetlig bistand innen skatt og avgift i hele verden.

Skatt er teknisk komplisert og krever inngående kunnskap om regelverk som er i stadig endring. Riktig bruk og forståelse av reglene krever erfaring og spisskompetanse. Vi gir råd om optimale finansieringsløsninger, styring av risiko og internkontroll på skatteområdet. Vi tilbyr skreddersydde team, strategier og løsninger tilpasset ditt behov. 

Kontakt: Stian Brumoen | Advokat | Tlf: 997 87 837

CFO Solutions

Med kompetanse og kapasitet til økonomiavdelingen kan du sette sammen en økonomifunksjon tilpasset dine behov – fra løpende støtte til drifting av hele funksjonen. 

Vårt fokus er å løse dine oppgaver og utfordringer, med de kompetansene og verktøyene som trengs for hver enkelt oppgave du trenger hjelp til. Det gjelder i dag og over tid. Alt tilpasset ditt løpende behov!

Kontakt: Nina Harvei Sandvold | Kontorleder | Tlf: 97 14 49 19


Kontakt oss

Nina Harvei Sandvold

Senior Manager | Leder for CFO Solutions Innlandet, Kontorleder, Lillehammer, PwC Norway

971 44 919

Kontakt meg

Pål Bakke

Partner | Statsautorisert revisor og siviløkonom | Leder av PwC i, Innlandet, PwC Norway

952 60 898

Kontakt meg

Stian Brumoen

Advokat | Senior Manager, Hamar, PwC Norway

997 87 837

Kontakt meg

PwC på Lillehammer

Kirkegata 62
2609 Lillehammer

Tlf.: 02316 (+47 952 60 000)

Veibeskrivelse

Nysgjerrig på en karriere i PwC?

Ønsker du å fortsette karrieren din eller starte den i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt nettverk? Vi søker alltid nye engasjerte og dyktige kollegaer til våre forretningsområder flere steder i landet.

Se våre ledige stillinger