Velkommen til PwC Sandane

Hos PwC i Sandane møter du et kompetansemiljø innen revisjons- og rådgivningstjenester. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes. 

Kontakt oss

 

Vi kan hjelpe virksomheten din med

Revisjon

For oss handler revisjon om å skape tillit. Revisjon er et fagområde med røtter flere hundre år tilbake i tid. Siden oppstarten i 1849 har PwC revidert virksomheter av ulike størrelser i alle bransjer. Et regnskap revidert av PwC er et kvalitetsstempel og en trygghet for eiere, styret og ledelsen: Disse skal være trygge på at regnskapet gir et riktig bilde av virksomheten sin reelle finansielle situasjon, slik at avgjørelser kan fastsettes på basis av regnskapet. Vi holder oss oppdatert på det som skjer innen regnskap, skatt og avgift – både nasjonalt og internasjonalt. Denne kunnskapen deler vi med dere.

Rådgivning

Beste praksis er bra, men det er alltid rom for forbedring. Bedriftsledere kontakter oss når de står overfor strategiske, operasjonelle eller finansielle utfordringer. Gjennom oss får de objektive anbefalinger som er gjennomførbare, men som også forbedrer bedriften sin evne til verdiskaping. Vi opplever også at bedriftsledere ønsker at vi deltar aktivt i implementeringen av anbefalingene våre.

Kontakt oss

Pål Sandal

Direktør, Sandane, PwC Norway

952 61 269

Kontakt meg

Mari Merete Hestenes Netland

Senior Manager | Revisjon, Sandane, PwC Norway

952 60 655

Kontakt meg

Torill Henden Gaasø

Senior Associate | Consulting, Sandane, PwC Norway

952 61 076

Kontakt meg

Eirik Bruland

Associate | Revisjon, Sandane, PwC Norway

+47 959 42 911

Kontakt meg

PwC Sandane, Gloppen kommune i Vestland fylke

Sørstrandvegen 31
6823 Sandane

Tlf.: 02316 (+47 952 60 000)

Veibeskrivelse


 

 

Nysgjerrig på en karriere i PwC?

Ønsker du å fortsette karrieren din eller starte den i et stort og spennende kompetansemiljø i et internasjonalt nettverk? Vi søker alltid nye engasjerte og dyktige kollegaer til våre forretningsområder flere steder i landet.

Se våre ledige stillinger

 

Følg oss