Skip to content Skip to footer
Søk

Loading Results

Bli med å gjøre Norge litt tryggere

14/12/20

Kvinnelig programmerer

PwC søker folk som er dyktige på ett eller flere fagområder innenfor informasjonssikkerhet. Foto: Adobe Stock

Er du god på informasjonssikkerhet? I så fall vil Margrethe og Terje på vårt cybersikkerhetsteam gjerne bli bedre kjent med deg.

Inntil nylig var sikkerhet noe vi snakket om som fysiske barrierer. Altså murer, videokameraer, gjerder og sikkerhetsvakter med store brystkasser. Eller for å si det litt flåsete: I gamle dager var det en tyv som stjal posten din eller en raner som ranet den lokale sparebanken. I dag kan hackere potensielt stjele tusenvis av personlige data eller tappe selskapers bankkontoer for millioner. Dagens innbruddstyver er ganske annerledes enn klassiske kriminelle som Egon, Benny og Kjell i Olsenbanden, og de kan volde enormt mye større skade, både på individ og samfunnsnivå. Men det vet garantert du som leser denne teksten, hvis du er den vi leter etter. 

Bli med på laget vårt

PwCs cybersikkerhetsteam er nå på jakt etter folk som er nysgjerrige, lærevillige og ydmyke. Det er fint om du ikke tar deg selv så høytidelig, men du må være opptatt av å levere kvalitet og evne å jobbe i team. Det er også viktig med ett eller flere sterke fagområder innenfor informasjonssikkerhet, eksempelvis sikkerhets- eller risikostyring, samtidig som du har konsulentgenet i deg. 

Du trenger slettes ikke være en som har gått konsulentstigen helt fra skolebenken, men du må ha gnisten og interessen for å hoppe ut i noe ukjent og finne ut hvordan man skal komme i mål. Og her må man ikke finne opp kruttet selv. Det er lov å spørre om hjelp eller hente inspirasjon fra andre.

Bli en del av vårt cybermiljø: Meld din interesse her.

Terje Benjaminsen

Vi bidrar til at Norge henger med på digitaliseringen på en sikker måte, slik at Ola og Kari Nordmann trygt kan bruke eksisterende og nye løsninger uten at informasjon og personopplysninger kommer på avveie, blir tuklet med eller slettet.

Terje Benjaminsen, sikkerhetsrådgiver i PwC

PwC løser de fleste oppgaver for de fleste typer av kunder

I dag dreier altså sikkerhet seg i veldig stor grad om hva som skjer digitalt. Og det er her vi i PwC kommer inn i bildet. Vi er drivende dyktige på cybersikkerhet og vi jobber med en rekke spennende kunder innenfor en rekke ulike bransjer og sektorer, både offentlig og privat. 

– Det som gjør det så spennende og gøy å jobbe i PwC er at vi kan løse de aller fleste oppgaver. Vi er et globalt konsern og har vi ikke kunnskapen her i Norge, så kan vi spille på vårt internasjonale nettverk, sier Terje Benjaminsen, sikkerhetsrådgiver i PwC.

– Så er det også et svært tverrfaglig miljø internt hos oss her i Norge og jeg synes det er veldig gøy å lære av våre eksperter innenfor sikkerhet, personvern, revisjon og teknologi, istemmer Margrethe Rønning. Hun leder leder Strategy & Transformation-teamet innenfor Cyber Security and Privacy i PwC.

Margrethe Rønning i et serverrom

Margrethe Rønning synes det er gøy å lære av andre eksperter i det tverrfaglige miljøet i PwC.

Vi gir våre kunder et fortrinn

Mange selskaper mangler både vilje og kompetanse til å tette digitale sikkerhetshull, men dersom noen skulle klare å bryte seg inn i systemene deres kan det får enorme konsekvenser. 

– Man kan aldri garantere at noe er 100 % sikkert, men vi kan strekke oss mot det. Det blir litt som med etterretning; beslutningstakerne er fremdeles usikre på hva som skjer i fremtiden, men de er usikre på er på et høyere nivå enn tidligere, poengterer Terje Benjaminsen.

– Vi gir våre kunder et fortrinn gjennom å hjelpe dem til å levere bedre på informasjonssikkerhet og personvern enn konkurrentene sine. Det virker kanskje ikke så viktig her og nå, før skaden har skjedd, men det er som å kjøpe forsikring, man tegner forsikring selv om man ikke regner med at huset brenner ned, avslutter Margrethe Rønning.


Kontakt oss

Terje Benjaminsen

Terje Benjaminsen

Senior manager, PwC Norway

Tlf: 900 51 351

Margrethe Rønning

Margrethe Rønning

Direktør, PwC Norway

Siw Aasarmoen

Siw Aasarmoen

Rekruttering, PwC Norway

Tlf: 994 23 483

Marit Stolpestad

Marit Stolpestad

Rekruttering, PwC Norway

Tlf: 905 81 448