Consulting | Bergen

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.

Verdien av god rådgivning 

PwC Consulting i Bergen består av rundt åtti dyktige rådgivere.
Vi jobber tett sammen med deg som kunde for å løse dine utfordringer innen en rekke ulike fagfelt - både strategisk, operasjonelt og regulatorisk.

Vår jobb er å finne mer effektive løsninger og sette deg i stand til å ta bedre beslutninger, og tilbyr et team av spesialister med erfaring fra en rekke ulike bransjer og fra ulike fagfelt. Enten det er snakk om endringsprosesser eller et ønske om bedre måloppnåelse, bringer vi global kunnskap til lokale løsninger.

Til tross for at ingen oppdrag er like, er løsningen alltid den samme;
spesifikk ekspertise, god forståelse og godt håndverk. I godt samarbeid med våre kunder, skaper vi nye muligheter og nye verdier.

 

 

 

Ivar Borge er partner og leder Consulting i PwC Bergen
Del

 

Jeg ønsker hjelp innen:

Business Technology

Digitaliseringen skaper store forskjeller mellom bedrifter: De som utnytter potensialet oppnår store gevinster sammenlignet med andre. Spesielt merkes dette på evnen til omstilling, skalerbarhet og effektivisering.

Kontakt: Frode Myrdal | Partner i PwC Bergen| Tlf: 952 61 303

Se mer

Financial Effectiveness

Vi bistår våre klienter i å oppnå en optimal og verdiskapende økonomifunksjon. Financial Effectiveness bistår sine klienter med utvikling og forbedring av deres økonomifunksjon, for å styrke dens evne til å skape verdi for organisasjonen.

Kontakt: Helene Kubon | Partner i PwC Bergen| Tlf: 952 60 649

Se mer

People and Organisations

Verden er i konstant og rask endring, noe som legger radikale føringer for hvordan vi jobber. Bedriftsledere og HR møter stadig nye organisatoriske og strategiske utfordringer, relatert til blant annet kompetanse, teknologi og innovasjon, risikohåndtering og regulatoriske forhold.

Kontakt: Helene Kubon | Partner i PwC Bergen| Tlf: 952 60 649

Se mer

Performance and Information Management

I PwC bistår vi våre kunder med å realisere strategiske målsetninger, styre finansiell kapasitet, følge opp daglig drift og sikre tilgang til kritisk informasjon i verdikjeden – gjennom effektiv Performance & Information Management.

Kontakt: Helene Kubon | Partner i PwC Bergen| Tlf: 952 60 649

Se mer

Strategy and Operations

Vi bistår kundene med et bredt spekter av tjenester innenfor strategiske og operasjonelle problemstillinger, for å identifisere og realisere et mulig forbedringspotensial. Vi har fokus på gjennomførbare løsninger, analytisk innsikt og inngående bransjekompetanse for å oppnå gode resultater.

Kontakt: Helene Kubon | Partner i PwC Bergen| Tlf: 952 60 649

Se mer

 

 

Første kvinnelige leder for Consulting Bergen

Helene Kubon Skulstad skulle bare en liten tur innom konsulentbransjen for å sjekke om yrket kunne være noe for henne. 11 år etter inntar hun nå sjefsstolen og overtar styringen for PwC Consulting i Bergen.
 

- Det var journalist jeg skulle bli - for Dagens Næringsliv. Det var den egentlige drømmen, trodde jeg. Det var derfor jeg begynte å studere økonomi i utgangspunktet, men underveis i studiene fikk jeg øynene opp for konsulentyrket, og det appellerte umiddelbart veldig til meg.
 

 

Var dette en lett jobb å takke ja til?

- Når man får tilbud om et så stort ansvar som det er å lede PwC Consulting i Bergen, da skal man tenke seg godt om. Og det gjorde jeg. Jeg har hatt noen gode løpeturer og lange samtaler med min mann, og har virkelig veid opp og ned i mente. Jeg kjenner at dette er en rolle jeg virkelig har lyst å gripe tak i, at dette er noe jeg ønsker og har lyst til. Og da skal man gjøre det.                      

Det en suveren gjeng jeg skal lede, og jeg vet hva som bor  i dem og hva de kan få til. Hva vi sammen kan få til. Det er en ufattelig spennende tid vi går inn i, med utviklingen, digitaliseringen og automatisering og en fremtid ingen kan spå hvordan vil se ut -  desto viktigere er det at vi jobber godt på lag. Menneskene i Consulting Bergen er ambisiøse, dyktige og fremoverlente - og jeg er skikkelig stolt over å skulle lede denne gjengen videre fremover.

 

 

Utfordringene, hvor ligger de?

- Det er av og til dessverre sånn at man som kvinne må føle litt på hva andre rundt en måtte mene. Fremdeles. Jeg holdt nylig et foredrag for noen studenter, og sa til dem at noe av det første jenter må lære seg er å bakke hverandre. Vi må lære å unne og beundre hverandre, og ikke dømme hverandre. Selvfølgelig krever det å være leder og partner i PwC - det skal det jo. Men det gjør det uansett om du er kvinne eller mann. Jeg tror at jeg er en like god mor nå som jeg ville være om jeg hadde hatt et annet yrke.

Altså, jeg får fortsatt kick etter å ha holdt en viktig presentasjon for en ledelse eller etter jeg har holdt et kurs. Dette er nok en viktig del av drivkraften min, at jeg kjenner det kicket, at jeg kjenner adrenalinet fremdeles.

Helene Kubon Skulstad Leder for PwC Consulting i Bergen

 

Hvilke tanker gjør du deg om fraværet vi ser av kvinnelige ledere i næringslivet?

- Jeg tenker det er sammensatt, at det er mange ting som spiller inn. For det første handler det om hvordan bedriften tilrettelegger, at det i det hele tatt skal være mulig å kombinere en lederstilling med familieliv. Og så er det viktig å ha rollemodeller, at noen viser at det faktisk går an. Og da er det opp til oss kvinner å se alle de positive sidene - hva er det denne personene faktisk får til og hvordan. Jeg skal ikke legge skjul på at det er tøft å være den første kvinnen inn i en gruppe hvor det kun har vært menn tidligere. Det er klart jeg kjenner det på kroppen. Men jeg tenker OK, noen må være den første, og nå ble det meg. Og det er jeg stolt av. Men, det er et faktum at det er få kvinner rundt bordet, og det er små og større ulemper ved det som igjen kanskje kan virke krevende og kanskje påvirker dette fraværet. Men dette er jo helt mulig å overvinne, og derfor synes jeg det er så viktig at vi får inn disse rollemodellene som viser nettopp det.
 

Hva motiverer deg?

- Altså, jeg får fortsatt kick etter å ha holdt en viktig presentasjon for en ledelse eller holdt et kurs, og det tror jeg er en viktig del av drivkraften min, at jeg kjenner det kicket, at jeg kjenner adrenalinet fremdeles. Jeg er oppriktig spent før jeg skal inn i en ledergruppe eller møte en ny administrerende direktør for første gang, og jeg tror at så lenge man kjenner på disse følelsene, at man har topp motivasjon, da er man på rett plass. Og akkurat nå kjenner jeg kicket mer enn noen gang, og det tar jeg som et meget godt tegn.

 

Kontakt

Helene Kubon Skulstad

Partner | Leder av Consulting Vest, Bergen, PwC Norway

952 60 649

Email

Rune Strømsnes

Partner, Bergen, PwC Norway

952 61 293

Email

Frode Myrdal

Partner | Consulting Bergen, Bergen

952 61 303

Email

Dagfinn Hallseth

Helsesektorleder | Partner, Bergen

952 61 248

Email