Industri og handel

Vi hjelper industri- og handelsaktører med omstillingen som kreves for å sikre fremtidig vekst.

Vi er eksperter på strategi, restruktureringer og prosessforbedringer, og kan bistå med råd som gir gode beslutninger.

Våre prosjekter er ofte store og komplekse, og går i faser fra analyser, til design av løsninger og prosesser, og implementering og realisering av forbedringer.

Vår ambisjon er å være en foretrukket rådgiver for deg som kunde gjennom hele prosessen, slik at vi kan tilby en helhetlig leveranse.

Vårt erfarne team med bransjespesialister og PwCs store internasjonale nettverk kan hjelpe selskapet ditt med å lykkes i et internasjonalt miljø.

Cato Kaasapartner og leder for «Retail & consumer»

Hvilken aktørtype er din virksomhet?

I Norge har vi satt sammen et team av spesialister som jobber mot selskaper innenfor bygg- og anleggsbransjen. De har erfaring innen skatte- og regnskapsforhold, finansielle og økonomiske aspekter og revisjon. Internasjonalt, så vel som i Norge, har PwC i en årrekke utviklet kompetanse innenfor bygg- og anleggsbransjen. Gjennom vårt internasjonale nettverk sikrer vi en solid kunnskapsplattform, samtidig som vi er i stand til å betjene internasjonale virksomheter. I Norge har vi satt sammen et team av spesialister som jobber mot selskaper innenfor bygg- og anleggsbransjen. De har erfaring innen skatte- og regnskapsforhold, finansielle og økonomiske aspekter og revisjon. Internasjonalt, så vel som i Norge, har PwC i en årrekke utviklet kompetanse innenfor bygg- og anleggsbransjen. Gjennom vårt internasjonale nettverk sikrer vi en solid kunnskapsplattform, samtidig som vi er i stand til å betjene internasjonale virksomheter.

 

Slik bistår vi bygg og anlegg

En av PwC Norge sine viktigste bransjeområder, er Varehandel og Næringsmiddelindustrien der vi bistår ledende norske og internasjonale virksomheter innenfor strategi & restruktureringer, prosessforbedringer/Lean, innføring av nye teknologiske løsninger, målstyring, forbedring av økonomifunksjonen, revisjon og skatte- og avgiftsspørsmål. Gjennom vårt internasjonale nettverk sikrer vi en solid kunnskapsplattform, samtidig som vi er i stand til å betjene internasjonale virksomheter.

Slik bistår vi detalj- og varehandel

I PwC har vi lang erfaring innen revisjon og rådgivningstjenester knyttet til omstruktureringsprosesser. Våre erfarne revisorer og rådgivere med ekspertise innen prosessindustrien, opptrer som støttespillere for selskaper i forbindelse med de markedsmessige utfordringene som oppstår.

Slik bistår vi prosessindustri

Kontaktpersoner

Cato Kaasa

Partner - Leder for Retail & Consumer, Oslo, PwC Norway

952 60 626

Kontakt meg