Pål Kulø Lønseth

Advokat | Partner | Nasjonal Leder , PwC Norway

Pål er nasjonal leder for Gransking & Compliance i PwC. Han har lang erfaring med faktaundersøkelser og straff- og sivilrettslige vurderinger av innhentet faktum. Han arbeider også med forebygging av misligheter og korrupsjon for en rekke klienter i både offentlig og privat sektor. Videre bistår han klienter i deres arbeid med etterlevelse av norske og internasjonale handelssanksjoner.

Pål har bakgrunn fra Justisdepartementet som statssekretær, statsadvokat og fra domstolene og politiet. Han har også arbeidet som legal advisor i Afghanistan.

 
Pål er nasjonal leder for Gransking & Compliance i PwC. Han har lang erfaring med faktaundersøkelser og straff- og sivilrettslige vurderinger av innhentet faktum. Han arbeider også med forebygging av misligheter og korrupsjon for en rekke klienter i både offentlig og privat sektor. Videre bistår han klienter i deres arbeid med etterlevelse av norske og internasjonale handelssanksjoner. Pål har bakgrunn fra Justisdepartementet som statssekretær, statsadvokat og fra domstolene og politiet. Han har også arbeidet som legal advisor i Afghanistan.

Kontaktinformasjon

Tlf: 965 01 616

Kontakt meg