Accounting

PwC er regnskapsføreren som vil litt mer.

Fra venstre: Ingunn Rognlien, prosjektleder; Siri Mørch Hesla, regnskapssjef.

Fra venstre: Ingunn Rognlien, prosjektleder; Siri Mørch Hesla, regnskapssjef.

Regnskapsføring er ikke ett fag – det er mange.  

Vi ønsker å bidra til at du når dine mål. Hos oss får du kundetilpassede løsninger og tjenester av høy kvalitet. Vi gir deg en dedikert kontaktperson som legger sin prestisje i å gi deg og din bedrift personlig service og proaktiv oppfølging.

Gjennom PwC Accounting får du tilgang til et av verdens største kompetansemiljøer. Vi kan derfor hjelpe deg og din bedrift rundt alt knyttet til å drive forretningsvirksomhet i Norge og internasjonalt.

Søker din virksomhet regnskapsfører, ønsker du å bytte dagens leverandør eller vurderer du outsourcing av lønn- og regnskapstjenestene, kan du kontakte oss for en uforpliktende prat eller et tilbud.

Kontakt oss

 

 

Right from the commencement of our relationship, it was obvious that they were our business partner as they always tried to understand the big picture of what Genesta was trying to achieve.

John JonesGenesta

Kundereferanser

Preem: «Uten PwC hadde vi ikke hatt en sjanse, det er jeg ganske så sikker på»

Sveriges største oljeselskap, Preem, har som visjon å lede an i det grønne skiftet. Ved etablering i Norge var regelverket en komplisert utfordring. Klima- og skatteregler er tett knyttet sammen, og dette kunne føre til problemer. Gjennom et samarbeid med PwC ble en innovativ, digital og teknisk løsning utviklet. Løsningen gir Preem en virksomhetsstyring som er med på å sikre den fornybare virksomheten i Norge.

Lær mer om Preem

 

 

Kontakt oss

Marianne Brusdal

Partner , PwC Norway

Tlf: 952 60 702

Kristoffer Gjerdevik Vassdal

Partner | Leder for Regnskap Bergen, PwC Norway

Tlf: 982 64 300

Frode Holthe

Direktør | Regnskapssenter, PwC Norway

Tlf: 952 60 821

Mattias Aune Bendixen

Manager | Accounting, Salg og marked, PwC Norway

Tlf: 924 19 206

Eleni Sikkut

Senior Manager, PwC Norway

Tlf: 951 51 885

Følg oss