Ida Solberg Henning

Ida Solberg Henning

Advokat | Manager, PwC Norway

Ida er advokat i vår avdeling for forretningsjus i Oslo. Hun har særskilt kompetanse innenfor arbeidsrett, personvern, trygderett og pensjonsrett, og bistår både norske og internasjonale selskaper innenfor disse områdene. 

Ida bidrar aktivt med faglig utvikling internt og eksternt innenfor sine områder, gjennom foredrag, fagartikler og blogginnlegg. I tillegg er Ida nasjonalt fagansvarlig for pensjon i PwCs globale People & Organisation-satsing. Dette er et organisert nettverk på tvers av PwCs tjenesteområder (revisjons-, advokat- og konsulenttjenester) som skal bidra til at PwC kan tilby sine klienter skreddersydde løsninger innenfor personal- og organisasjonsledelse

Ida har tidligere arbeidet som HR-rådgiver i Kriminalomsorgen region øst hvor hun arbeidet med et bredt spekter av arbeidsrettslige problemstillinger, inklusive omorganiseringsarbeid. I tillegg  har hun flere års erfaring som rettsfullmektig ifra Trygderetten, hvor hun arbeidet bredt med alle former for trygde- og pensjonsspørsmål.

Ida er i dag styremedlem i Advokatfirmaet PwC.

 

 

Kontaktinformasjon

Tlf: 976 86 215

Kontakt meg

Fagområde

  • Arbeidsrett
  • Pensjonsrett
  • Trygderett