Skip to content Skip to footer
Søk

Loading Results

Karl Johan  Ingvaldsen

Karl Johan Ingvaldsen

Direktør | Bærekraftsrådgiver, PwC Norway

Rolle

Karl Johan er direktør i PwCs bærekraftsavdeling i Norge og har lang erfaring fra strategisk og operasjonell styring. I PwC jobber han med rådgivning innen bærekraftsstrategi og hvordan integrasjon med virksomhetsstrategi styrker måloppnåelsen. Karl Johan besitter unik innsikt knyttet til grønn vekst og verdiskaping, og hvordan innovative produkter, tjenester og forretningsmodeller kan bidra til vekst og omstilling.  

Relevant erfaring

Karl Johan kom til PwC fra stillingen som adm. dir. i Kavli Norge AS (Kavli og Q-Meieriene), hvor han også ledet arbeidet med ny bærekraftstrategi for Kavli Norge som helhet, og spesifikt klimastrategien for Q-Meieriene. I PwC har Karl Johan blant annet bistått MENY, XXL og OsloMet i bærekraftsarbeidet.

Karl Johan har bred kompetanse gjennom hele verdikjeden frem til forbrukerne fra innkjøp, innovasjon, produksjon, markedsføring og salg. Han har spesielt jobbet mye med forbrukerinnsikt, innovasjon og merkevarebygging. Karl Johan har tidligere ledet selskaper innen forbruker- og storhusholdningsmarkedet som OLW Sverige AB og Lilleborg Profesjonell, med helhetlig resultatansvar. Han har vært styreleder i Q-Meieriene AS og har sittet i en rekke andre styrer som Anza AB, Nidar AS, Pierre Robert Group og KiMs Norge AS.

Kontaktinformasjon

Tlf: 906 33 173

Kontakt meg

Fagområde

  • Strategiutvikling og virksomhetsstyring
  • Innovasjon og merkevarebygging
  • Klima og miljø
  • Grønn vekst og innovasjon